Jak přesvědčit rodiče o bratrově starší přítelkyni?
Ahoj dámy,
ráda si přečtu vaše zkušenosti a rady.Můj mladší bratr (22 let) si našel starší přítelkyni (31 let),takže mezi nimi je rozdíl 9 let.Mě to přijde jako nic a musím říct,že ona vypadá max. na 21 let.Je hezká,štíhlá,hrozně milá a chytrá ale naši rodiče doslova ztropili scénu když jsme u nich byli jen já a bratr,že si s ní zničí život,že ho bude jen využívat protože je mladej a blbej...Bratr se sebral a odešel a já přemýšlím jak je usmířit a vše si v klidu vysvětlit,je to přeci jeho život.Nikdy jsem ho takhle šťastnýho neviděla ani jako dítě.Býval spíš uzavřený typ a teď je najednou hrozně upovídaný a veselý.Prostě podle mě ho mění k lepšímu...
Rodice se budou muset zvyknout ze uz to neni jejich mazlicek, ale jeji mazlicek.
No vidite , vekove k ni mate blizko ..
to je proste nefer , co si pak mysli rodice ..
mlady kluci obcas byvaji na starsi nebo i holky byvaji na starsi a nebo z prvu ani vek neresis .. pokud i sama tvrdis , ze vypada mlade ..
to ja taky vypadam mlade i po me chteji obcas obcanku 😱😂🙈 ..
me je 31 a manzelovi 35 .. deti mame 5,5let a 8,5let 🤩🥰
Joo holky,kdyby to bylo naopak tak to nikomu nevadí.Tyhle společenský rozdíly se mi vůbec nelíbí.Starší muž být může ale když je to naopak je to nepřijatelné.Já byla o víkendu u našich i u bratra,bratr se svěřil že po přítelkyni koukal už tři roky když k nim do práce chodil na brigádu.Takže jí zná dlouho a cítil to už déle.S našimi jsem si vyměnila názor aby se probrali a trochu si uvědomily že láska se nehledá podle věku ale podle srdce.A on že vedle ní září...Jinak já se mu nedivím že ho tak okouzlila,řekla jsem jí že někdy dám hlídat mimi k našim a my půjdeme sami na kafe a dort-je vážně skvělá. 😀
To není zas takový rozdíl.. Myslela jsem, že do 10 let rozdílu by se nad tím snad ani nikdo nepozastavil. U nás v městě je týpek 58 a žije se slečnou věk 23. Teda je s ní od jejich 15 co mu bylo 50. To už mi přijde jako švihlé. Ale 22 a 31 ne. Je jen možné, že slečna bude chtít dítě v blízké době, ale ani to nemusí být pravidlo..

Nech to sednou. Na sílu bych nic nedělala..