Jak říct příteli, co mi v sexu vyhovuje?
Ahoj, předem se omlouvám za anonym, ale je to pro mě opravdu choulostivé téma. Chtěla bych vás poprosit o radu, jak se uvolnit a odhodit stud a v sexu příteli říct, ukázat nebo vysvětlit, co se mi líbí a co potřebuji k vyvrcholení? Já o tom prostě nějak nedokážu mluvit, stydím se a je mi to nepříjemné. Mám dlouholetého přítele a orgasmus jsem s ním ještě nezažila. Je mi to moc líto a moc se kvůli tomu trápím. On je velmi snaživý a chce, abych byla spokojená. Ale já si prostě nedokážu říct jak to chci abych došla až k orgasmu. Když jsem sama, při masturbaci, tak problém nemám. Takže to u mě taky funguje. Ale s přítelem ne a ne. I když je mi to kolikrát velmi příjemné a k orgasmu bych asi i brzy došla tak partner nevydrží tak dlouho ve stejném stylu a změní buď tempo nebo techniku atd a je orgasmu ten tam. Můžete mi prosím poradit jak se zbavit stuhu a příteli říct co a jak bych chtěla? Předem moc děkuji.
Zkus pracovat na svém sebevědomí, přijetí svého těla, zkus zkoumat, proč je to pro tebe tabu o tom mluvit nahlas, může tam být nějaký vzorec z rodiny, kdy si neseš, že je nevhodné o tom mluvit.
V sexu není nic špatně, pokud se to líbí vám oběma, děláte to dobrovolně. Lidi mají různé potřeby, chutě, preference, líbí se jim různé věci. Bavte se, uvolněte se, experimentuje, není to atomová věda. To, že něco nejde hned, není selhání, ani chyba, jen jste na cestě a učíte se poznávat svá těla, intimitě.
Pokud to nedokážeš říct, můžeš mu to zkusit napsat.
Komunikace je hodně důležitá a píšeš, že nejste spolu krátce, takže se fakt jen musíš odvážiť a říct si o to, co se ti líbí a co ne. 🙂
S manželem se o sexu dokážeme bavit tak jako třeba o počasí.
Když jsem měla jednorázovky, tak jsem to prostě dělala tak, abych z toho já vytěžila pro sebe to nejlepší. Takže často poloha nahoře, určovala jsem si tempo a úhel.
Bylo by mi strašně divný, kdybych jen tak ležela a nechala na chlapovi, aby se snažil. Vždycky tomu jdu sama naproti.
My nemáme sexuální život ideální...nebo takhle není to žádné wow, ale není to ani nějaký průser. Z mé strany jsou bloky hlavně v tom, že mě rajcuje muž - dravec, že kterého cítím, že mě CHCE, v je hodně posteli aktivní atp...Partner takový není, takže musím hodně pracovat na vzrušení...ale to jsou holt věci, které změnit nejdou. Nemůžeš z postelového pohodáře udělat dravce.
To co popisuješ ty by ale změnit jít mohlo. Jde o techniku v sexu ( např vydržet dýl v poloze atp.) takže fakt stačí říct, mluvit, ukázat nebi zvukově dát najevo, že se ti to líbí.
Co si dát nějaký alkohol na kuráž?

@anonym_autor Já třeba manželovi nemusím nic říkat, když je mi něco příjemné, prostě přidám na intenzitě hlasových projevů, takže pochopí, že tohle se prostě líbí 😉 Případně nepomohlo by ve vašem případě nějaké jedno slovíčko jako povzbuzení...během akce pronést třeba "pokračuj" nebo "ještě"? To bez velkých promluv by i méně chápavému mělo jasně říct, dělej to tak jak to děláš.