icon

Jak se mám k situaci v manželství postavit?

ance_en
15. únor 2017

napsala jsem dlouhatánský příběh...ale smazala jsem jej....shrnutě řečeno- s manželem jsme pár 13 let a on ted během půl roku se asi zbláznil-opustil mne těhotnou a i svého dvouletého syna. Během posledních 3 týdnu jsem se dověděla o dost dluzích co má u známých, mám zmražený účet exekutorem, těhotná jsem na jeho popud-přál si mimčo....podváděl mně od počátku těhu a ted žije se svou druhou přítelkyní...tvrdí že to není vážné..nevěřím mu. Maže mi med kolem úst, že si myslí,že se k sobě jednou vrátíme..ja bych byla tak štastná,ale chtít takového chlapa???ja jej miluji nadevše, objetovala jsem pro něj celý život a ted? kudla do zad a během pár dnů se mi zhroutil celý svět...kdybych nebyla apson těhule nesla bych vše o kousiček lépe,ale ted trápím to miminečko a ještě musím pečovat o syna který hledá tátu...ten se za náma staví na cca hodinu 1x týdně. Mám odpor ho pustit s malým někam samotné!!! nechci at mu motá hlavu u njáké slečny.....jak poslechnout rozum? popř. co dělat jiného??? já si neumím představit být sama a vychovávat dvě děti ☹ zítra mne čeká 1.návštěva psychiatra
Vždy byl manžel můj miláček co byl tolerantní, ochotný v rámci možností, ale taky měl své mouchy, ale toto? nechat mě tu utrápenou, lhát mi, popř.zbytečně mazat med kolem úst? rozum říká zasloužíš si lepšího,ale on je otec našich děti! pro to jsem schopna odpustit vše.....jen jak mám sedět a čekat? co když se nepolepší...nebo nevráti a já budu čekat a trápit se marně ☹

Strana
z2
ladyhacek
3. bře 2017

jako bydlí u přítelkyně a říká, že se k sobě jednou vrátíte? Bude to těžké s dvěma dětmi, ale takového chlapa co podvádí a nechátě zadluženou > nebrala ybch ho ani kdyyb sliboval hory doly > co udělal 1x udělá znovu až se bude ,,nudit´´?

Držím palce ať to s dětmi zvládneš!!

ance_en
autor
3. bře 2017

holky tak pokračování mého zlého snu: navštěvuji centrum pro ženy a dívky, 2x jsem navštívila psychiatra, jelikož psychologové neměli teď termíny, v mejlu mám nachystané rozvodové papíry-ovšem prý je zbytečné podávat teď-nejdřív po porodu a byla jsme v manželské poradně, kam jde i teď manžel-poté nás čekají společné seance (prý se těší na odbornou pomoc, ještě neví, že ho chci naverbovat i k psychologovi). On se chce vrátit-tento víkend-malý bude slavit 2.narozeniny,zajišťuje i dort...já už to mám zlehka na párku, nejhorší mám za sebou,ale zhoršil se mi stav těhu a já potřebuji pomoc na baráku + pohlídat finance a chci ať má dítko tátu..teď ho vídá 1-2x týdně ☹ dám mu kapky, teď zneužiji jeho dobroty já a věřím, že časem mi to taky vše zcela docvakne. Propo-byla jsem u kartářky (asi ne každá tady na to věří,ale věděla vše!!!! tak coby nevěděla i budoucnost)-i ta mi potvrdila ,že teď na rozchod připravená nejsem (mluvila mi mé nevyslovené pocity z duše), ale do cca 2 let se rozvedeme (to už aspoň budu v plné síle, bez mimi v bříšku, vyrovnaná s osudem) a pokud se ´vědma´ neplete-do 3 let potkám svého osudového partnera, který bude mít dcerku (za 3-4 roky vám dám vědět 😀 )

Strana
z2