icon

Jak se vyrovnat s nevěrou a zůstat s partnerem?

21. čer 2025

Ahojte,

zazil niekto situaciu, ze odhalil partnerovu neveru ale ostal s nim napokon zit? Mam 37, partner 38, pred mesiacom som zistila konverzaciu na mobile s kolegynou a nasledne aj celu neveru odhalila. Zostali sme zatial spolu, cele to spracovavam, ale som k nemu casto nevrla, kricim nanho a vidim, ze tiez je z toho taky zakriknuty. Ochladla som voci nemu aj intimne...

drakenn
21. čer 2025

Tak buď mu to odpustíš, budete společně pracovat na vašem vztahu, budeš s ním dál a nebudeš už tohle nikdy vytahovat, nebo se s ním rozejdi.

reeeza
21. čer 2025

Taková věc chce určitě čas. Čas by byl schopný zahojit rány, pokud by ses rozhodla mu skutečně časem odpustit a budovat vztah. Nicméně pokud máš pocit, že to nezvládneš a nebo víš, že je to pro tebe prostě konec důvěry a vztahu, určitě by bylo lepší trápení neprodlužovat.

lvl16
21. čer 2025

Myslím, že měsíc je na tohle hrozně krátká doba. Obnovení důvěry bude práce na dlouhou dobu. Zvážila bych návštěvu terapeuta. Párového i jen pro tebe.

hennrietta
21. čer 2025

Tímhle přístupem nic nevyřešíte a dřív nebo později se rozejdete. Hlavní otázkou je, zda spolu chcete zůstat a manžel toho činu lituje... Podle toho bych se odpíchla. Řvát, vyčítat a být ledová královna je strašně dětinský přístup.

zlataberta
22. čer 2025

Já bych to nezvládla, nikdy bych nebyla schopná mu to odpustit.....tobě držím pěsti, ať se rozhodneš co nejlépe to bude pro tebe možné a přijatelné.

mentolka001
29. čer 2025

Už to nebude nikdy ono a bude to v tobě pokaždé hlodat když mu pipne mobil nebo se zdrží v práci A pak při nějaké hádce to vytahnes ven a je zaděláno.Neznam tě,tak netuším jak moc si silná,abys to vše zvládla.Ja to nedala.Zozesli jsme se a teď út jsem klidnější.On si užívá s každou sukni kterou vidí a já se učím poznávat sama sebe.Je to krása

mutsynka
4. črc 2025

Já to s prvním manželem nezvládla, ačkoliv jsem se fakt hodně snažila. Stačil vždy nějaký problém, menší rozepře, zdržení v práci, ..… a hned jsem mu to omlela o hubu. Ani v posteli to nešlo. Stačilo že udělal něco jinak (jinou polohu, jinak se tvářil,… ) a hned mi při sexu jelo v hlavě: dělal to i s ní takhle? A jí se to líbilo? Nebo to někde viděl a chce to v posteli oživit?… a tak dále a tak dále,…. Takže jsme to ukončili a rozvedli se.