icon

Jak řešit předčasnou ejakulaci a obnovit intimitu?

18. lis 2025

Ahoj holky, s přítelem máme problém.. udělá se strašně rychle někdy jsou to 4min někdy sotva 2min.. dost ho to štve citim frustraci… mizí touha protože má v sobě to že hned bude a já popravdě už taky… zkoušeli jsme už nějaké mastičky nejak moc to nepomáhá… jsou dny kdy vydrží déle ale celkově mě to dost štve i ho to hodně trápí.. nás sex se změnil a ráda bych aby to zase fungovala:/ nějaké rady a tipy?

misha31
18. lis 2025

Tak kdyz bude citit, ze to na nej jde, pevne stisknout pod zaludem, zastavi se to. Ale chce to vychytat. Jinak pevnejsi erekcni krouzky oddali vyvrcholeni. A nevim, jak casto mate sex, pokud by se dalsi sex konal treba po hodine, mohlo by se to prodlouzit.
Take prodavaji navleky na penis, ktere mu omezi citlivost, neudela se tak rychle a ty si to uzijes.

reeeza
18. lis 2025

Jak píše misha31.
Ale jinak bohužel zkušenost takovou mám také a bohužel se to nezlepšilo. Po roce jsem to vzdala :/

Asi nejvíc se nám osvědčilo sexovat na dvě kola, druhé už bylo lepší. Ale ani to vlastně za moc nestálo🙄.

U vás to ale může být úplně jinak a vyzrajete na to ;) určitě zkoušejte vše.

drtatko4
19. lis 2025

Zkuste trénink stop–start, změna tempa a poloh, případně cviky na posílení PC svalů. Mastičky většinou pomáhají jen minimálně. Dobré je na chvíli ubrat tlak z penetrace a zaměřit se na jiné formy sexu, aby se oba uvolnili 😉 Pokud by to přetrvávalo, sexuolog tohle řeší běžně.