icon

Jak řešit závislost na sexu ve vztahu?

25. zář 2022

Dobrý den,
Omlouvám se za anonym, ale je mi to trapné psát veřejně.
Jde mi o to, že jsem závislá na sexu. Mám jednoho stálého partnera, je to můj první vůbec, je mu 33 a mě 26 let. Takže jsme spolu opravdu hodně dlouho , máme spolu dvě krásné dcery. Problém nastává u mně, jak jsem psala výše asi už jsem závislá a nevím co s tím dělat, kam si mám zajít. Jde mi o to, že pokud sex nemám jsem tak hrozně mrzutá, protivná necítím se vůbec dobře jakoby prázdná, protože nepoužíváme kondomy ani jinou ochranu další děti již mít nemůžeme. Miluju ten pocit když sem jeho prostě plná tím spermatem. Omlouvám se že to píšu takto veřejně ale nedokážu to říct jinak. Naopak když sex máme třeba hned ráno tak jsem celý den spokojená vklidu a užívám si ten pocit Partner bohužel říká, že uzje starší a obává se, že mi prostě v sexu nestačí. Snažím se držet, nedorážet na něj ale je to pro mně těžké. Nikoho jiného samozřejmě nechci partnera miluju ale ten sex mi prostě chybí dokonce říká že jsem snad nymfonamka jak to chci často 😂 nemáte s timhle zkušenost? Opravdu se pak nemůžu pořádně soustředit a trápí mě to ale nevím co s tím mám dělat. Opravdu upozorňuji že tento příspěvek není teoll ale pro mně překážky a vážná věc. Nechci si chlapa uhnat jen nevím jak s tím dál...

Strana
z2
zlorenka
26. zář 2022

v tom pripade vymenit mirenu za minervu a ani si nevzdechnes 😂

minerva
27. zář 2022

@zlorenka Co prosim? 😂

zlorenka
28. zář 2022

@minerva 🤣🤣🤣🙈

Strana