icon

Jak řešit spor s ex ohledně střídavé péče?

daniiiicka
20. led 2022

Dobrý den, měla bych dotaz už nevím co dělat po 9 letem vztahu odešel můj přítel a otec mého 5leteho syna a rekl mi že chce jinou rodinu, když už jsem se stim konečně smirila, tak i když to bylo těžké tak celou dobu co je pryč jsem se snažila aby byl s malým a vidali se i když on ( ex) neměl zájem tak se snažím je s malým 3krat v týdnu na kroužku a každý vykend v neděli celý den a 2krat v týdnu ho vyzvedáva že školky a je sním 2-3h. Ale až teď poslední 2 měsíce jinak předešlé 3mesice co odešel tak byl sním díky mě a moji rodině který sme malyho vozidly za ním aby ho viděl a měl možnost si sním hrát i když o to vůbec ex nestal. A teď začal stim že chce malyho do střídavě péče i přesto že je sním tak často a do konce máme ověřené podpisy a dal mi malyho do výhradní péče. Já mám přece hlavní slovo a myslím si že mu dávám dost prostoru a dost času aby byl že svým synem. Chce jít k soudu. Takže se ptám jak to v tomto případě může do padnout a jaké změny by mohly nastat. Dekuji

Strana
z2
marketamila
26. únor 2022

@daniiiicka tak tohle znám moc dobře. Mám s ex střídavou péči ( synovi nebylo ani 5let) .Soud nezajímá, co dítko. Má otec zájem? Má otec zázemí? Tak střídavka. A ospod to samé. Jak tam vidí, že jde dítko k oběma. Nemají problém dát střidavku.
Hodně sil...

ilonne
26. únor 2022

@daniiiicka Nemáš hlavní slovo, rodiče jste oba a otec může požádat o změnu péče.

Strana
z2