icon

Jak řešit různé názory partnerů na těhotenství?

sara300
20. bře 2023

Ahoj, jsem v prvním trimestru. S přítelem jsme na to přišli teď o víkendu je mi 23 a jemu také ale má velké pochybnosti ale já cítím že se miminka vzdát nechci. Ale po tom co jsme řešili možnosti a cesty on se přiklání k jinému názoru a já jsem teď uprostřed a nevím co s tím. Děkuji za Vaše názory a diskuze moc mi to pomůže

Strana
z2
lauriak
22. bře 2023

@sara300 ty dieta evidentne chces takze by som na tvojom mieste potrat nesla. Budes si to vycitat cely zivot. Skusila by som este dat partnerovi priestor nech si zrovna myslienky v hlave. Mozno je iba v prvotnom soku. Ak by sa aj rozhodol, ze s vami nechce byt tak dieta neni prekazka najist si ineho muza a zalozit si s nim fungujucu rodinu. Ak mas podporu vo svojej rodine a mas s dietatom kde byvat tak to urcite zvldnete.

dixi86
22. bře 2023

Práci máte, nějaký základ pro miminko snad tedy je. Hlavní je, co chcete vy, protoze jen vy toho pak budete litovat. Nikdo jiny. Hodne stesti.

okapia
22. bře 2023

@sara300 Jen z praktického hlediska, pokud byste se rozhodli pro miminko, zjistěte si dobře, jaké možnosti vaše VŠ má pro rodiče - studenty. Určitě by mělo být nějaké stipendium, dále možnost bezplatně přerušit či prodloužit studium, pak sociální dávky (např. pokud byste byli časem manželé studenti s miminkem a určitou výší příjmu, měli byste i všichni tři nárok na přídavek na děti ..) je toho opravdu docela dost, co člověku finančně pomůže, jen je třeba hledat. Samozřejmě to nejsou desetitisíce, ale každá tisícovka je dobrá.

Strana
z2