icon

Jak přesvědčit manžela k dalšímu dítěti? Diskuse a rady

3. pro 2021

Holky, máme doma krásné chlapečky. Přála bych si další miminko, kdyby se povedla holčička, bylo by to krásné. Vím, že další miminko bychom zvládli i finančně, oba jsme vysokoškoláci. Kluci jsou živí, ale tak to má být. Manžel je prostřední mezi sestrami a je to znát a byl jaksi stranou... Manžel další miminko nechce, zdá se mi to sobecké, on syny má, já dceru ne.... Jsme zvyklí cestovat na vlastní pěst, bojí se, že bychom se museli omezovat. Díky tomu spolu nespíme. Manžel nikdy neměl velkou potřebu sexu, měla jsem štěstí, že z jednoho sexu za měsíc jsem otěhotněla. Navenek si každý myslí, jak jsme spokojený pár, smějeme se, občas padne pusa, jsme oba štíhlí, ale jemu stačí se večer přitulit a to je vše.

Strana
z2
felixfelicis
3. pro 2021

@veruuu_kubesovic tak si to přečti ještě jednou. Zmiňuje to v souvislosti s tím, že by u třetího dítěte nebyl problém s financemi. Nic proti tobě tam není🙂

mamikajuli
AMBASADORKA
3. pro 2021

@felixfelicis Přesně tak, otázku financí dnes řeší spousta rodičů, pokud uvažuji o dalším dítěti, tím paní je píše že tam problém není..

orisek56
3. pro 2021

@mamikajuli mě jedna paní týden po návratu z porodnice řekla..... Nebuďte smutný, že máte zase holku, aspoň bude snad zdravá...... Otevřela jsem na ni hubu do koran, jestli slyším dobře a nezdá se mi to... Držela jsem se, abych ji nevypic..... . Jako jasné, rada bych syna, ale tohle už je za hranou takové kecy, kor když ten porod se totálně posral a málem jsme tam obě zvostaly a manžel tam ještě nemohl být a nemohl si i tu třetí odrodit, což nás doteď oba vnitřně užírá..... Ta malinká jen teď úžasná a je oproti dvěma starším velice klidne miminko. A já ji děkuju za to, protože mám zdravotní problémy a nevím jak bych to dávala, kdyby byla podobně podrážděná, jako byla třeba prvorozena a řvala od rána do noci nonstop.

mdch91
4. pro 2021

Jenom jeste takova poznamka na okraj, kdyz jsem 6lete dceri oznamovala tehotenstvi, tak jsem mela dost obavy z toho, jak prijme, ze to bude ke dvema brachum treti bracha. Jeji prvni reakce Jee, doufam, ze to bude holcicka. - Nebude - To nevadi, ja se tesim.
...to jen my dospeli jsme takovi pokrytci

tasimia
4. pro 2021

Proč je to sobecké? Protože on dítě nechce? A co kdyz je sobecké to, ze další dítě chceš ty?

Strana
z2