Jak se vyrovnat se sextingem a nevěrou partnera?

pavlinka9182
10. čer 2025

Dobrý den,
chtěla bych znát váš názor, jak vnímáme celou moji situaci, nebo jak byste se zachovali na mém místě vy.

S přítelem jsme spolu 6 let, bydlíme spolu asi 2 roky. Předtím jsme studovali. Je nám 28 a 25. Vztah jsme měli vždycky hezký, máme spoustu zážitků, procestovaných míst, jeho rodina je prima, máme stejný humor, podobné koníčky, životní naladění, krásný byt (v nájmu). Prostě jsme si budovali společný život. Já už jsem chtěla i svatbu a děti, přítel tvrdil, že taky, ale že můžeme ještě počkat. Já tomu naprosto rozumím, nikdy jsem ho do toho nenutila.
A teď k věci…
Nikdy jsem mu věci neprohledávala, až dnes, kdy jsem se po včerejší hádce, koukla do jeho mobilu. Nejsem na sebe pyšná, takové věci by se dělat neměly, ale holt jsem to nevydržela. Neprojela jsem všechno, pouze pár konverzací z Facebooku. Napíšu to asi takhle - našla jsem asi 4 konverzace, kdy se opravdu jednalo o “sexting”. Těm ženám psal samé sprosťárny (nebudu to tady vypisovat, ale v podstatě jim psal, co by s nima všechno dělal, že na ně myslí, že je chce, flirtoval s nimi, oslovoval je různými zdrobnělinami). Taky z toho vyplynulo, že se 2 z nich něco měl. Nedalo se vyčíst co, zda šlo pouze o líbání, nebo to zašlo dál. Psychicky ani fyzicky mi z toho nebylo vůbec dobře, bylo mi až na zvracení z toho, že tohle za mými zády dělal (došla jsem až do konverzace rok staré, nejspíš s nimi vypisoval ještě déle).
Když se vzbudil, hned jsem to na něj vybalila. Přiznal mi, že se s nima líbal a potom ještě s jednou holkou. Ale vykrucoval se, že ty dvě holky po něm vyjely, že za to nemohl, ale s tou, co jí vypisoval asi nejvíc, to inicioval on, protože za ní ještě jel do práce. Zároveň mi tvrdil, že jsem ta nejhodnější holka, co kdy měl, že mě miluje, že jsem krásná…. Že ví, že to zkazil, ale zároveň mi přišlo, že si nemyslí, že udělal něco tak strašného. Je to jen můj pocit, ale obhajoval se, že prostě ty dvě po něm samy vyjely, ale sakra… neměl se vůbec dostat do situace, aby k tomu měly důvod, a hlavně z mého pohledu na ně měl být naštvaný, ale on jim ještě zvesela vypisoval, že to bude jejich tajemství a tak.
Zároveň před kamarády o mně vždy mluvil hezky, i před rodinou. Dávali jsme společné fotky, takže všichni věděli, že jsme spolu.

Strašně jsem se v něm zklamala, nečekala jsem, že by mi tohle někdy udělal. Hlavně nerozumím tomu důvodu PROČ. Ani on mi to sám nedokázal vysvětlit, prý to jsou jen slova, žádné city. A trošku se v tom jeho vysvětlování ztrácel mi přišlo, takže ani já sama nevím, jestli mi ještě něco nezatajil. Také říkal, že by mě fyzicky nikdy nepodvedl, ale co jsou ty 3 holky, se kterýma se líbal?

Nejhorší je, že jsem mu několikrát říkala, že mi sex trochu chybí, že bychom mohli častěji, než jednou týdně. Ale vždycky mi tvrdil, že je unavený z práce nebo z tréninku. A vlastně, co mě taky strašně zamrzelo bylo, že když byl týden s prací pryč, tak nepsal mně, že mu chybím a že na mně myslí, ale psal to tý ženský, co by s ní teď dělal.

Nevím, co dál. Byli jsme spolu 6 let, opravdu ho miluji, ale tímhle mě tak zranil, že to asi nedokážu odpustit, měla bych to pořád před očima. Zároveň si nedokážu představit život bez něj.
Prosím, museli jste někdy něco partnerovi odpustit a jak po tom vypadal váš vztah?
Děkuji za přečtení.

ina10
10. čer 2025

@pavlinka9182 je mi lito tvé situace, ale bohužel jsi narazila na kluka, který tě podvedl a je sériový ku.rev.nik (pokud mu odpustíš, bude i nadále), ano našel si tě, protože jsi “hodná holka”, jak sám tvrdí, to on potřebuje - hodnou holku, kterou si vezme, která mu porodí děti, bude s ní vést nějaký takový život, nechce mít ve vztahu mrchu…tu chce jen na ten sex…a ty kecy, že je unavený z tréninku? Ano trénoval s jinou, bohužel.
Ono pokud ti něco (intuice, 10.smysl nebo kdo ví co) říkalo, ať se mrkneš do mobilu (nebo šmejdíš jiným způsobem - soukromý detektiv, známí…), nebylo to z bůh drama.
Já osobně bych mu žádnou šanci nedávala a poslala ho dál, ale jsou typy holek, které s takovými exoty zůstávají - třeba moje sestřenice přišla na nevěru manželovi během těhotenství a zametla to pod koberec, jí vyhovuje jeho finanční zajištění - vlastně vím o dvou dalších, které to tak mají - jejich manželé mají XY poměru, ony dělají slepé, všichni v okolí o tom vědí, ale jim stačí střecha nad hlavou a co do “huby.”+dovolená.
Mě se stalo něco podobného - ale tam se u tehdejšího kluka docela změnilo chování vůči mě, tak jsem nejdřív udělala SMS “test”, který se bohužel potvrdil - lhal mi…a pak jsem mu projela mobil a nestačila se divit, nešlo o několik holek, jako u tebe, ale jednu konkrétní, akorát jsem se mu nepřiznala, že jsem mu mobil projela, ale zase udělala past a pak letěl jako špinavé prádlo…
Po čase a několika dalších vztazích jsem potkala manžela.

reeeza
10. čer 2025

Buď s ním zůstaneš a tohle mu budeš muset nějak odpustit a budeš se muset mu znovu věřit.

Nebo odejdi. Pokud víš, že už mu nebudeš schopná věřit, bude to určitě nejlepší volba. Vztah bez důvěry a pocitu bezpečí je toxický, a to fakt nechceš. Je ti 25, I když jsou rozchody těžké, určitě to zvládneš.

Je to je na tobě. Jsi schopná mu odpustit a jsi schopná mu věřit?

pipi_puncocha
10. čer 2025

Tohle není standardní chování, úlet… To je prostě povahový rys. Nezmění se to. Čili, pokud to pro tebe není tolerovatelné, tak určitě rozchod - nemáte děti, společný majetek, teď to je nejjednodušší.

babka
10. čer 2025

a jak se k tomu stavi on? lituje a uvedomuje si, ze to bylo pres caru a nebo je to ok a ty bys to mela pochopit? Ja jsem celkem tolerantni, dokazu pochopit, ze clovek obcas udela blbost. Ale zalezi co dal. Lituje a chce to zmenit nebo proste mas chapat, ze je to nevinna zabava? Pak se musis rozhodnout ty, co je pro tebe akceptovatelne a co ne.

pavlinka9182
autor
10. čer 2025

@babka lituje, od neděle spí u rodičů.
Lituje, omlouvá se. Prý už by to nikdy neudělal.
Jenže kdybych na to nepřišla, tak by v tom psaní určitě pokračoval dál.

babka
10. čer 2025

@pavlinka9182 to je tezke hodnotit, neznam ani jednoho z vas 🙂 sama musis citit, jetsli to mysli uprimne nebo ne. A proc spi u rodicu? Vyhodila jsi ho? Nebo si jen hraje na "chudacka"? veci s emaji resit konstruktivne a ne ze se stahne k rodicum a ceka, za ho milostive vezmes zpet jako zlobive dite

pavlinka9182
autor
10. čer 2025

@babka já jsem ho požádala, jestli může jít pryč, že s ním nechci být doma.
Je mi z toho špatně od žaludku, nedokážu tomu pořád věřit, že by mi tohle udělal.

babka
10. čer 2025

@pavlinka9182 proste si odpoved sama sobe uprimne, jestli je to pro teba neco, pres co jsi ochotna se prenest a dal verit nebo proste ne. Jinak by ses jen trapila ❤

te_reza
10. čer 2025

Takový vztah bych ukončila, dokud to jde snadno a lépe.

levandule_k
10. čer 2025

To není nevěra, jednorázový úlet. On to dělá systematicky, pořád. Kdo ví, jestli těch konverzací nebylo víc a některé nejsou dávno smazané...

Lže ti, podvádí tě, máte málo sexu. Sice to bolí, protože byly i pěkné chvíle, ale poslala bych ho dál. S takovýmhle týpkem dítě, svatbu, hypotéku nechceš.

Osobně si myslím, že to u líbání neskončilo, není mu 14.

llluckaaa
10. čer 2025

Ja ti nevim, no. Prijde mi, ze na sebe pustil jen to, co uz jsi na nej věděla, plno věcí muže byt jeste skrytých. Pak ti nakecal, co jsi chtěla slyšet, jeho obhajoba a vyvinovani zrovna nezní, ze by mu docházelo, co bylo špatně. Podle me lituje jen toho, ze jsi na to přišla, nikoliv skutku. Posud nejsi ochotna takove mimopartnerske aktivity tolerovat, pust ho do oběhu. Ja bych uz nevěřila, ze to nezopakuje - jen si bude dávat lepší pozor a pro sebe vymysli další omluvy/vymluvy, proc se tak chovat, projde mu to u tebe jednou, bude se spoléhat na to, ze mu to projde i příště.

veronikalam
10. čer 2025

Taky si myslim, ze to neskoncilo jen libanim, neni mu -nact. Ja bych si polozila otazku, kdybys to nebyla ty ale tvoje dcera/ kamaradka. Tak co bys ji poradila? Pokud te podvadi uz ted, kdyz mate zivot jen pro sebe. Tak bych s nim nezustala, kdyz se ted projevil takhle. Coz az budete mit deti? To je teprve zaprah pro vztah. Jsi mlada, mas jeste moznost si vybrat lepsiho partnera.

ai30
10. čer 2025

@pavlinka9182 Nelituje, ze to udelal, lituje, zes mu na to prisla. Kopni ho do zadku, s nim te nic dobreho neceka, nikdy bys mu nemohla verit a nemela bys ani duvod. Bud rada, zes to zjistila zavcasu a mas cas najit si nekoho, kdo si te bude vazit. Ver mi, ted si nedokazes predstavit bez nej byt, ale to je uplne normalni. Taky jsem si to po rozchodu nikdy nedovedla predstavit a ted uz si na ty chlapky ani nevzpomenu.

pavlinka9182
autor
10. čer 2025

Říká, že si plno věcí uvědomil, že mě miluje, že mi nikdy nechtěl ublížit. Že v tom nebyly žádné city, že ke mně vždy cítil lásku. Že to byla jen hra a že lituje, že se tím psaním nechal unést.
Já nevím, byl to můj jediný opravdový vztah. Ne že bych předtím nerandila, ale nikdy to nebylo vážné.
Co když jsou všichni můžu stejní? Já se s ním rozejdu a už nikdy nikoho takového fajn nepotkám, se kterým bych si lidsky sedla.
Děkuji všem za odpovědi.

ina10
10. čer 2025

@pavlinka9182 uvědomil si, žes na to přišla a je riziko, ze nenajde druhou takovou, která mu zas sedne na lep a bude mu to tolerovat.
Kdyby byli všichni muži stejní, tak mám tendenci prohrabat manželovi telefon nebo další věci…a to tedy nemám.
Ale jestli sis s nim lidsky sedla, tak s nim zůstaň a přestaň se hrabat v jeho současných a budoucích nevěrách. Jak jsem psala - jsou typy žen, kterým to “nevadí”, ALE chtějí za to po chlapovi protislužby - kvalitní bydlení (rodinný dům), neřešit finance (takže chlap musí umět vydělat), jezdit na dovolené…pak jejich nevěry tolerují. Ono pak jde u chlapa i o to, udělat tě vybrané holce co nejdříve děti, aby ta holka nemohla utéct a chlap si mohl užívat v klidu vedle, protože na něm bude ta holka finančně závislá - a ještě lépe, když nejsou svoji a dítě má příjmení toho chlapa.

antoinet
10. čer 2025

Hele a nechceš místo tohoto notorika prostě muže, pro kterého "miluji tě" znamená věrnost a ne podvádění? Za každých okolností, i když ho někdo svádí. Na světě jich je dost.
Jako čtyřicetiletá ti radím, vem nohy na ramena, zbavíš se trápení.

bebyna
10. čer 2025

@pavlinka9182 jestli už teď zvažuješ že s ním zůstaneš a nedejbože založíš rodinu, budeš ztracená.. Takový člověk se nezmění. Můj ex taky sliboval jak se změní. Nezměnil. A pak než jsme se rozešli, píchal jinou frajerku. Mám štěstí že jsem nic nechytila. Říkat že všichni muži jsou stejní, je blbost. Mám teď úžasného manžela a čekáme spolu dvojčata. Já s tím mým ex byla skoro 5 let. Nelituji absolutně ani trochu toho rozchodu. A jsem ráda za špatný věci který se staly protože mi to ukázalo jak to nechci. Pokud mu dáš šanci, bude v tom pokračovat zase. A ty budeš stále přivírat oči a dělat že to nevidíš. Řekne ti pár sladkých slov a zase se to stane.

zuzkasim
10. čer 2025

Mrzí mě, co prožíváš. Mám kamarádku, které manžel nadělal 3 děti, nikdy neměla přístup ke společnému účtu, za jejími zády si sjednával schůzky s dalšími pravděpodobně od začátku vztahu. Když mu občas přišla na nějaké to psaní, byly to výmluvy, že je to jen kamarádka, když přišla na víc, nikdy v tom prý nebyly city, že prý je lovec a je to pro něj přirozené... Ona sama nesměla téměř nikam. Po 18 letech manželství zůstala se 3 dětma a téměř holým zadkem, on na děti platí jen úplné minimum, ani se s nimi nevídá. Nikomu bych tohle nepřála. Pokud má takové touhy už teď, když jste mladí, zdraví, bezdětní, jak myslíš, že to bude vypadat, až budeš mít věčně na prsu mimino, nevyspaná, unavená, finančně na něm závislá? Nebuď naivní.

dura175
10. čer 2025

@pavlinka9182 Nenech si zviklat těmi hezkými chvílemi a představou, že už lepšího muže nenajdeš. Ne, všichni muži nejsou stejní, všichni muži nepotřebují lovit jiné ženy, všichni muži nejsou lháři a slaboši. Protože co jiného než slaboch je tvůj partner, který se uboze vymlouvá, že on nic, on muzikant. I kdyby se před ním holka nakrucovala nahá, pokud je férový a zásadový, ani to s ním nehne. On si teď samozřejmě sype popel na hlavu, protože ty jsi pro něj jistota, hodná holka, co se o něho stará, dělá mu domov. Bolí to, budeš nešťastná, ale fakt ti za to tenhle týpek nestojí.

sonaxoxo
10. čer 2025

Takže stará klasika..ty ho miluješ a on slibuje, že už to nikdy neudělá..evidentně ho opustit nechceš, vezmeš ho zpátky a časem to udělá znova..🤷 scénář ohraný. Takže bych hledala jinde...✌️ Máš štěstí, že s ním nemáš ještě dítě.

monars
10. čer 2025

Upřímně nezmění se... Mám v okolí 3 páry, kde chlap dělá to co popisuješ.. Ale jsou "věrní" těm se kterýma to provozují. Jeden má už 3 manželku, ale "kamarádky" furt stejné. Běžný vztah je nudí a potřebují k tomu pozornost jiných žen. Hledají si ty hodne, které jim všechno trpí, doma mají jistotu a o zábavu postaráno jinde.

bebyna
10. čer 2025

@sonaxoxo tipla bych si, že to přijde. Jako ač je to smutné - na 99% se to stane. Pokud razí slečna její domnělý scénář že lepšího nenajde a že jí slíbil že se změní... Tak za chvíli má zaděláno na sviště a pak bude na vše sama.. Je mi líto takových ženských. Něco podobného řeší moje ségra.. Sice nemá dítě, ale borec se k ní chová dost špatně, tak prostě jí nadává, zahnul jí tolikrát a stejně. Zas ho vzala zpět. A zase se rozjedou a zase ho vezme zpět.. Protože se o něj stará. Furt.

aedoss
10. čer 2025

Děvče, dobře ti tu radí. Vím, jak moc to bolí. Já kdybych tenkrát věděla, co vím dnes, tak bych se taky rozhodla jinak. Nicméně nebyla bych tam, kde jsem dnes. Byla to zkušenost, kterou jsem potřebovala.

bereni
11. čer 2025

@pavlinka9182 Hele ja resila pred rokem neveru - manzel po tezke krizi si psal se slecnou asi 14 dni, zadny sexting, spis flirt, dali jedno kafe, jedna mala pusa a pak kdyz po nem vyjela, ji odtahl a ukoncil to. A i tak jsem se minimalne pul roku ze zrady dostavala a pomohla jedine jeho uprimna litost, intenzivní parova terapie, kam uprimne chodime in1x za mesic doted, i to, ze jsme meli rodinu a proto jsem zustala. Kdyby mi udelal tohle a navic a jeste rekl, ze o nic neslo, tak rodina/nerodina, nedala bych to ☹. Jak jako o nic neslo? A oni po nem vzdy vyjeli a on se jako neubranil? A pak si s nema jeste psal a nezne se oslovoval? Sama tomu neveris. V tomto pripade radim utec, nemate majetky, rodiny, tohle neni ulet! Tohle je rozhodne typicky nevernik ktery si ani neuvedomuje co dela a ze je to spatne. Nech ho slecnam, mamince a tatinkovi, uprimna litost toto je max nad tim, ze to prasklo, kdyby mel svedomi, tak po prvnim psani by to utl a nepsal si s dalsima. Ted ai bez nej zivot neumis predstavit, ale casem to prejde a treba narazis opravdu na muze co muz je.

vendulis
11. čer 2025

@pavlinka9182 Něco podobného jsem zažila, jsi do něj zamilovaná a nevidíš věci jasně. On už dávno potajnu prekrocil hranici. U nej to nebude jiné, záleží, jestli to sneses. Možná to bude ještě horší a nakonec tě nechá...Ale zase jste spolu už hodně krásných let, asi jsi měla chtit svatbu a děti už dřív a více odhadnout co je zac. . Ted bych ho asi nechala..ujasnila si vse....a možná potom vzala zpet.

zlataberta
11. čer 2025

Podvedl tě, udělá to znovu! Nemáte děti, já bych s ním nebyla, nenávidím lhaní a nevěru.

teryem
11. čer 2025

Mít s ním děti, asi bych to zkoušela nějak napravit, teda pokud by se hooodne snažil a hodně si házel popel na hlavu a nejlépe do celého ksichtu...ale takhle... Ani náhodou..podle toho co píšeš, jak píšeš, jsi opravdu moc hodná.. v tomto případě až moc.. tak proč bejt s takovým hajzlem?? Není to ani jednorázový úlet v opilosti...ale několikaleté podvádění..ne jen sexting, což je pro mě podvod taky, ale i fyzická nevěra.. věříš pouze v líbání? Vážně? Ale no tak... 😏 Mám spoustu kamarádů a predemnou si neberou servítky... takže vím, jak dobře jsou schopný vše tutlat a pak následně se z toho vykecat.. a že dělaj hnusy...ale doma jim to žerou a pořád si to nějak omlouvají, takže ve finále dobře jim tak, když jsou masochistky a nechaj se takto ponižovat... Ty máš volnost, nemáš děti, jsi v nejlepším věku tak jako proč by ses nechávala tahle ponižovat? Proč bys v tom zůstávala? Z lásky? U vás je pouze jednostranná...on tě určitě nemiluje, protože tohle člověk, kterej miluje druhýmu neudělá... No beztak se rozhodneš sama.. ale tady je asi tak 200% šance, že podobný vztahy udržuje stále a určitě bude... hlavně, když s ním zůstaneš 😁 co mu asi hrozí? Budeš se opravdu moc a moc zlobit? 😏 Hodne štěstí.. nejlépe s někým jiným 🍀

levandule_k
11. čer 2025

@pavlinka9182 Já mu nevěřím ani nos mezi očima. Nevěřím, že toho lituje. Lituje jak je psáno výše maximálně toho, že jsi na to přišla a teď tě nechce ztratit, ale ne z důvodu, že tě miluje, ale má s tebou jistý servis a ty mu vše toleruješ.

K tvým otázkám. Ne všichni muži nejsou takoví. Někdy hledání partnera zabere čas, někdy ten pravý nepřichází hned. Já jednu dobu zvažovala, jestli zůstat ve vztahu, kde nejsem šťastná, ale je na čase, abych s někým byla. Tak takhle jsem se potlačit nedokázala. Jednu chvíli jsem fakt zvažovala, že jestli nikoho nepotkám, tak asi skončím jako stará potrhlá ženská s aspoň 5 kočkami.

Fakt je vážně tak lidsky fajn, když tě podvádí, lže ti a máte málo sexu?

Představ si, že můžeš mít muže s kterým si sedneš, bude lidsky fajn, nebude ti lhát, budete sexuálně kompatibilní. Ano, existují takoví.

Ty se s ním teď rozejít nechceš, hledáš obhajobu pro sebe, že jsi se rozhodla správně. Chceš slyšet, že se změní, že dozraje a bude to fajn. Za mě ne, ale dej si aspoň hranici, co je pro tebe nepřekročitelné a nenech si jím totálně zničit sebevědomí, svoji hodnotu a oblbnout se sladkými prázdnými řečmi. A aspoň si vem příklad z kamarádky od @zuzkasim a dělej tak, abys měla vlastní peníze.

bessinka
12. čer 2025

Nezmění se. Zdrhej. Jestli chceš,napiš mi do ip. Drž se.

vrabcak0007
12. čer 2025

@pavlinka9182 Zazila jsem to same co ty, dala druhou sanci a do 2 let to same, takze jsem to ukoncila...pri rozchodu mi bylo 30, byli jsme spolu 8 let...nastesti jsme nestihli mit deti...utikej...neni jediny..i kdyz si to ty myslis...zapracuj trochu na sebevedomi... 😉