Jak zvládnout bloky v sexuálním životě?
Prosím má někdo zkušenosti? S manželem spolu skoro nespime....jednak čas a děti ale už asi i chuť. Ani jednoho už to společně nebaví a teď co dál. Dobře mluvíme o tom a chce nnatom zapracovat ale ve mě to vytváří bloky. Přijde.me.to už.pak takové divné,strozene... nepřirozené. Máme celkové problémy takže když se možná zlepší vztah tak třeba i ten sex jen nevím jak si v sobě nevytvářet t bloky čím dál tím víc spíš sním nic nechci mít
Ahoj, máme podobný problém. Určitě nejste jediní. Navíc jsem teď těhotná a můj muž se bojí, ale problém tam byl i předtím. Tak se snažíme... masáží, delší předehrou, inspirace v p*rnu pro ženy (je to softove, přirozené, blizici se k realitě)... můj muž je i v tomhle plánovací. Nemá rád rychlovky. Já jsem spíš spontánní. Tak hledáme nějaký kompromis.
@veronicka89 je pravda že si říkám že bych byla dost otevřená otevřenému manželství být spolu už jen kvůli dětem ale sex a vášeň mít jinde. Což si zas říkám že asi musí být fakt špatný když by mě nevadilo že bude s jinou
Úplně tedy nejsem fanda otevřeného manželství. Já myslím, že pak jedna strana není šťastná (zažila jsem kdysi davno), i když rika na začátku, ze je s tim v pohodě.
Asi bych sla spis cestou experimentů, jak jsem psala, případně retreat pro páry (Denisa Říha Palečkova dela prima programy) nebo parova terapie a prostě na tom pracovat.
@felis no já bych nás sex za poslední dva roky spočítala na prstech na rukách. U nás žádna předehra, nikdo to nikdy po něm nevyžadoval takže to samozřejmě neumí a já nejsem úplně ten typ ho to učit. Takže u nás lubrikant,chvilka aha 5 minut hotovo. A já se dostala asi do bodu kdy nemám chuť už na tom ani pracovat a spíš když se o tom bavíme mám spíš pocit že se ve mě vytváří bloky a o to víc to nechci protože mě to připadá nucené
Jaj. Tak to jo... můj muž taky nebyl zvyklý na předehry, protože nikdy neměl tak dlouhý vztah jako se mnou. Mě ale nevadí, mu říkat, co se mi líbí. U vás bych šla do té terapie, než to bude horší.
@felis u nich ale vůbec není problem v sexu.
U nich začíná problém uplne na začátku.
Nemají v pořádku vztah.
A proto zo všechno nehraje ani na konci ( v sexu)
Ja tohle prostě nepochopím...
Bylo mi jedno jestli to byl kluk na 1 noc nebo ve vztahu ale během 1 vteřiny se u sexu dozvěděl co zrovna v daný okamžik chci ...tak stejně i co chce on...samozřejmě v delším vztahu už clocek vi víc ikdyz zase i tam je třeba trosku dát vědět- clovek nema pořád chuť na to stejne...
Nevím- Spíme spolu ca 20 let a pořád parada . . .
Důležité je aby se lidi vnímali, aby jim dotyky druhého byli příjemné, aby šlo vidět zedruhemu na tom druhém záleží, napojit se na něj... vystihnout situaci i rozpoložení partnera ... jdou fny od dnů kdy má člověk chuť na jine veci ...
Někdy se jen pritulit a nechat se hladit po vlasech a byt v pevném objetí...
Jindy divoký a rychlý sex
Jindy dlouhý a intenzivní...
Nevím dáváš vinu chlapovi ale min. Z půlky za to můžeš ty...
To si přišla az ted na to ze te s nim tenhle sex nebavi?
😕
@veronicka89 gratuluji vám a zároveň prosím přečtěte si to ještě jednou. Nikde nepíšu že je to jeho vina. Na manželství i na sex je potřeba dvou lidí takže i na problémy. Jeho se mnou taky už sex nebaví a rád by kdyby se změnila spousta věcí, já řeším to že kdZ to řeším vytvářím si bloky a o to víc už pak nechci protože mě to přijde nucené.
Sex když jsme začínali byl samozřejmě jiný a jak píšete pokaždé má člověk chuť na něco jiného ale u nás bude tedy problém celkově to napojení. Chybí mě i blbé líbání.....
Ty píšeš ale ze je problem u nej ze lubrikant a za 5 minut hotovo ... nejenze by u me k tomuhle vubec nedoslo ale tohle by ,, zkusil,, 1x a hned by vedel ze tohle nechci ( pokud nechci) vubec by ho nenapadlo to udelat znovu...
Spis si dej otázku:
Kdy jsi k nemu prisla jen tak treba pri cisteni zubu a poradne ho objala...
Kdy si mu spontánně udelala oralni sex - bez toho abys chtela neco na oplatku
Kdy sis s nim sedla a jen se ne nej divala a pohladila ho?
Kdy si na nej i na treba jeho penis mela chut sahat?
Kdy te naposledy obejmul tak aby ses citila v bezpeci.
Kdy jste se spolu naposledy zasmali tak zevam skoro tekly slzy...
Kdy jste nekde byli sami bez deti?
A ted si to vyse kludne rekni i na sebe m
Kdy in se věnoval jen tobě bez ohledu na oplátku...atd atd ...
Prostě musíte začít uplbe na začátku.
Udělat si hezky povídání večer... nebo hrát nějakou deskovku...nebo masáž- kde se domluvíte ze nema vest k sexu ! Apod ...
Kdy si řeknete co se vám na době libi nebo i vo mare rádi povahově...
Prostě si treba I zakazte cíleně sex a jedte měsíc obnovu vašeho vztahu s tím že se budou snažit oba🙂

Myslím ze tohle sami nezvládnete...
Je tam podle mě tolik veci od odcizení, ztrátu intimity, vyprchani touhy...
Jakomuzes to zkusit... přečti si neco o intimitě a blízkosti ..nejde jen o to obnovit sec ale uplne nejdříve vše napravit bez sexu ( at tam neni ten tlak)