icon

Jak zachránit manželství, když vás manžel přestal milovat?

mmilacek
25. dub 2023

Ahoj už tak 14 dní jsem pociťovala že se něco děje manžel byl ke mě odtažitý choval se ke mě jinak. Tak jsem se ho narovinu zeptala co se děje jestli mě už nemiluje opravdu jsem nečekala že řekne že si myslel že mě miluje ale tak to není a že uvažoval i o odchodu. Jsem z toho zničena nevím co mám dělat máme tři krásné děti. Já manžela stále velice milují a jeho slova mě moc ranila. Teď ještě přišel s tím že máme tři měsíce to zkusit že se chce tak i tak stěhovat do našeho druhého bytu a řekl mi že buď půjde semnou nebo beze mě.

Strana
z2
patypresdevaty
26. dub 2023

@zanett tak ono to není věc dvou sezení dojít někam hlouběji a začít něco uvnitř sebe měnit, zpracovávat apod. Na dvou sezeních jste se tak lehce dotkli povrchu, tak to je jasný, že ti to noc nedá.
Vzdala jsi to moc brzy, ale to neznamená, že terapie nemá smysl.

zanett
26. dub 2023

@patypresdevaty Mozna ano, mozna jsem terapii opravdu vzdala moc brzy. Ale ja zkratka nemela neomezeny rozpocet a chtela jsem se hnout z mista a ne jen na kazdem sezeni sama mluvit a mluvit a terapeut me jen tise poslouchal a jen kyval hlavou a na konci mi rekl, ze me chape a 'zde mate fakturu, splatnost je pristi tyden. Nashledanou'. Nevim, kolik bych musela utratit penez, nez bychom se dostali k jadru pudla....Navic znam z okoli par lidi, kteri chodili na terapii treba nekolik let, prislo mi, ze na tom byli zavisli, ze se naucili nedelat zadna rozhodnuti bez konzultace s terapeutem a terapeut se stal takovou jejich berlickou, aby vubec mohli zvladat normalni zivot.

Samozrejme nikomu terapii neberu. At si to kazdy zkusi, chce-li. Jen bych mela realistictejsi ocekavani, nevim, co konkretne by od toho cekala autorka, ale pokud resi palcivy problem, tak se k tomu asi bude muset nejak postavit ted hned.

levandule_k
27. dub 2023

@zanett Kvalita terapeutů je různá, ne každýmu sedne každý. Za mě je lepší zkusit něco než nic.

patypresdevaty
27. dub 2023

@zanett Tak pokud hledas instantni rychle reseni, terapie asi nebude to ono...
A jestli terapeut jen sedel a prikyvoval... to je divne. Asi jsi natrefila na "terapeuta"

Uplne ani nesouhlasim s tim, ze se k tomu autorka "musi postavit hned ted". Naopak, casto pomuze prave az dlouhodoba prace na vztahu, na sobe... Tenhle tlak na reseni "hned ted" je vetsinou kontraproduktivni (vlastni zkusenost)

sorboni30
27. dub 2023

@mmilacek znám muze, který pracoval od rána do večera a čas na milenku si našel.. chlapi když chcou, dokáží všechno. A samozřejmě doma neřekl, že někoho má. Řešil to tak, že chce odejít, chce čas pro sebe, neví co vlastně chce..atd. Žena mu věřila a pak se nestačila divit.. Muži moc dobře ví co chtějí, hlavně tolik nepřemýšlí jako ženy

konidana
27. dub 2023

@mmilacek a jinak poradna neni od toho, aby vam radila, ale pomuze vam spolu komunikovat a spolecne prijit na to jak vsechno vyladit tak aby to byl nejaky schudny kompromis pro vsechny

konidana
27. dub 2023

@zanett taky jsem chodila sama, protoze manzel to odmital. Pomohlo mi to pracovat na sobe, nenechat se umlatit jeho argumentama, pripadne vymenu nazoru ukoncit, kdyz jsem v ni nechtela pokracovat. Kazdy terapeut mi neco dal. Teda asi krom prvni nebo mozna i dvou, ke kterym jsem po prvnim setkani uz nesla, protoze mi neseli. Kdyz mi jakz takz sedli na prvni pohled, tak pak bylo nekolik sezeni prinosnych. A stejne jsem pak menila, kdyz uz mi dal nic nedavali, jiny mne zase posunul dal...

panilisteckova
26. kvě 2023

@mmilacek mrzí mě to ale také si myslím že v tom bude jiná. Taky jsem si kdysi myslela že nemá kdy a sám to i tvrdil a dlouho. Až když byli jasné důkazy, přiznal se. 😕

budouci_maminka
30. kvě 2023

Pust si Klimeše, je k dispozici online, ale i kniha Partneri a rozchody.
Trvej na poradne - nejde o to ze by vas nutne museli davat dohromady ale mate tam mediatora i pro komunikaci a lepe vam to pomuze treba uchopit vychovu deti a domlouvani se vseobecne i pri pripadnem rozchodu..

Jinak ja se taky priklanim k nazoru, ze je zakoukany jinde..coz jeste neni zadna tragedie. Nutne to rozchodem skoncit nemusi..

kackacka37
30. kvě 2023

Ten by zasloužil přes držku. Ideální by bylo ho poslat do řiti, ať se stěhuje hned. Pěkně mu naložit spolustarost o děti, aby si nemyslel, že si bude jen užívat klidu a občas se pověnuje dětem. A ve volném čase si užívej ty. Žádný dolejzani, breceni, přemlouvání. Věřím také tomu, že je v tom jiná a chlapec chce během tří měsíců zjistit, jestli to bude dost silný na to, aby opustil rodinu. Připomíná mi to příběh, který si tu prožila jedna uživatelka Markéta (už tu není) taky myslím ten její nakonec přilezl zpět. Je to od něj strašně sobecký. Chápu, že toho asi nebudeš schopna, je to moc těžký, ale ať jde, rozděl si sním starost o děti a ukaž mu, že se z toho nepo.. Tím ho spíš dostaneš zpět.

lacehea
30. kvě 2023

Napsali ti to, ma nekoho, vypada to tak.

podaji
30. kvě 2023

Mize v tom byt jina, nemusí. Ja se rozesla z rozumu. I jsem navrhla poradnu a dostala jsem stejnou odpoved co zakladatelka, pry neni zvedavy na chytré řeči. Nekolikrat jsem rikala ex ze jestli neco neudelame odchazim, nebral to vážně. 2 roky jsem chodila na terapi, trapila se a ex jen cekal az jsem rekla dost. On jen COŽE? A zase nic. Jeho vety Sorry ze se z toho nehroutim, nebo Ja s tebou problem jako s clovekem nemam dost zamrzeli. Prý ať si jdu. Finvyrovnani žádné. Jsem rok od rozchodu. Na AD. Ex me nechybi ale nejak to nemuzuporad vstrebat. V tehle situaci ke tezke radit. Chlapi jsou v tohle akuratni. Bud ano nebo ne. Otazka jak to ted doma mate. Zda to nenechat trochu ulezet a pak se uvidi.

majdulena
10. kvě 2025

Sice stará diskuze, ale úplně jak přes kopírák u nás doma.
Vztah dlouhý 18 let z toho 8 let manželé, tři krásné děti, rozestavěný dům, podle okolí jsme byli jak reklama na šťastnou rodinu. A najednou bácccc. Byl odtažitý, chladný, nechtěl semnou trávit čas a když jsem začala dělat dusno, kvůli jeho kamarádce se kterou se prý scházel jen protože si děti rozuměly, tak bylo větší dusno. Před létem oznámil, že už mě nemiluje, ale zkusíme přes léto na tom pracovat (ale tady už je teď jasné, že to byl předem prohraný boj). Dělala jsem maximum a navrhovala, že jen my dva odjedeme někam daleko, poradnu, společné víkendy (zařídila jsem i hlídání dětí), ale nic z toho nechtěl. Na podzim mi oznámil, že ještě Vánoce bude s námi, ale pak půjde jinam a děti si budeme střídat, protože je miluje. Při stěhování jsem ho prosila, brečela, že máme přeci rodinu a musíme něco udělat. Na to mi odpověděl, že se musí znovu nadechnout, že mu ustavičně dávám kartáč a třeba nám to oboum pomůže. Po odstěhování už začalo vyplouvat na povrch, že se v létě scházeli venku, jezdili na kole, údajně se líbali, v práci je snad šéf načapal jak se osahávají v kuchyňce. - Já věděla že ona bude problém a ještě před krizí, jsem mu říkala, že pokud to nepřestane tak bude průser, protože ta chemie mezi nima byla cítit. A jak to je teď? Začali už spolu i spát, děti si střídáme a nejstarší se mě ustavičně ptá co se děje a že má strach že se rozvedeme a do toho mi v autě brečí (je jí skoro 8 let). V pondělí přijde odhadce na nemovitost. Na dům, který jsem si vysnila a nadřela se na něm, ale já na vyplacení bohužel nemám. Můžu vám holky říct, že si opravdu procházím peklem

levandule_k
11. kvě 2025
@majdulena

Vztah dlouhý 18 let z toho 8 let manželé, tři krásné děti, rozestavěný dům, podle okolí jsme byli jak reklama na šťastnou rodinu. A najednou bácccc. Byl odtažitý, chladný, nechtěl semnou trávit čas a když jsem začala dělat dusno, kvůli jeho kamarádce se kterou se prý scházel jen protože si děti rozuměly, tak bylo větší dusno. Před létem oznámil, že už mě nemiluje, ale zkusíme přes léto na tom pracovat (ale tady už je teď jasné, že to byl předem prohraný boj). Dělala jsem maximum a navrhovala, že jen my dva odjedeme někam daleko, poradnu, společné víkendy (zařídila jsem i hlídání dětí), ale nic z toho nechtěl. Na podzim mi oznámil, že ještě Vánoce bude s námi, ale pak půjde jinam a děti si budeme střídat, protože je miluje. Při stěhování jsem ho prosila, brečela, že máme přeci rodinu a musíme něco udělat. Na to mi odpověděl, že se musí znovu nadechnout, že mu ustavičně dávám kartáč a třeba nám to oboum pomůže. Po odstěhování už začalo vyplouvat na povrch, že se v létě scházeli venku, jezdili na kole, údajně se líbali, v práci je snad šéf načapal jak se osahávají v kuchyňce. - Já věděla že ona bude problém a ještě před krizí, jsem mu říkala, že pokud to nepřestane tak bude průser, protože ta chemie mezi nima byla cítit. A jak to je teď? Začali už spolu i spát, děti si střídáme a nejstarší se mě ustavičně ptá co se děje a že má strach že se rozvedeme a do toho mi v autě brečí (je jí skoro 8 let). V pondělí přijde odhadce na nemovitost. Na dům, který jsem si vysnila a nadřela se na něm, ale já na vyplacení bohužel nemám. Můžu vám holky říct, že si opravdu procházím peklem

@majdulena Uff to zní náročně...sice to zní jako klišé, ale každé peklo jednou skončí

budouci_maminka
12. kvě 2025
@majdulena

@majdulena to je mi lito. Tak snad potkas jinego muze co si te bude vazit

sticker
trdelnik234
12. kvě 2025
@majdulena

@majdulena
Ahoj, je mi to luto. Toto si nikto nezasluzi.
Objimam na dialku a posielam vela pozitivnej énergie.
Tu na MK je vela tem na tuto temu a najde sa tam par ozaj skvelych rad,skus pozriet.
Aj ked ho milujes,musis ho nechat ist.. Je to tak lepsie pré vas oboch.
Musis najst sposob ako sa z toho nezblaznit, najst si aspon jednu jedinu cinnost,ktora ti robi radost a vycistis si pri nej hlavu.
Odstup od toho ziskavas v momente,ked si uvedomis,ze tvoja vlastna hodnota nezavisi od vztahov s inymi ludmi.
Jeho smola,ze uz vo vztahu byt nechce.
Nech to vysvetli detom on.
S tym barakom je mi to luto, ak n'a to nemas,nie je dobry napad ist do hypoteky na krev...
Peniaze budes potrebovat a toto ti len prida starosti.
Je to ku....va tazka situacia..
Ja viem. Ale nikto nezomrel,deti su zdrave.
Konecna je iba smrt,tam uz nic nezmenis.Vo casom pripade mate rozohranu hru,este nic nie je definitivne.
Drzim ti palce.
P.S. musis byt teraz zdrava a silna..A kludne plac a nadavaj osamote,mas na tieto emocie pravo.
Das to...Kvoli detom to proste das

alubif
12. kvě 2025

@majdulena Neboj,za chvilku chemie vyprchá, zjistí, že tráva je všude stejné zelená nebo možná víc zaplevelení a přijde pak skrabkat o odpuštění. Protože nakonec to taková idilka nebude, dvoje děti, děti milenky.... Ale ty už budeš někde jinde a zjistíš, že takového ubožáka k životu nepotřebuješ. Tohle je přesně ten typ chlapa, co nemá žádnou hodnotu, ale na to přijdeš až časem. Teď to bude hodně těžké. Ale zvládneš to a bude dobře a třeba se objeví princ , který si tě bude vážit.

majdulena
12. kvě 2025
@levandule_k

@majdulena Uff to zní náročně...sice to zní jako klišé, ale každé peklo jednou skončí

@levandule_k Děkuji. Říká mi to hodně lidí v okolí. Já to vím, ale je tady bohužel ten průšvih, že ho i přesto všechno miluju. Před 11 lety jsme si prošli tím samým, ale nebyly a děti a tak jsme si mohli dovolit si trochu "užívat" s někým jiným. Teď už jsme na takové blbosti dospělý. Nechci na něj házet všechnu zodpovědnost za vše co se stalo. I já na tom má svůj podíl, ale prostě to je tak jak to je. Odstřihnout od sebe se nemůžeme, protože máme společně děti a taky mi to přijde jako hloupost. Musíme už kvůli nim spolu vycházet. Znám ho už 18 let a podle mě prostě po těch letech vyprchala ta jiskra a on ji hledal jinde. Mě těch 6 let na rodičáků vůbec nenaplňovalo. Jo, mám svoje děti ráda a miluju je, ale prostě to bylo tak strašně náročné, že se ze mě stala prudérní a věčně vytočená ženská. Jsem na paní zvědavá jak se k tomu bude stavět až bude muset krom svého syna hlídat ještě naše holky (a ta nejstarší umí udělat pěkný peklo). Ale zdá se mi, že manžel a ta paní se jen chtějí bavit.

majdulena
12. kvě 2025
@trdelnik234

@majdulena
Ahoj, je mi to luto. Toto si nikto nezasluzi.
Objimam na dialku a posielam vela pozitivnej énergie.
Tu na MK je vela tem na tuto temu a najde sa tam par ozaj skvelych rad,skus pozriet.
Aj ked ho milujes,musis ho nechat ist.. Je to tak lepsie pré vas oboch.
Musis najst sposob ako sa z toho nezblaznit, najst si aspon jednu jedinu cinnost,ktora ti robi radost a vycistis si pri nej hlavu.
Odstup od toho ziskavas v momente,ked si uvedomis,ze tvoja vlastna hodnota nezavisi od vztahov s inymi ludmi.
Jeho smola,ze uz vo vztahu byt nechce.
Nech to vysvetli detom on.
S tym barakom je mi to luto, ak n'a to nemas,nie je dobry napad ist do hypoteky na krev...
Peniaze budes potrebovat a toto ti len prida starosti.
Je to ku....va tazka situacia..
Ja viem. Ale nikto nezomrel,deti su zdrave.
Konecna je iba smrt,tam uz nic nezmenis.Vo casom pripade mate rozohranu hru,este nic nie je definitivne.
Drzim ti palce.
P.S. musis byt teraz zdrava a silna..A kludne plac a nadavaj osamote,mas na tieto emocie pravo.
Das to...Kvoli detom to proste das

@trdelnik234 Děkuji za vlídná slova. Ono to chce čas. Někdo říká že to zvládneme, někdo říká že bych byla blázen kdybych se k němu po tom všem vracela. Ale v podstatě stejně záleží na nás dvou jak to bude. Respektive na něm, protože já mu dnes při odhadu nemovitosti řekla, že mi přijde líto tohle všechno zahodit a že bychom měli navštívit tu poradnu a třeba nám řeknou abysme se na to opravdu vykašlali. Ale tady už se prostě ze zoufalství snažím na poslední chvíli něco udělat. Vím, že tím shazuji jen sama sebe a měla bych mít nějakou důstojnout (na to určitě přijdu časem).
Zdravý sice jsme, ale teď momentálně moje mamka bojuje s rakovinou, která je v metastázi a prostě se to všechno tak blbě sešlo. Minulý měsíc jsem musela nechat ještě utratit naší domácí kočku a dceři jsem namluvila, že si ji odvezl dokor a léčí ji u sebe doma.
To už pak člověk neví jestli má brečet nebo se smát. To nejhorší mám snad za sebou. Další rána bude pokud bude nízký odhad nemovitosti a já to buď střčím stranou a nebo si vyhlédnu nějaké bydlení a stejně si nejspíš k tomu budu muset vzít i hypotéku. A další ošklivá rána bude, pokud dojde na rozvodové řízení.
Můžu ti říct, že byly chvilky, kdy mi bylo tak strašně špatně, že ani život mě už nebavil a sama jsem se děsila svých myšlenek, které mě ze zoufalství napadaly.

levandule_k
12. kvě 2025
@majdulena

@levandule_k Děkuji. Říká mi to hodně lidí v okolí. Já to vím, ale je tady bohužel ten průšvih, že ho i přesto všechno miluju. Před 11 lety jsme si prošli tím samým, ale nebyly a děti a tak jsme si mohli dovolit si trochu "užívat" s někým jiným. Teď už jsme na takové blbosti dospělý. Nechci na něj házet všechnu zodpovědnost za vše co se stalo. I já na tom má svůj podíl, ale prostě to je tak jak to je. Odstřihnout od sebe se nemůžeme, protože máme společně děti a taky mi to přijde jako hloupost. Musíme už kvůli nim spolu vycházet. Znám ho už 18 let a podle mě prostě po těch letech vyprchala ta jiskra a on ji hledal jinde. Mě těch 6 let na rodičáků vůbec nenaplňovalo. Jo, mám svoje děti ráda a miluju je, ale prostě to bylo tak strašně náročné, že se ze mě stala prudérní a věčně vytočená ženská. Jsem na paní zvědavá jak se k tomu bude stavět až bude muset krom svého syna hlídat ještě naše holky (a ta nejstarší umí udělat pěkný peklo). Ale zdá se mi, že manžel a ta paní se jen chtějí bavit.

@majdulena Tak mu bez výčitek dej děti na hlídání, ať se stará, ať řeší i ty provozní věci, školka, kroužky, výlet, nákup bot, lékař, ne jen rande, zábava, sex s novou ženou, to se pak ukáže, jestli je to kvalitní vztah. Věnuj se sama sobě, tomu, co ti na mateřské chybělo.

majdulena
12. kvě 2025
@alubif

@majdulena Neboj,za chvilku chemie vyprchá, zjistí, že tráva je všude stejné zelená nebo možná víc zaplevelení a přijde pak skrabkat o odpuštění. Protože nakonec to taková idilka nebude, dvoje děti, děti milenky.... Ale ty už budeš někde jinde a zjistíš, že takového ubožáka k životu nepotřebuješ. Tohle je přesně ten typ chlapa, co nemá žádnou hodnotu, ale na to přijdeš až časem. Teď to bude hodně těžké. Ale zvládneš to a bude dobře a třeba se objeví princ , který si tě bude vážit.

@alubif Děkuji. Tak paní prý v práci nikdo nemá rád a diví se, co na ní vidí. Kamarádka ji zná a je to nějaká místní štětka, která se právě rozvádí a absolutně nemá zábrany (už jednu rodinu rozvrátila). Bolí to moc a nějakou dobu bude. Je vidět, že to úplně nechceme ani jeden uzavřít na plno. Všichni tvrdí, že až zjistí jaká je, tak ještě rád zamnou přileze. Já bych za to byla opravdu ráda, ale jak k tomu přijdu já, že si to tady vyžírám a ještě abych mu děkovala, že rodina může být zase kompletní?
U něj už teda cítím, že čeká na odhad a nejspíš se modlí aby byl hodně nízký a nemusel mě tolik vyplácet a pokud bude vysoký, tak nevím s čím přijde.
Odešel v lednu s tím, že se musí nadechnout a třeba nám to pomůže (asi myslel jiné nadechnutí) a v dubnu už s ní začal spát (prý teda jen 2x a protože si myslel, že taky někoho mám - kecy) . Je to hodně nepříjemné, když jedu autem kolem její práce, když chodím každý čtvrtek k rodičům na návštěvu a vidím ji parkovat hned vedle jejich domu (je to od mých rodičů sousedka).
Opravdu si přeji aby se v tom oba vymáchali a aby si můj chlap vytrpěl alespň z části to, co já. Ale já jsem tak blbá, že když vidím někoho smutného, tak ho ještě utěšuju.
Uvidím co bude dál. Tenkrát bych to nějak zvládla, teď máme tři malé dcery (3, 5 a 7 let), takže jsem opravdu hodně naštvaná, ale už kvůli nim se musím na manžela usmívat a dělat, že je vše ok.

trdelnik234
12. kvě 2025
@majdulena

@trdelnik234 Děkuji za vlídná slova. Ono to chce čas. Někdo říká že to zvládneme, někdo říká že bych byla blázen kdybych se k němu po tom všem vracela. Ale v podstatě stejně záleží na nás dvou jak to bude. Respektive na něm, protože já mu dnes při odhadu nemovitosti řekla, že mi přijde líto tohle všechno zahodit a že bychom měli navštívit tu poradnu a třeba nám řeknou abysme se na to opravdu vykašlali. Ale tady už se prostě ze zoufalství snažím na poslední chvíli něco udělat. Vím, že tím shazuji jen sama sebe a měla bych mít nějakou důstojnout (na to určitě přijdu časem).
Zdravý sice jsme, ale teď momentálně moje mamka bojuje s rakovinou, která je v metastázi a prostě se to všechno tak blbě sešlo. Minulý měsíc jsem musela nechat ještě utratit naší domácí kočku a dceři jsem namluvila, že si ji odvezl dokor a léčí ji u sebe doma.
To už pak člověk neví jestli má brečet nebo se smát. To nejhorší mám snad za sebou. Další rána bude pokud bude nízký odhad nemovitosti a já to buď střčím stranou a nebo si vyhlédnu nějaké bydlení a stejně si nejspíš k tomu budu muset vzít i hypotéku. A další ošklivá rána bude, pokud dojde na rozvodové řízení.
Můžu ti říct, že byly chvilky, kdy mi bylo tak strašně špatně, že ani život mě už nebavil a sama jsem se děsila svých myšlenek, které mě ze zoufalství napadaly.

@majdulena
Tvoje pocity su uplne normalne.
Nehanbi sa za ne,prijmi vsetky emocie.
Citala som aj ten tvoj druhy prispevok a to je fakt hard core toto..
Keby si nabalil aspon nejaku reprezentativnu zensku,ktorej by sa clovek nestitil,ze?
Ale toto ?!
Drzim ti velmi palce a ozvi sa jak to pokracuje.
Nastastie ùz nemas mimino a mozes do prace.

majdulena
12. kvě 2025
@levandule_k

@majdulena Tak mu bez výčitek dej děti na hlídání, ať se stará, ať řeší i ty provozní věci, školka, kroužky, výlet, nákup bot, lékař, ne jen rande, zábava, sex s novou ženou, to se pak ukáže, jestli je to kvalitní vztah. Věnuj se sama sobě, tomu, co ti na mateřské chybělo.

@levandule_k On je skvělý táta a vše co píšeš on bez problémů dělá. Pro mě to byl vysněný chlap a taková moje chlouba. Děti si střídáme podle mého předcvičování (to je super, že mi takhle vyšel vstříc). Když dojde na to, že třeba jeden z nás chce vidět holky, tak si jen zavoláme a není problém aby se ten druhý stavit na návštěvu.
Blbý je, když poslouchám jak s ní a našimi detmi a jejím synem chodí společně na bouling a nebo do herničky. To se hodně špatně poslouchá.
Každopádně kolikrát sám řekne, že už sám vidí jak to je náročné ohledně dětí a domácnosti, ale je rozdíl 6 let na rodičáku a nebo je mít pár dnů v týdnu.

majdulena
12. kvě 2025
@trdelnik234

@majdulena
Tvoje pocity su uplne normalne.
Nehanbi sa za ne,prijmi vsetky emocie.
Citala som aj ten tvoj druhy prispevok a to je fakt hard core toto..
Keby si nabalil aspon nejaku reprezentativnu zensku,ktorej by sa clovek nestitil,ze?
Ale toto ?!
Drzim ti velmi palce a ozvi sa jak to pokracuje.
Nastastie ùz nemas mimino a mozes do prace.

@trdelnik234 Práce mi je velikou útěchou. Miluju to tam a vedení mi v téhle situaci vyšlo maximálně vstříc a kdybych prý cokoliv potřebovala tak se mám ozvat.
Já jsem měla tu čest se s ní seznámit, protože si naše děti hrály s jejím synem a přišlo mi to i celkem fajn, ale jak už jsem psala, tak jsem tam cítila nějakou chemii (na tohle jsem měla vždy čuch).
Po tolika letech vztahu to vždycky trochu ochladne. Byli jsme rozlítaný a neměli na sebe čas. Já si do toho usmyslela nějaké studium a zazdila tím naše jediné volné víkendy, kdy byly holky po babičkách. Což byla taky chyba, ale díky tomu mám tak skvělou práci
Třeba si časem zvyknu a budu ráda za ty volné dny a budu spokojená. Jako kámen úrazu vidím v holkách a hlavně ta nejstarší se pořád ptá a já vlastně ani sama nevím co ji mám říct. Dnes jsem navrhovala, že si nebudeme holky přehazovat, ale že budou v domě a budeme se střídat my, protože mi přijde nefér aby ony nesly následky za naše selhání, že my jsme ti co se mají u nich střídat. Udělali jsme si je a tak se musíme starat a né, že se oni budou pořád přehazovat jak horký brambor - to je prostě strašný. Ale on se na to moc netvářil.

veronicka89
12. kvě 2025

Nemusí mít jinou ..
Prostě už není zamilovaný, partnerka ho nepritahuje a říká si jaké by to bylo kdyby tam nějaký oheň zase byl ... ale s ní už to nechce ...treba je to ficak i se 3 dětmi, nemají na sebe čas, nemají společně zájmy, koníčky, hezké chvíle, vše jen kolen deti + treba ona ho nevím sere...nvm ne vždy v tom hned je nevěra...
Podle me proste nema na ten vztah náladu ptz ho to nebere a jedna jak jedna ...

Jako někdy je proste konec ... ne že bych to tak úplně mela ale chápu ho ... někdy si clovek říká že buď mu bude lépe samotnému a bud si najde někoho lepšího k sobe nebo ne...ale i tak ta výhoda být sám tam je než být ve vztahu s nekym nešťastný a nenaplneny...

Blbe je ze se to nekomunikuje ve fázi kdy to neni až takhle na konci... jak u neho

Strana
z2