Jak přitáhnout pozornost odmítavého manžela k manželce?
Holky chodím i na terapie, ale zajímá mě i váš názor.
Ve zkratce. V dětství jsem byla nedoceněná, nepochválená, byly na mě kladeny vysoké nároky, takže jsem měla neustále pocit, že nejsem dost dobrá a že mě vlastně hlavně táta nebere.
Teď mám na krku manžela, který mi krásně pasuje do mé životní mantry, jelikož je totálně odmítavý solitérský člověk. Nemáme společné koníčky a i když máme něco oba rádi, stejně to raději dělá sám, sex když já chci tak se mu nikdy nechce, a to ani při ovulaci ( dohodli jsme se že se budeme snažit o mimi), navyslechne mě, nezajímá se o mě, nepomůže...Ale prý jak mě má rád atp.
Už se mu vnitřně uzavírám. Asi si mě ani neváží. Chápu že to je věc, na které musím zapracovat...abych si vážila sama sebe víc atp...Ale nevím jak už "přitáhnout " jeho pozornost. Když se o něj zajímám, nezájem...Když se o něj nezajímám a věnuju se hlavněsvým koníčkům atp., taky nezájem...
Vyrůstala jsem v prostředí, kde jsem si musela lásku vybojovat, zasloužit, má hodnota byla přehlížena a nedoceněna...a to samé dělá i můj muž.
Moc bych to chtěla změnit. Napadá vás jak? Děkuju moc za rady.
@levandule_k Hmm, tak to se "tesim" az tu bude psat, jak je doma sama s deckem a starej je ma na parku oba😔😒, komu neni rady...
@reeeza tak pokud spolu ani nespíte, tak jak si s ním chceš to dítě pořídit? Mě bude 38, takže ještě o pár let víc, než tobě a chápu, že hledat chlapa není prdel, ale ono ve finále, já se naopak setkávala víc s těmi, co dítě ještě neměli a chtěli a já už ne.

Holky je to marné, @reeeza, je pevně rozhodnutá mít s tímhle týpkem dítě. V jiné diskuzi řeší, kdy je nejlepší mít sex, aby správně chytla ovulaci.
Možná bys měla vědět, že chlapa nikdy nezměníš, pokud se on nechce změnit sám.