Jak zvládnout, když si partner po rozchodu hned najde jinou?
Holky, jak jste se srovnaly s tím, že si váš chlap našel ihned po rozchodu s vámi jinou ženu?
Byli jsme spolu 8 let, máme malé dítě, a on si den po tom, co mi oznámil že odejde, nabrnknul v baru jinou a doteď s ní randí.. pokud s tím máte někdo zkušenost, vydržel jim takový vztah? Není to úplně typ ženy u které bych stála o to aby se vídala s naším dítětem..
@escapelle Chlapi vseobecne nedokazou priznat, ze se zakoukali jinde a vetsinou se to snazi nejak pytlikovat. Jsem si jista, ze by me nestvalo ani tak to, ze ma jinlu, jako to, ze neni schopen ci ochoten tu situaci resit a vyresit. Asi i proto, ze proste nezarlim a mam to nejak hozene. Zazila jsem za svuj zivot leccos a stale plati, co jsem psala poprve. Smutek, stesk, plac. Trochu i vztek... To jsou emoce, ktere k rozchodu patri. Ale zhrzenost a neprejicnost mi vadi.
@sudylichozrout já tedy nejsem úplně schopna z toho textu rozklicovat ty opravdové emoce. Zjevně narozdil od tebe. Z dotazu, zda to někdo zažil a zda jim takový vztah vydržel, cítím spíš, že touží po naději, že se za týden rozejdou a vrátí se,třeba. No to je jedno. Opět se neshodneme 😂
Já když jsem odešla od ex tak on byl úplně v háji, našel si jinou víceméně hned a já byla sama dlouho, nevydrželo jim to a to mi při rozvodu šťastný říkal jak se určitě znovu ožení.... Takže pokud ji měl hned následující den tak už s ní nějakou dobu před tím byl....
@sudylichozrout píšu, že znám, ne že se známe
@vladenkamaminka Neznas.
@escapelle ano přesně takto jsem to myslela.. zajímavé ale je, že když je tak šťastný s tou krasotinkou tak má potřebu sledovat moje sociální sítě. Asi by z toho byla šťastná kdyby tohle věděla
@sudylichozrout a ty jsi kdo abys lidem určovala,jaký mají mít po rozchodu emoce a jaký jsou ty správný? 🤣 Ty nejen,že nejsi žárlivá,ty podle mě nejsi vůbec empatická, a že ti vadí zhrzenost? Tím pádem by bylo určitě lepší do podobných diskuzi ani nepřispívat,protože nikomu nepomáháš,připadá mi , že si tady akorát honíš triko.
@dianemash No, ja to udelam tak, ze ti odpovim otazkou, i kdyz se to nema. Takze... Ty jsi kdo, abys rozhodovala o tom, kam ja mam prispivat a kam ne? Myslim, ze odpoved je celkem zrejma, vid?
Hezky den.
Těžko říct. Sítě exmanzela kterého jsem opustila já,jsem taky občas sledovala.ze zvědavosti, kdy začne šťastné příspěvky přidávat on🤷♀️
@sudylichozrout tak i blbec by pochopil, jak to myslím.. 😂
@vladenkamaminka Bez komentáře.

@sudylichozrout podle mě to jde ruku v ruce. Na konci vztahu je často jeden nešťastnej a zhrzenej. Lichouzrote fakt bych tě chtěla vidět, jak týden po tom co tě opustil muž mu přeješ lásku a štěstí.to bych fakt chtěla videt😂😂to dokážes,když vztah opravdu dlouho nefunguje a všechno v šumí. A tím spíš,uvědomovat si,jak dlouho to s tou druhou asi tahnul, doma se treba tvaril jak je vše v pořádku a mně teď tvrdí že II zná den a už s ní žije?...ty voleeee, já sem zhrzena jen z ty predstavy!!!😂😂