Jak řešit pochybnosti o manželových kamarádkách a zprávách?
Ahoj… určitě nejsem prvni ani poslední.) s manželem jsme spolu “chvíli” nějakých šest sedm let.) sebehlo se to rychle, chodili jsme spolu, vzali se, dítě přišlo asi dřív, než jsme čekali, ale bylo chteny… samozřejmě míň času na sebe. Chlap od rána do večera v práci, když chci dat dítě k babičce, protestuje, ze ho přes týden moc nevidí, chce podnikat společný věci (já bych zase ocenila kdyby někdy šli jen spolu, děje se to výjimečně, mluvili jsme o tom hodnekrat).. ale nějak se snažíme se vyjít vstříc, dejme tomu.. on potřebuje čas, já se synem jdu někam a občas i naopak, i když je to min. Proste spolu travime min času (třeba v září máme výročí, měli jsme jet jen ve dvou a stejně nakonec jedeme i s dítětem)…manžel je láska. Respektive je to zasadovej, hodnej chlap co má svoje vrtochy, který mě štvou (a já taky🙂 ) ale bavíme se o tom, ze to není nic, proč bychom se měli rozvádět, ze nějaký občasný rozmisky jsou normální. Jako mluvíme spolu, nehadame se. Nekřičíme po sobě. A tak. I když spolu třeba nesouhlasíme. Snažíme se spolu víc mluvit o nás a ne jen provozní věci, celkem to jde, i se zasmejeme a tak. Ale.🙂 vždycky měl kamarádky. A taky má víc kolegyň.🙂 už měl v práci jednu, se kterou si furt vypisovali, srdíčka a tak, mobil si teda hlídá (ale to vždycky, měl moc zvědavou maminku.) ) takže když už vidím to jen periferne (prede mnou neotevre třeba Messenger)…já se třeba zeptám co se tak culí a je hnedka jako dotcenej, ze ho skenuju. A samozřejmě neodpoví. Kolegyně nějak konečně po delší době odešla… mezitím jsme měli i takovej rozhovor, kdy bylo víno a tak a říkám mu, ze proste kdyby něco, můžeme si to říct, zvládneme to ( Jakoze nevěra je proste oroblem ve vztahu, není to asi tak, ze bych si hnedka balila kufry, spis zjistit jak to vidí on a tak) ale prý nic, ani ho to nenapadlo. Nevim. Teď je tu další. Má od gymplu přítele, ona chce děti, on ne, ale jako vypadají spolu happy. Píšou si. Vím, ze pro ni má nějakou přezdívku, ale nevim jakou (zase, vidím to jen periferne) .. no. Dneska jsem si půjčovala propisku z jeho pracovního diáře a najednou koukám, vzkaz, srdíčko a jako prani hezkyho víkendu, takový jako osobní, samozřejmě jako takový to I 💙 U… no a pak další vzkaz vedle fotky našeho syna… to samy s komentářem “nejhezčí den” a další srdíčko.. a říkám si. Bavíme se. Má chlapa. Vím, ze jakmile bych to otevřela, bylo by to, ze se mu tam hrabu a tak, asi to byla chyba (jako ne, ze to vím, ale vůbec, ze mě premohla zvědavost, normálně mu tam nekoukam, fakt mě tohle ani nenapadlo mimo tu propisku, pak mě to premohlo).. nemyslím si, ze by měl milenku, ale děla mi to starost a zároveň proste nechci dělat z komára velblouda.. jako vím, ze je takovej “holcici” a jako natvrdlej.. ze s tou bejvalou kolegyni to bylo něco podobnýho a vždycky z toho vyslo, ze jako nejdeme nikam společně na pivo, protože “ji nemám rada” což dedukoval z toho, ze jsem mluvila o tom ze mi to vadí.. a vlastně nevim co čekám. Mohna ať se nestrachuju.) nebo dostat odvahu na to, se zeptat co to teda je.)
@vendulis a co je hrdeho na tom teatralne se odstehovat? Me to prijde spis zbabele nez hrde. Navic v danem pripade hrdost proc? Neco nasla, promluvili si o tom, rekli si, ze takhle ne - to je docela dospele reseni, ke kteremu by rodice vychovavajici dite z meho pohledu meli dospet.
A jo, na vztahu se proste musi pracovat, jinak muzeme hrde odchazet donekoncna
Hele takhle. Můj chlap je v pomáhající profesi. A jakoby “má to v sobe” a vlastně se nedivim ze ty ženský k tomu tíhnou, on je schopnej bejt nejlepší kamarádka i prodavačky kterou viděl poprvy. Chci tím říct, ze je naslouchavej, napomocnej a tak. Už než jsme začali, tak jsem viděla ze je do mě zamilovanej. A potkali jste někdy chlapa, co vedle vás vydržel rok ležet, když jste nahata?:D a nic?:D já už začala věřit tomu, ze je gay. Pak z nej vylezlo, ze ukončil když mě potkal jeden vztah, kde byl milenec a ze ta ženská to blbě nese a z její strany to ukončeny nebylo a jemu nepřišlo správný se mnou něco mít. Jako se mnou spát. 😅 Já zas jako věděla ze fyzicky tam fakt nic nebude (nebo by mi to proste hnedka řekl si myslim, ze by to neunesl) ale měla jsem strach, ze jako ty jeho city jdou jinam. Stejně tak jsem věděla, ze není takovej ten chlap co by zapadal do klucici party. On tím vlastně docela trpěl, ze jako není “dost chlap” proto nezapadal. A víc měl kamarádky, vždycky. Na druhou stranu, já měla kluky pokazdy jako nej kamarády a nic jsem s nima neměla, bydleli jsme i spolu a tak, když jsem byla na vysoký. Vážím si jako toho, ze sice na sebe remcame, když něco neuklidi jeden nebo druhej, ale my jsme se fakt nikdy nepostekali, ze bysme na sebe křičeli. Když o něco jde, zakládame si, řekla bych oba, na tom, ze proste v klidu. Bavili jsme se o tom, ze třeba to není mezi nama “jako na začátku” ale ze to je proste vývoj vztahu a už se o to musí pečovat. Já chci víc náklonnosti třeba a tak. Ale mluvíme o tom. Zas se přiznám, ze dramaticky gesta nejsou jako moje parketa. Jo, kdybych zjistila ze to tamhle dva měsíce táhne s někým, tak se sbalim, ale abych si dala Čas a pak mluvit. Ne protože hnedka rozvod. Sama jsem byla v pozici, kdy jsem podvadela ve vztahu (to manžel ví, ze jsem delala, ne teda v našem vztahu a i rikal ze proste měl strach ze mu to udělám taky, ale ze si řekl ze kazdej den navíc za to stojí) , takže na to koukám tak, ze to je zastupnej problém, primární je někde jinde - špatná komunikace, nedostatek pozornosti atd atd, takže bych tohle chtěla řešit. Samozřejmě pokud by mi řekl, ze je zamilovanej, tak proste se nic řešit nebude a jdeme od sebe, proste se to taky občas stane, i když je to bolestivy. Já mu jako věřím, když řekne ze nic nebylo. Ale reknu i ty holce, proste bokem. Uvidím jak to budu cejtit.
No tak když je tak naslouchavej a nápomocnej, měl by bejt i chapavej, tím pádem bych mu to řekla co jsi našla a pokud na důvod, tak se přece hned nenasere a pochopí, že tě to rozhodlo.
Ja jen nechapu, kdyz jsi si tak jista, ze o nic nejde, proc si zakladala tuhle diskuzi?
@irmamala tak ne, ze sem si byla jistá ze o nic nejde vůbec. Já se bála, ze se začínal zamilovavat jinde. Jen jsem si byla jistá, ze s ni nespal protože si myslím ze to by nedokázal když je se mnou. Podle ty zkušenosti co s nim sama mám
Ja myslim, ze je uplne pochopitelne, ze jsi zalozila na tohle tema diskuzi. Neco te trapi, mas v hlave nejistotu, chces se vypovidat... od toho ty diskuze jsou, ze. A je dobrovolne, zda nekdo prijde s radou ci pochopenim a nebo si te diskuze nebude vsimat.
Kazdopadne myslim, ze kazdy minimane obcas resi nejake vztahove trapeni. Co si budem vykladat, nekdy je udrzet ten vztah opravdu drina 😅

@vendulis no tak jako hned zase pálit mosty. I po nevěře se dá vztah zachránit a ano musí na něm pracovat oba.