icon

Jak si poradit s hloupými poznámkami partnera?

terkaterka31
4. led 2023

Krásný večer,berte toto s rezervou 🙂

Přikládám diskuzi co to doma máme ( aspoň teda já) za voly.
😁

Dnešní rozhovor s chlapem ohledně práce po mateřské -
Povídám těším se až půjdu do práce , on - jo jen si to maluj..
Tak říkám - no pokud nezacnes dělat generálního ředitele zeměkoule,tak budu muset - a směju se u toho.
On - no kdybych byl ředitel,tak mám jinou manželku.

Tak mě nasr.al že s ním nemluvím 😁
A ne nejsem 100 kilova šereda co chodí kanálema 😁

izz76
4. led 2023

@terkaterka31 Ty jsi se rejpla v tom smyslu,že nevyděla dost peněz,proto musíš pracovat. On ti to oplatil podobne. Samozřejmě záleží jakým tom to řekl.atd.. Ale byl to nejspíš vtip ne.

jako_mala_holka
4. led 2023

To je něco, co by mi odpověděl i můj manžel 😄 u nás je tohle úplně normální, navzájem... to bychom spolu asi nemluvili vůbec 😁

terkaterka31
autor
4. led 2023

@izz76
Vydělává dost , ale při dnešních cenách nejde abych byla doma když syn půjde do školky.

A tím že mu říkám jak se těším až začnu chodit do práce a třeba se i věnovat co mě baví ,tak mi odvětí jo jo jen si sni a maluj si to 😁

Tak jsem mu na to řekla co jsem řekla 😁

A teda asi jsem háklivá,ale pěkně mě nakrknul.

Tichá domácnost u nás vede 😁

martt
4. led 2023

@terkaterka31 Hele klid 🤣🤣 mně tenkrát po první mateřské, když jsem začala chodit na brigádu a vracela se kolem půlnoci domu ( dělala jsem odpoledni) , tak když se ráno syn probudil , tak manzel prohlásil " běž si vzbudit maminku , když si vymyslela chodit do práce " takze do mne vjel takového vztek , že jsem mu řekla, že teda budu doma a bude mne živit. Ale je pravda , ze tenkrát byl ještě hodně naockovanej od tchyně a tchana.

eviicka
4. led 2023

Tak mě jednou manžel řekl, že tolik volného času jako teď, už nikdy mít nebudu (v té době na rd jeden závislák dva a půl, a šestiletý už týden doma nemocný, hlídání kromě školky nula, oba nespavci a pořád v sobě). No moji reakci si za rámeček nedal😀.