icon

Jak zvládat manželovy nekontrolované výbuchy vzteku?

12. zář 2022

Poviem to narovinu. Sme spolu tri roky. Bezdetní. Milujem ho. No tým, že je temperamentnejsej juzanskej povahy, nie je nasinec.tak rýchlo vybuchne ma amok hystériu neviem nazvite si to ako chcete. Kedy všetko v dome lieta trieska so všetkým susedia sa až sťažujú ale ja mu nič neostavam dlžná tiež ziapem keď ma už rozzúril. Sme žiarlivý obaja proste. . Úplne sa mení na agresora a príšeru. Inak naše dni sú normálne pekne, chodíme na výlety, máme sa radi, sexuálny život je tiež úžasný, ja mu vždy odpustim. Pár dní sme sa vkuse hádali, mal stress v práci, nemáme peniaze, vyustilo to do hroznej hádky, počas ktorej na mňa zíapal všelijaké nechutne nadávky a pod,( to niekedy počas hádky zvykne )o hodinu o Tom nevie, tak na mňa zíapal že nech zmlknem. Ja som nezmlkla tak ma chytil za vlasy ťahal ma za vlasy a vlepil mi dve dávky slabé a potom ma nechal plakať v izbe a lietalo všetko v dome. Ja sommsa hrozne zľakla lebo toto sa stalo prvýkrát. Počas tých rokov spoločných sme sa veľakrát strašné hádali s vyhrážal sa mi že ak neprestanem zmlatim ťa ale zdalo sa mi to len také bla bla bla ..on sa vstedy nevie proste kontrolovať. Je úplne nepríčetný. Má proste anok totálny kedy ide všetko bokom. Nechcem so sebou nechať zametať nebudem vypisovať podrobnosti, avrhla som mu veľakrát terapie alebo lieky na ukludnenie lebo vždy sa toto stane raz za pár mesiacov

Strana
z4
autor
15. zář 2022

@tasimia no to sa ani mne nezdá že trhanim za vlasy po dlážke a fackanim sa toto dá omluvit. Mne to nejde

ina10
16. zář 2022

@tasimia ja ale nikde nepsala,ze psychicke nebo fyzicke tyrani je v poradku,to samozrejme neni,ani jsem nepsala,ze si to zaslouzila.Jen jsem cekala na reakci zdejsi zakladatelky,ktera si neustale stezuje, jak ji chlap trapi,ja na to,at to zdokumentuje a rozvod a ona na to,ze "je to jen modrina"...zkratka klasika,ale kdo chce kam,pomozme mu tam,resp.at s nim tedy zustane,kdyz "je to jen modrina",co jako ceka?Ze se ji tady slozime na rozvodoveho pravnika a letenku zpatky nebo co?Uz spousta lidi psalo,at ho opusti,kdyz chlap nechce terapeuta (a tedy i uznat svou chybu),ale on proste nechce,tak co s takovym?!

tasimia
16. zář 2022

@ina10 promiň, špatně jsem označila. To nebylo na tebe. Chtěla jsem reagovat na barulinu.

autor
19. zář 2022

No povedal že má nejaký mentálnu poruchu istotne ale nechce s tým nič robiť ani sa liečiť...hmm super

Strana
z4