Jak mluvit o intimnostech?
Ahoj Všichni,
obracím se na Vás s dotazem ohledně intimní stránky vztahu... protože nevím jak danou věc mám uchopit.
Jde o to že jsem několikrát zkoušela s manželem vést rozhovor na téma co ho vzrušuje po intimní stránce nebo co by chtěl vyzkoušet nového. A odpovědi se mi dostalo velmi stroze že kromě trojky...neví. Myslela jsem si že je nás vztah po této stránce upřímný a otevřený, ale evidentně sem se spletla. ☹ Manžela jsem přistihla při solo hrátkách (v tom problém nevidím), ale tím načapáním sem odhalila něco co má evidentně rád a mě to prostě zatajil a to mě štve to že se nesvěřil že to nechce sdílet se mnou. Přitom já sem velmi otevřený člověk a mluvit o intimnostech, fantaziích mi nedělá problém. Nadhodila jsem tedy před ním že musí být se sexem u nás
nespokojený když nedokáže být otevřený
a tvrdil že je spokojeny, ale evidentně naštvanej byl že to vytahují protože se potom tak choval. Nevím jak to mám řešit nebo to nechat být ?! Jediné co mi zmínil je že kdyz má své dny tak stejně spolu mít nic intimního nemůžeme mít...no a to přitom vždy přicházím s možností uspojeni v jiných variantách. Protože s tím problém nemám a naopak si to užívám . Jenže je videt že ho neznám dobe a on mi neřekne co ho udělá šťastným. ☹ Cítím se strašně neschopná a zoufalá... Přijde mi že asi spolu neumíme dostatečně komunikovat a to mě trápí. ☹
my o tom mluvíme normálně, podle mně je normální a přirozené vědět, co má rád ten druhý. Tyhle informace holt vědět potřebujeme. Nedokážu si představit o tom nemluvit a pak mít divný sex, který mně ani neuspokojí
@herbinaaa souhlasím přijde mi to normální a nemám s tím problém říct ani se zeptat, jen má druhá polovička taková není... leze to z něj jak z chlupaté deky a odpověď bývá strohá.
@marketanova Já se partnera ptala když byla uvolněná atmosféra a zavedla téma na intimnosti atd. Jen sem tedy čekala víc sdílení😅

Tak ráda bych se také dozvěděla něco o choulostivých tématech, jak se na ně ptát partnera? Jestli se mu to líbí nebo ne? Nebo jestli je vhodné třeba hned nějakou sex hračku vyzkoušet a rovnou koupit?