Jak řešit partnerův zákaz stimulace klitorisu během sexu?
Ahoj, je mi trapné dávat sem tento dotaz a pochybuji, že to některá máte podobně. Muži vadí a nepřeje si, abych si během pohlavního styku sama hladila klitoris, prý nemám u sexu s ním masturbovat. Jenže já tuto stimulaci potřebuji. On si myslí, že jsem si navykla masturbovat, a proto mi trvá dosáhnout vaginální orgasmus nebo když mě dráždí při tom on sám. Je jak praštěný. Takže musím pokaždé čekat, jestli se náhodou podaří vaginální orgasmus nebo až se rozhodne mi "pomoct". Přitom kdyby mě nechal, bylo by to dříve a snadněji a také bych byla spokojená. Je tohle normální? On mi kolikrát tu ruku prostě odsune nebo mě po ní pleskne. Co byste dělali?
@michaela666 mě to prostě přijde, že si jede každý to svoje 😁 to je jak kdyby na něm rajtovala a on by jí ze sebe sundal a dohonil. Už by jen chybělo aby řekl, že potřeboval užší sevření 🤣
Ego mu spíš srazí tím, že se k tomu jejímu vytouženému orgasmu dovede sama, místo aby navedla jeho a byl "jeho zásluhou"
W T F.. jednou by mi odsunul ruku, nedej bože plesknul.. 🤬 ženská zlatá a tvoje sebeúcta je kde? Obhajoba, že “jinak je úplně normální”… ne není.
To je jak “sem tam zmlátí manželku, ale jinak je to pracovitý, milující manžel…”
Ne, ne, ne, 1000x ne.
Nechat se při sexu napomínat, kde mám mít ruku. No to je síla a můžu ti garantovat, že 99% ženských by s ním v tu ránu vytřelo podlahu a už by je neviděl…
Tak u nás je to přesně naopak. Manžel chce, abych se při sexu udělala sama, že ho to vzrušuje. Jenže já to nemám zapotřebí a je mi to i trochu trapné, také nevím, jak z toho ven. Už jsme o tom mluvili několikrát. Kolikrát přestane v tom nejlepším a chce abych pokračovala sama, že se bude dívat 🤦🏻♀️ a v tu ránu je u mě po chuti a už mi to ani nejde 🤷🏻♀️
Já ale dosáhnu orgasmu i bez toho, jen mám už občas chuť to urychlit, když vidím, že by to šlo. On mě asi rád takhle trápí. Sám mi klitoris hladí, ne že očekává jen vaginální orgasmus. Asi jo vzrušuje vidět, jak už "trpím" a chci to. Protože se potom už neovládám a skoro i vzlykám. Není jinak špatný milenec, jen si myslí, že tohle můžu dělat o samotě a v páru je lepší to nechat na druhém.
Tak mu to vysvetli. Rekni mu, proc to chces delat a co ti to do prozitku prinese, resoektive oc te ochuzuje. My to za tebe tady nevyresime. 🙈
Autorko, já právě taky dosáhnu orgazmu, na koníčka celkem snadno, nepotřebuji si k tomu pomoct. Ale manžel to vyžaduje 🤷🏻♀️ je mi to nepříjemné, říkala jsem mu to, ale stejně to potom vyžaduje znovu.
Tam vidim jediny problem v tom, ze se asi "nepotkavate" v naladeni na (pravdepodobne) muzovu mirnou dominanci. Protoze pro jinou zenu (treba mne 😅) by tohle byl splneny sen. Chlap, co mne dokaze udrzet "na hrane" a ma nade mnou tuhle "moc" a on rozhodne, kdy. Ja bohuzel, kdyz uz se na tu hranu dostanu, tak se na ni neudrzim, i kdyz se fakt snazim. Takze muzes to brat i tak, ze mas neco, co by ti jiny zavidely 😜

@avestsikova Ano, souhlas mě to přijde ve vztahu naprosto normální, říct si co zrovna chci. Možná má autorka strach, že mu pošramotí ego nebo se stydí.