icon

Jak se vám partner věnuje ve volném čase?

mila1000
19. únor 2023

Dobrý den,chci se vás zeptat jak se vám váš partner věnuje.Když přijde s práce,lehne si s vámi když máte děti povídá si s vámi chodí s vámi na procházku.Nebo jenom leží je na mobilu a žvaní že je moc unavený s práce?😀moc mě to zajímá u nás to je že je pořád jen na mobilu a semnou vůbec neprohodí slova....🙁je to tak většinou všude?a nebo jen já jsem hloupá Husa která je s tím co si mě vůbec nezaslouží...😥

Strana
z2
ale023x
23. únor 2023

To co píšeš jsem zažívala hodně podobně v prvním těhotenství. Manžel dojížděl do práce, jezdil domů až večer a já jak jsem byla doma sama a potom s mimčem, tak jsem se prostě na něj těšila a jakmile dojel domů, tak jsem měla tendenci ho zahltit informacemi. Bohužel jsem předtím neviděla, co mu tak vadí... Až teď zpětně vím, že potřeboval oddech. Přijel domů, ani ahoj mi neřekl a vůbec jsme spolu nemluvili. Přišlo mi, že se dceři nevěnoval (i když to nebyla pravda)... Mám pořád stejného manžela a o 5,5 let později čekáme druhé miminko. Tentokrát je to úplně jiné. Ano... velký rozdíl je v tom, že manžel pracuje jen z domu, takže se do všeho zapojuje, k lékařům s dětmi jezdí většinou se mnou, cokoliv řeším, tak řeším s ním, pořád se spolu smějeme, bavíme a jsme nejlepší kámoši i partneři. Podotýkám, že to u nás párkrát bylo na rozvod, ale vždycky u nás vyhraje srdce. Možná jak z filmu, ale my jsme na sobě celkem dost citově závislý, a i když to je doma někdy zlý v tom smyslu, že si momentálně nějaké období nerozumíme, tak citově k sobě nechladneme ale naopak nás to posiluje. Zkuste spolu mluvit, dát tomu možná i čas a taky hlavně záleží na citech, které k sobě máte. Držím palce 🙂

piskle89
23. únor 2023

Manžel jezdí kolem 16:30 domů a od té doby na něm visí oba synové. Hraje si s nimi. Když jdu uspávat mladšího, funguje se starším - vana, večeře. Když jdu uspávat staršího, udělá večeři mně a jde se psem. Mezitím si samozřejmě povídáme, co ten den bylo. Večer si ráda čtu, manžel pracuje (ke klasické práci fotí, takže upravuje fotky).
Víkendy travime dost často spolu. Nebo si manžel vezme staršího syna a jedou na výlet, bruslit…občas hlídá oba kluky a já mám třeba odpoledne čas jít na kafe s kamarádkou.
Vyjedeme si vstříc. Když chce jet dopoledne do skal sám, může. Když chci odpoledne já jít sama, můžu.
Na sebe teď už bude zase víc času. Mladší už se dá dát hlîdat k babičce.

ivuse20
23. únor 2023

@mila1000 u syna s ex to tak bylo. Přišel z práce a já si chtěla hrozně moc povídat. Ex ne, moc unavený z práce, takže chtěl i ticho. Takže ani ven s námi nechodil. Našla jsem si kamarádku se stejně starou dcerou a chodili spolu ven. To mu za chvilku začalo vadit, ale ven s námi stejně nechodil.
Teď u dcery, přijde partner domů, nají se a bere malou a normálně si povídáme a ten čas s námi tráví. Ven s námi chodí i když to není ten Procházkovy typ. Ale jako že by třeba naskládal myčku nebo ji uklidil to zase ne 🤣

mamadvoudeti
23. únor 2023

Přijde domů , nají se dame si spolu kafe popvidame si co a jak bylo a pak třeba někam jedem nebo jdem na zahradu . No proste něco děláme spolu a dětmi.

ellyem
23. únor 2023

Pritel prijde domu, ja mezitim udelam veceri, vsichni pojime a pak ma dite na starost chlap - koupani, uspavani. Jelikoz se vraci z prace az vecer, chci, aby i to dite z tatinka neco melo. Praktikujeme to tak uz od narozeni syna a vyhovuje nam to. Nikdy jsem z pritelovych ust neslysela, ze je unaveny - jasne, ze je, ale ma dite, ktere se cely den tesi, az tata prijde z prace. To ho vzdycky nabudi energii az az ❤️

irmamala
23. únor 2023

Já mám teda nový vztah, takže je všechno zalité sluncem a skáče kolem nás od soumraku do úsvitu 😀 Ale i bývalý manžel, s kterým jsem byla 11 let, byl takový. Měl náročnou práci, času měl málo, ale nikdy se nepovaloval a nefňukal, že něco nemůže. Takže nenazvala bych tě hloupou husou, ale normální to pro mě není. U několika mých kamarádek zabralo na líné a sobecké chlapy, normálně natvrdo zabalit kufry. A to pak lítaly poradny, květiny, diamanty.... 😀 Chlapi si obecně myslí, že jsme hysterky a pořád nám něco vadí. Ale až když reálně uvidí, že to opravdu myslíš vážně, pak teprve je to přinutí něco s tím dělat.

lvl16
23. únor 2023

Dá si s námi večeři, popovídáme si a pak se věnuje prckovi (hrajou si s legem, jdou s pejskem, jedou do bazénu…)a já si třeba hraji na xboxu, občas děláme něco společně, když si jde syn lehnout, tak si pustíme film, nebo si zahrajeme nějakou deskovou 🙂.

Strana
z2