Jak se vyrovnat s nevěrou a zůstat s partnerem?
Ahojte,
zazil niekto situaciu, ze odhalil partnerovu neveru ale ostal s nim napokon zit? Mam 37, partner 38, pred mesiacom som zistila konverzaciu na mobile s kolegynou a nasledne aj celu neveru odhalila. Zostali sme zatial spolu, cele to spracovavam, ale som k nemu casto nevrla, kricim nanho a vidim, ze tiez je z toho taky zakriknuty. Ochladla som voci nemu aj intimne...
Taková věc chce určitě čas. Čas by byl schopný zahojit rány, pokud by ses rozhodla mu skutečně časem odpustit a budovat vztah. Nicméně pokud máš pocit, že to nezvládneš a nebo víš, že je to pro tebe prostě konec důvěry a vztahu, určitě by bylo lepší trápení neprodlužovat.
Myslím, že měsíc je na tohle hrozně krátká doba. Obnovení důvěry bude práce na dlouhou dobu. Zvážila bych návštěvu terapeuta. Párového i jen pro tebe.
Tímhle přístupem nic nevyřešíte a dřív nebo později se rozejdete. Hlavní otázkou je, zda spolu chcete zůstat a manžel toho činu lituje... Podle toho bych se odpíchla. Řvát, vyčítat a být ledová královna je strašně dětinský přístup.
Já bych to nezvládla, nikdy bych nebyla schopná mu to odpustit.....tobě držím pěsti, ať se rozhodneš co nejlépe to bude pro tebe možné a přijatelné.
Už to nebude nikdy ono a bude to v tobě pokaždé hlodat když mu pipne mobil nebo se zdrží v práci A pak při nějaké hádce to vytahnes ven a je zaděláno.Neznam tě,tak netuším jak moc si silná,abys to vše zvládla.Ja to nedala.Zozesli jsme se a teď út jsem klidnější.On si užívá s každou sukni kterou vidí a já se učím poznávat sama sebe.Je to krása
Já to s prvním manželem nezvládla, ačkoliv jsem se fakt hodně snažila. Stačil vždy nějaký problém, menší rozepře, zdržení v práci, ..… a hned jsem mu to omlela o hubu. Ani v posteli to nešlo. Stačilo že udělal něco jinak (jinou polohu, jinak se tvářil,… ) a hned mi při sexu jelo v hlavě: dělal to i s ní takhle? A jí se to líbilo? Nebo to někde viděl a chce to v posteli oživit?… a tak dále a tak dále,…. Takže jsme to ukončili a rozvedli se.

Tak buď mu to odpustíš, budete společně pracovat na vašem vztahu, budeš s ním dál a nebudeš už tohle nikdy vytahovat, nebo se s ním rozejdi.