icon

Jak řešit nevěru a zachránit manželství?

31. pro 2024

Ahojky prosím potřebuji pomoct nebo utišit jsem manželem skoro 11 let 5 let manželé chodí do práce do Německa a já jsem doma se synem který chodí do školy.zdravotne jsem na tom docela špatně němuzu najít práci vhodnou.no a před 4 lety mi manžel teochu ublížil v tom smeru,že jsme hledali vlastní bydlení a já byla trochu nepříjemná na finanční poradkyni protože jsem věděla že jsou zloději no a manžel si sehnal její meil a napsal jí že se omlouva za manželky chování že ho to mrzí.jenze když byla u nás tak ona si sahala po vlasech mrkala na manžela jakoby ho chtěla manžel se nechala řekl mi prý že by ho zajímalo zda ještě o něj někdo by měl zájem.no a dnes už asi půl roku to mezi námi trochu jiskří 2 jsem ho chtěla vyhodit z bytu pořád m´by jen spal je věčné unaveny nekouří nepije nechodí do hospody a je věčné na telefonu no a dnes jsem se dozvedela že si píše s jednou kolegyní z práce posilal jí srdíčka smajliky a smajlika pusy vlezla jsem mu do telefonu dovolil mi to ale vzapeti mi ho vzal a celou konverzaci smazal.pry sní nic nemá ona je sama s 3 dětma a. Její chlap ji chce posílat k soudu a muj chlap jí říká a píše že to bude dobrý ať je v klidu a buhvi co.Jinak co se týče sexu měli jsme trochu problémy ale nic hrozného.Rodice nemám abych jim to mohla říct kamarádky také nemám.Co si mám teď pocnout mám mu dat další šanci,?nabidla jsem mu že by šel do jiné práce ale prý práci neopustí.mam také kostlivce ve skříni ale nikdy bych nic neudělala.je mu 39 a mě 34.chteli jsme druhé dítě ale manžel už němuze je neplodný.vo si o tom myslíte?omlouvam se za takové psaní.kdyz jsem se sním bavila říkal že by sní nic mít nechtěl když má mě ale proč teda posílá smajliky když mě takové nepošle jak je rok dlouhy.

1pomnenka
31. pro 2024

Začni studovat, udělej si nějaký kurz, pak si najdi práci, přijdeš mezi lidi a na jiné myšlenky. Jsi strašně mladá, život máš před sebou. Takhle sedíš doma, užíráš se a přemýšlíš o blbostech. Věřím, že je manžel unavený, vždyť vás živí. Nevím, proč by nemohl o víkendu spát.

lencaa11
31. pro 2024

Kopla bych ho do prdele to ještě věříte že by sní nic neměl 🤣 to je největší kravina

juannag
31. pro 2024

A co párový terapeut? Případně terapeut pro vás, který vám pomůže situaci zvládnout?

trdelnik234
31. pro 2024

Ahoj, ja som nepochopila,ze co ti vadi?
To,ze je ti virtualne neverny?
Alebo ho fyzicky pritahuju ine zeny a dal by si povedat?
Tak si doma,ma ta istu.
Navyse nikam nechodis,nemas prijem,takze este len teraz s tebou zacne zametat.
Skus sa zamerat najprv na seba.
Ostatne sa poriesi.

autor
31. pro 2024

Studovat určitě ne práci si hledám ale jde to těžko když mužu jen ranní.zivi nás ano ale já mám také peníze vzdy jsem dostavala od babičky a teď mám peníze z prodeje bytu.o vikendu také chodí do práce nezakazuji mu aby nespal.doma nemusí dělat nic max že jedeme na návštěvu pohraje si se synem a vyhodí odpadky nebo nekdy vysaje ale jinak nemusí dělat nic

journals
31. pro 2024

Tohle se nedá číst. Tečky, čárky, velká písmena… 🫣

lv
31. pro 2024

Psát si muž s někým smajlíky, no nene, může jit. Proč jste spolu? Máte se rádi? Tak na tom pracujte, změňte to, choďte na terapii.

mourovatakocka
1. led 2025

Pracuj na sobě, zkus jakoukoliv brigádu, zkrácený úvazek, cokoliv. On spoléhá na to, že nemáš nikoho na pomoc a tudíž "musíš" vydržet všechno. Neváží si tě, tak odhaduju, třeba se pletu. Třeba s ní nic nemá, může si jen dokazovat, jaký je samec a jak ho pořád ženské chtějí. Holka by třeba byla ráda, jestli je sama na tři děti, kdyby si k sobě přitáhla živitele. Pokud chodí do práce mimo běžnou pracovní dobu, pokud nemá víkendy přímo ve smlouvě, tak je otázka, kde ten čas reálně tráví. Zapracuj na sobě, do mobilu mu nelez, to je cesta do pekla, začne si akorát dávat větší pozor.

autor
1. led 2025

@mourovatakocka no zamiloval se do ní dnes jsem našla v hodinkach zprávy jak na ní neustále myslí a má jí plnou hlavu je konec to je pro mě těžký kalibr.mam moznost jít do invalidního důchodu.chodi vetsinou na 2 až 3

mourovatakocka
1. led 2025

Jak chodí na 2 až 3?

felis
1. led 2025

Jeho chování je jedna věc, ale Ty mi přijdeš trochu jako Minďa, co se prostě doma nudí a vlastne s Tebou asi nebude ani moc řeč. Omlouvám se za upřímnost. Dostávala jsi penize od babičky, teď je mas z prodeje bytu, studovat se Ti nechce (a to studium nemusi znamenat, jit hned znova do školy)... haloooo, tam za dveřmi je reálný svět! Tak si najdi koníček, praci na ranní směny, brigadu... at mu jsi vzácnější a ono to nějak dopadne. Tebe má totiž jistou a pokud je muj predpoklad správný, tak bych rekla, ze se s Tebou tak nejak nudí a nedáváš mu, co potřebuje po mentalni strance a nějaká ucta tam uz teda taky není. Jooo a hrabat se v telefonu... každá to nekdy udělala nebo o tom aspoň přemýšlela, ale ono to nikdy nepřinese nic dobrého a jen ubližujes sobě a děláš kravku ze sebe. Pracuj na sobě.

1pomnenka
1. led 2025

Přečti si, co jsi napsala: nabídla jsem mu, aby šel o jiné práce. Ty, která jsi doma, budeš manželovi říkat, ať změní práci? Nech to na něm!