Máme oddělené ložnice, ale já už to tak nechci. Vzniklo to protože manžel chrápe a já se nevyspala. Když občas jednou za půl roku spíme spolu, tak se budíme kdykoliv se ten druhý pohne, bojíme se pohnout protože můžeme vzbudit toho druhého no úplně jsme si na to odvykly. Manžel chce sex už jen sporadicky a zjistila jsem, že než aby šel za mnou, tak masturbuje. Myslíte že si na to zase zvykneme? Myslíte že společná ložnice by náš sexuální život mohla zlepšit?
To že manžel utika k masturbaci společné spaní nevyřeší. Možná jen krátkodobě... Tam bude hlubší podtext.
S manželem spolu nespíme v jedné posteli. Každý zvlášť a vzhledem k jeho nočním směnám i v jinou dobu. Na náš sexuální život to vliv nemá.
Také spíme odděleně, vyhovuje nám to, ale sexuální život nám to nijak neomezuje. Také bych tu hledala problém spíš někde jinde.
Nemyslím si, však můžeš vždycky přijít, i on. Masturbace je normální, se mu nemusí chtít mít sex, jen se chce uvolnit.. Udělejte si na sebe čas.
My spali odděleně s ex kvůli dětem a řekla bych, že to byl začátek konce... Jako ne, že bychom neměli jiné problémy nebo by tím zmizely, ale tímhle mezi námi zmizelo to intimní pouto. Teď už bych to neudělala a pokud by společné spaní nešo, tak bych taky aspoň chodila společně spát.
A proč jste spolu, když nejste schopný spolu spát ani v jedné místnosti? To jste spíš kamarádi anebo spolubydlícího s výhodami 😉 rozdělení ložnic, mají jen kamarádi, páry před rozvodem, či spolubydlícího a to že manžel chrápe je jen výmluva z tvé strany 😉
@pampelina18 Nesouhlasím. Myslím si, že větší problém bývá už před rozděleným spaním, protože taková blbost by milující se pár nemohla rozdělit nebo poznamenat. 🙂
Můj manžel dělá většinou noční, takže v noci jsem s dětma sama a ve dne spoustu času prospí. Když noční nemá, tak je přes noc v obýváku, protože hraje na konzoli, u které vytuhne. 😃 Jsme spokojení a opravdu to na nás negativní dopad nezanechalo. Je to už pár let a to i v době, co jsme děti ještě neměli.
@pampelina18 Zase perlíš 🫣😄
@pampelina18 asi nemáš lehké spaní a chrápajícího partnera viď?
My sice nespíme odděleně, ale spíme pohromade ještě s dcerkou (líbí se nám to ❤️) a nijak narušený sexuální život nemáme. Jen to neděláme v posteli no 😅 pokud není malá na hlídání nebo nejsme někde sami na hotelu
@pampelina18 úplně nesouhlasím ... máme s manželem také rozdělené ložnice, protože manžel i já chrápeme ... ale manžel tak, že opravdu je slyšet a druhý konec bytu 🙂
Navíc manžel dělá na směny, takže chodí spát kolem 20 hodiny, a vstává kolem 3 - 3:30, takže bychom se rušili navzájem a nevyspal by se ani jeden z nás.
A rozhodně nemám pocit, že by nám to narušilo sexuální život nebo soužití jako takové.
Když jedem na dovolenou, tak spíme spolu v jedné posteli, ale já mám špunty do uší, a skoro vždy skončím na ORL, protože z toho mám zánět v uchu ...
@pampelina18 no tvl 🙈🤦🏼♀️ zijes v nějaké pohádce nebo co?
Asi jsi nikdy neměla lehké spaní a chrápajíciho partnera. A teď nemyslím jen nějaké lehké pochrupovani, ale fakt chrápání, které je slyšet na celý byt/dům.
Oddelene ložnice fakt neznamenaji nefunkční vztah. My spíme odděleně, když je jeden nebo druhý je nemocný... Moje kamarádka pracuje na směny, maji s manželem oddělené ložnice a fungující manželství přes 10 let.
@betelgeuzz a není to rosalindamelinda alias nějaká ta zaba? To by na ní sedělo 🤣🤣🤣
@mabs mám oboje a stačí zamlaskat, otočí se a spíme dál😉 probudí mě i kočka, co se prochází o mistnost vedle 😉
Povíme si za pár let až budete tady řešit rozvod, zvlášť když už spolu ani nespite 😉 a jestli ti vadí chrápání, tak ho stejně nemiluješ
@pampelina18 tak u nás mlaskání fakt nepomohlo.
@mabs Já do manžela i žduchala. Vždy to končilo tím, že on byl naštvanej, že ho budím a já, že chrápe. Ve finále jsme se oba nevyspali. 😂
@pampelina18 Pokud vím, tak sex nemusí být jen večer a v posteli. To, že chlap s ní nechce mít sex, tak je problém fakt jinde...🤷♀️
Rozvod řešit za pár let klidně s manželem můžeme, ale bude to z jiných důvodů než oddělená ložnice.😉
A co začít chodit spát společně a v noci se případně přesouvat? My vedeme takový polorozdělený model kvůli dětem, ale spát chodíme spolu, takže intimnosti, povídání, mazlení zůstává a v noci pak migrují děti i my. Někdy odcházím já, někdy odchází muž pryč, když se chce vyspat a my ho rušíme.