Hraní automatů a snaha o spoření partnera. Jak reagovat?
Dobry den,mam otazku jestli ma nekdo zkusenost aby pritel hral automaty a rikal vam ze by se melo setrit??Dekuji za odpoved
Máte spolu děti? Pokud ne, tak zdrheeeeeej!!! Pokud jo, tak zdrhni taky.
😂😂 sorry, ale co na to rict...
@hanka_12345
@rozitta ne nemame,ale uz se to takhle tahne 4 roky a vubec s tim nemuze prestat.
@rozitta
@hanka_12345
@hanka_12345
@hanka_12345
@hanka_12345 omlouvam se ale udelala se mi tam chyba,chci aby prestal hrat,iz se to tahnw 4 roky co jsme spolu.Nastesti deti nemame,a pritel chce deti,me rika porad aby jsme setrili a stejne se nesetri.
@445566 4 roky ti "přítel" gamblí a uvažujete o rodině? I kdyby to byl poslední chlap v okresnim městě, sbal si kufry. Už vidím tu diskuzi za pár let Nemám na jídlo pro děti, protože přítel prohrál na automatech můj rodičák.
@mourovatakocka no je to tak... s takovym deti jedine po lecbe, ale asi ani to ne, protoze recidiva...
4 roky jsi s ním, to si z nás střílíš, ne? Řekni mi jediný rozumný důvod proč.
Utíkej, dokud máš čas sehnat k založení rodiny něco normálního 😉
Těžká závislost, kterou si očividně neuvědomuje, nepřipouští. Čeká tě s ním krušný život. Smutný. Nic si s ním neužiješ. Život o žebrácké holi. Utíkej, co můžeš a neotáčej se!! Bude možná slibovat, třeba i slzu vymáčkne ale ten člověk už nepřestane. Nenech se stáhnout 😢😢

@445566 setrit aby zbylo na automaty? Nebo jak to mysli.