Jak řešit různé názory partnerů na těhotenství?
Ahoj, jsem v prvním trimestru. S přítelem jsme na to přišli teď o víkendu je mi 23 a jemu také ale má velké pochybnosti ale já cítím že se miminka vzdát nechci. Ale po tom co jsme řešili možnosti a cesty on se přiklání k jinému názoru a já jsem teď uprostřed a nevím co s tím. Děkuji za Vaše názory a diskuze moc mi to pomůže
Práci máte, nějaký základ pro miminko snad tedy je. Hlavní je, co chcete vy, protoze jen vy toho pak budete litovat. Nikdo jiny. Hodne stesti.
@sara300 Jen z praktického hlediska, pokud byste se rozhodli pro miminko, zjistěte si dobře, jaké možnosti vaše VŠ má pro rodiče - studenty. Určitě by mělo být nějaké stipendium, dále možnost bezplatně přerušit či prodloužit studium, pak sociální dávky (např. pokud byste byli časem manželé studenti s miminkem a určitou výší příjmu, měli byste i všichni tři nárok na přídavek na děti ..) je toho opravdu docela dost, co člověku finančně pomůže, jen je třeba hledat. Samozřejmě to nejsou desetitisíce, ale každá tisícovka je dobrá.

@sara300 ty dieta evidentne chces takze by som na tvojom mieste potrat nesla. Budes si to vycitat cely zivot. Skusila by som este dat partnerovi priestor nech si zrovna myslienky v hlave. Mozno je iba v prvotnom soku. Ak by sa aj rozhodol, ze s vami nechce byt tak dieta neni prekazka najist si ineho muza a zalozit si s nim fungujucu rodinu. Ak mas podporu vo svojej rodine a mas s dietatom kde byvat tak to urcite zvldnete.