Jak řešit problémy s přítelovými rodiči a genetikou?
Ahoj, nemám moc lidí okolo sebe se kterými bych toto téma mohla probrat, tak jsem si založila účet zde a chtěla bych znát Váš názor na mou situaci. Sepíšu to se vším všudy.
Mám přítele (21 brzy mu bude 22) a mně je 21 let. Jsme spolu rok a sedm měsíců a bydlíme spolu v jednom bytě asi cca 9 měsíců.
Už když jsem s přítelem začla, tak během prvního měsíce vztahu kdy jsem u něj a jeho rodičů začala přespávat jsem si všimla dost pro mě zvláštních věcí. V tu dobu mu bylo 20 a po domě jakmile se večer vykoupal chodil nahý a to i před matkou. Jakože se svým přirozením normálně venku. Když se sprchoval nebo byl na záchodě vždy měl otevřené dveře dokořán a jeho matka mu tam kdykoliv chodila a třeba si tam s ním u toho povídala. Pak se mi dokonce svěřil, že jeho matka mu údajně do nějakých 14 let stahovala předkožku. Že s tím měl problémy. Pak neustále měla nějaké divné se*uální narážky ať už na nás nebo třeba na něj typu “kdyby sis ho strčil do vysavače měl by si ho většího” údajně to měli být fórky. Potom on jí nikdy neříkal mami, ale vždy ji oslovoval kokino, koloušku, buchtičko a nebo křestním jménem.
Pak s ním dokonce chodila ke každému doktorovi i třeba na kožní a vždy dovnitř. Pak měla jeho polohu a dokonce i jeho bankovní účet a kartu platební.
Dále.. on má bratra velmi postiženého (31 let cca). A když jsem tam byla častokrát téměř pořád mě plácal po zadku a i když jsem se ozvala jeho matce to přišlo v pořádku. Dokonce mu kolikrát posílala i fotky ženských fotek prsou atd. (Tomu postiženému). Dále musel opravdu poslouchat jak hodinky, nosit oblečení takové jaké mu přímo připravila na daný den. Jakmile si vzal něco jiného už bylo zle.
Když jsme se odstěhovali, nenesla to dobře. V den co jí to oznámil, že cca za 2 týdny se stěhujeme, tak mu vzala všechny věci, naházela do pytle a že ať jde rovnou.
Od doby co bydlíme sami, tak mu každý den téměř každý den volá a píše a posílá fotky různé a citáty o mamince, ale vždy jen když je v práci a já nejsem u toho. Předevčírem mu volala a zrovna v práci nebyl byl doma na obědě a to ona nevěděla a já byla u toho a už hned začala řešit mě kde jsem.
Dokonce on je v práci kde je mistrem soused jeho matky, takže ona má totální přehled o všem i o jeho práci. Jakmile nejde jeden den do práce hned dopoledne mu volá kde je a proč není v práci.
Donedávna měl ještě adresu k nim domů a jeho matka mu otevírala každý dopis co mu tam přišel. Dokonce donedávna měla přístup do jeho e-mailu. A když jednou jí řekl než jsme se stěhovali ať si odstraní ten jeho platební účet řekla že to udělala ale stále tam byla jako disponent.
Cokoliv co se týče jeho placení pojištění nebo auta nebo něco, tak mu hned volá a připomíná to.
Dokonce řeší i vše skrz jeho auta, veškerý servis, technickou a všechno. On k nim domů jen odveze auto a oni vše seženou a vyřeší.
A právě kolikrát už mu psala třeba nějakou narážku na mě a on se ani nedokáže mě zastat vždy jen utíká od toho tématu a povídá si s ní / píše dál ale přeskočí na jiné téma.
A když už mu řeknu, že mi to vadí jen mi to odkýve že je to vše pravda aby mě umlčel a všechno stejně pokračuje dál.
Další věc jsou jeho stravovací návyky z domova co si přinesl. On by jedl jen sladkosti, chipsy a pil collu či jiné slazené nápoje. Normálního jídla moc nesní, ještě k tomu jí velmi málo surovin (nic mléčného, žádnou zeleninu, žádné ovoce, maso jak kdy apod.). Kolikrát opravdu sní jen jedno jídlo denně a pak si chodí dávat chipsy nebo sladkosti a když mu řeknu ať si dá normální jídlo, tak ne řekne mi že nemá hlad že je nacpaný a že si dá jen něco na chuť (sladkosti, chipsy). To by mohl jíst pořád. A zdůrazňuji, že má nějakých 50-52 kg ve svým 173 cm cca. A když i o tomhle jsem mu něco řekla, že prostě má podvýživu že je potřeba s tím něco dělat jen mi to odkýve a nic vše pokračuje dál.
A poslední věc je genetika. 11.3.Měl jet na genetiku do Prahy a údajně už pro nějaké ty výsledky skrz to zda je zdravý a zda může mít zdravé dítě (kvůli jeho postiženému bratrovi). Domluvili jsme se, že tam pojedeme my dva spolu bez jeho rodičů, půl roku jsme tak byli domluvení a dva dny před tím mi oznámil že jede s rodiči a že jestli chci mohu jet taky (nejela jsem nebudu s nimi trávit už žádný čas). Že prý mu jeho matka nabídka nějaké peníze za to když pojede s nimi. Když se vrátil oznámil mi že je na 100% zdravý, ale že mi výsledky nepřinesl že si je prý nechal zaslat poštou. (Čirou náhodou k rodičům domů opět). Doteď mi tvrdí že žádne výsledky k nim domů nepřišli. A jeste tvrdil, ze mu meli i z te genetiky volat aby nas tam objednal spolu, meli pry volat do dvou mesicu, coz taky uz uplynulo a nic. A on to nijak neresi. Myslim, ze v necem tam lze.
Celkově v té rodině je něco co se tyce genetiky velmi divne, jeho otce otec je v manzelstvi s jeho matky matkou. A to spolu dobrych 50 let jsou 100% rikal pritel, ale vsichni mi tam tvrdili ze se nejdrive dali dohromady rodice a pak az prarodice. Coz je taky blbost, protoze jeho matce je nejakych 52 a tatovi 57. Takze pokud je tohle pravda tak jsou nevlastni sourozenci. Ale rikam, buh vi jak to tam je. Treba je to uplne jinak.
Ale uz opravdu nevim co mam delat, je to muj prvni plnohodnotny vztah a toho pritele miluju, ale ta jeho matka a celkove ta genetika a vse me hrozne moc ubiji a myslim na to vse kazdy den a jeho matku opravdu nesnasim a staci mi na ni pomyslet a uz mam opravdu dost.
Jaky je vas nazor prosim? 😕
Utíkej dokud můžeš 🙏🏾🙏🏾
Utikej..uff..ani neuvazuj nad tim, tohle je cely red flag jak hrom!!!
Je vám 21 a řešíte genetiku? No, dejme tomu. To je vážně takový nedostatek chlapů, že by sis s ním pořídila dítě? Román mi připomíná příspěvky od lenikss, to je materiál. Pomalu ji doháníš. Každá ti tu poradí, ať si najdeš někoho normálního.
Není ti už trapně? Ono nestačí změnit účet, když máš v hlavě literárně vymeteno. Vymýšlíš si čím dál větší kraviny...
Je vám 21 a řešíte genetiku? No, dejme tomu. To je vážně takový nedostatek chlapů, že by sis s ním pořídila dítě? Román mi připomíná příspěvky od lenikss, to je materiál. Pomalu ji doháníš. Každá ti tu poradí, ať si najdeš někoho normálního.
@1pomnenka to není že bychom to řešili my jako pár přímo. Na té genetice na tom vyšetření už byl 2x a teď si byl čistě pro výsledky. Na vyšetřeních přímo byl už před naším vztahem. Jen jsem chtěla vědět jak to tedy doopravdy je s tou jeho genetikou - tudíž znát jeho výsledky. Protože mi vše tam bylo divné skrz ty jejich vztahy v rodině co nedávají smysl. + jeho silně postižený bratr. I moje rodina (rodiče) chtěli znát skrze tyto jeho okolnosti jak na tom tedy je, kvůli třeba budoucnosti. A protože jim samotným když jsem se se vším tímto svěřila bylo vše divné a mají za to, že v té rodině může být třeba nějaký incest.
@dennie11 mě nepřesvědčuj, to je fakt zbytečné ;)
@miryp opravdu miluji takhle toxické lidi. Dál ani nebudu. Netuším za koho mě máte, ale než něco zvolám do povětří, tak si prvně ověřím fakta a skutečnosti. Myslím si, že ani Vám by nebylo příjemné kdyby Vás ně kdo osočoval za něco a vlastně ani nevíte za co. Dnes jsem si na této platformě založila účet, abych zde napsala svůj “příběh” a získala nějaké názory a vy se do mě hned jen tak pustíte. Nepřijde mi to úplně fér.
Pokud on není připraven se od své matky oprostit, tak ty s tím nic neuděláš. Nekaž si mladí s neperspektivním vztahem.
Muj názor je asi takovy: Proc s nim proboha jeste jsi???
Hele, ty sis ho vybrala a zůstáváš s ním, takže asi pozitiva převažují před negativy 🙂 To je jako by ses nás ptala, jestli máš mít nějaký vadný auto nebo ho prodat a pořídit si jiný lepší...co ti tady asi poradíme? 😀
@1pomnenka to není že bychom to řešili my jako pár přímo. Na té genetice na tom vyšetření už byl 2x a teď si byl čistě pro výsledky. Na vyšetřeních přímo byl už před naším vztahem. Jen jsem chtěla vědět jak to tedy doopravdy je s tou jeho genetikou - tudíž znát jeho výsledky. Protože mi vše tam bylo divné skrz ty jejich vztahy v rodině co nedávají smysl. + jeho silně postižený bratr. I moje rodina (rodiče) chtěli znát skrze tyto jeho okolnosti jak na tom tedy je, kvůli třeba budoucnosti. A protože jim samotným když jsem se se vším tímto svěřila bylo vše divné a mají za to, že v té rodině může být třeba nějaký incest.
@dennie11 Nechce ti ukázat výsledky z genetiky, tak s ním přece nebudeš plánovat dítě. Opravdu nestačí říct, že dobrý. Nech ho u maminky, ať se stará dál.
Ja myslim, ze se k sobě hodíte... Jeden zavislak na manince a druhá na mamankovi.
To je normálně děsivý, brr...zdrhej!!
uz si smazala ucet 😀
uz si smazala ucet 😀
@hanka_12345 tak to u ní většinou končí 😀 Ale o nic nepřijdeme, ještě tu pár účtů má a určitě si zase nějaký založí 😀
@hanka_12345 tak to u ní většinou končí 😀 Ale o nic nepřijdeme, ještě tu pár účtů má a určitě si zase nějaký založí 😀
@miryp ona je tu nejaka znamejsi?
@miryp ona je tu nejaka znamejsi?
@hanka_12345 jj, straší tu minimálně od minulého března a účtů měla již několik
Uteeeeeeč a najdi si normálního chlapa
@hanka_12345 jj, straší tu minimálně od minulého března a účtů měla již několik
@miryp a na co se furt pta? :D
@miryp a na co se furt pta? :D
@hanka_12345 já už si to všechno ani nevybavím, ale x-krát řešila neexistující těhotenství, pak nějaké zdravotní neduhy, tento týden tu třeba řešila pod jiným nickem nákup erotických pomůcek ze strany jejího partnera pro jeho ex.
@hanka_12345 já už si to všechno ani nevybavím, ale x-krát řešila neexistující těhotenství, pak nějaké zdravotní neduhy, tento týden tu třeba řešila pod jiným nickem nákup erotických pomůcek ze strany jejího partnera pro jeho ex.
@miryp ty pomucky si vybavuju. Tvl 😂

Celé to je úplně uhozené a vzala bych nohy na ramena.