icon

Jak zjistit nevěru partnera? Detektivní služby jako řešení.

9. únor 2025

Dobrý den, prosím vás chtěla bych vás požádat o radu nebo spíše zkušenosti. Myslím,že je mi partner nevěrný a proto bych chtěla zjistit ,zda je to pravda. On říká,že není ale mně jako ženě něco nesedí. Myslíte,že se to dá nějak zjistit. Děkuji vám za reakce.

autor
9. únor 2025

?????

1pomnenka
9. únor 2025

Pochybuji, že by se tu někdo našel, kdo by tyto detektivní služby využil, jsou drahé, výsledek nejistý. Jsou v každém krajském městě, najdi si nejbližší, cena bude minimálně 1500,-/ hodinu, možná i pár tisíc.

autor
9. únor 2025

@1pomnenka Vím,koukala jsem na to. Bohužel ve mne hlodá nějaký červíček.

pajusz
9. únor 2025

Tak se rozejděte rovnou když si tak nedůvěřivá. Buď zjistíš ze je ti nevěrnej a tys měla teda pravdu a nebo ne a rozejde se s tebou on až zjisti jakej jsi policajt..

mysh_me
9. únor 2025

@pajusz presne tak, mela by si spis polozit otazku, co by delala, az by tu pravdu zjistila. Protoze to hlavni neni odhalit neveru, ale co to udela se vztahem. At neverny je nebo neni, tak duveru k sobe evidentne nemaji a to je mozna horsi nez nejaka bokovka.

petulkadodo
9. únor 2025

Co budeš dělat, když ti detektiv řekne, že nic nezjistil? Budeš věřit? A co když ti donese fotky potvrzující nevěru? Budeš ho konfrontovat s tím, žes ho nechala sledovat? Opustíš ho? Co od toho sledování vlastně očekáváš?

autor
10. únor 2025

@petulkadodo Neřekla bych mu, že jsem ho nechala sledovat,pouze ,že jsem se to dozvěděla. Když by nic nenašel tak bych mlčela.
@mysh_me Bohužel jsem byla několikrát zklamaná v životě .

mia5344
10. únor 2025

Já bych peníze za detektiva nevyhazovala a rovnou se rozešla.... Důvěra ve vztahu musí být a za mě i kdyby ti detektiv řekl, že nic nezjistil tak ten červíček tam stále bude... Nebo potřebuješ nějaký důkaz k rozvodu, třeba kvůli majetku?

petulkadodo
10. únor 2025

Všichni chlapi jedou zatloukat, zatloukat a zatloukat. Bez důkazu nebo přímého načapání z tebe akorát udělá žárlivou hysterku, která je paranoidní.

ai30
10. únor 2025

Zjistit se to urcite da, oni ti chlapi obvykle nejsou uplne genialni kriminalnici a rekla bych, ze sledovani kvuli nevere tvori pomerne velkou cast prace soukromych detektivu, tak se nad tim asi nikdo nepozastavi.

sedouana
10. únor 2025

A to se musíš tak uboze ponižovat, že musíš svého chlapa šmírovat detektivem? Není místo této nesebeucty lepší si s ním natvrdo promluvit a to způsobem, aby mu došlo že nemá smysl být neupřímný?