icon

Jak zvládnout, když si partner po rozchodu hned najde jinou?

14. říj 2022

Holky, jak jste se srovnaly s tím, že si váš chlap našel ihned po rozchodu s vámi jinou ženu?
Byli jsme spolu 8 let, máme malé dítě, a on si den po tom, co mi oznámil že odejde, nabrnknul v baru jinou a doteď s ní randí.. pokud s tím máte někdo zkušenost, vydržel jim takový vztah? Není to úplně typ ženy u které bych stála o to aby se vídala s naším dítětem..

Strana
z2
escapelle
15. říj 2022

@sudylichozrout podle mě to jde ruku v ruce. Na konci vztahu je často jeden nešťastnej a zhrzenej. Lichouzrote fakt bych tě chtěla vidět, jak týden po tom co tě opustil muž mu přeješ lásku a štěstí.to bych fakt chtěla videt😂😂to dokážes,když vztah opravdu dlouho nefunguje a všechno v šumí. A tím spíš,uvědomovat si,jak dlouho to s tou druhou asi tahnul, doma se treba tvaril jak je vše v pořádku a mně teď tvrdí že II zná den a už s ní žije?...ty voleeee, já sem zhrzena jen z ty predstavy!!!😂😂

sudylichozrout
15. říj 2022

@escapelle Chlapi vseobecne nedokazou priznat, ze se zakoukali jinde a vetsinou se to snazi nejak pytlikovat. Jsem si jista, ze by me nestvalo ani tak to, ze ma jinlu, jako to, ze neni schopen ci ochoten tu situaci resit a vyresit. Asi i proto, ze proste nezarlim a mam to nejak hozene. Zazila jsem za svuj zivot leccos a stale plati, co jsem psala poprve. Smutek, stesk, plac. Trochu i vztek... To jsou emoce, ktere k rozchodu patri. Ale zhrzenost a neprejicnost mi vadi.

escapelle
15. říj 2022

@sudylichozrout já tedy nejsem úplně schopna z toho textu rozklicovat ty opravdové emoce. Zjevně narozdil od tebe. Z dotazu, zda to někdo zažil a zda jim takový vztah vydržel, cítím spíš, že touží po naději, že se za týden rozejdou a vrátí se,třeba. No to je jedno. Opět se neshodneme 😂

mrstte
15. říj 2022

Já když jsem odešla od ex tak on byl úplně v háji, našel si jinou víceméně hned a já byla sama dlouho, nevydrželo jim to a to mi při rozvodu šťastný říkal jak se určitě znovu ožení.... Takže pokud ji měl hned následující den tak už s ní nějakou dobu před tím byl....

vladenkamaminka
15. říj 2022

@sudylichozrout píšu, že znám, ne že se známe

sudylichozrout
15. říj 2022
autor
15. říj 2022

@escapelle ano přesně takto jsem to myslela.. zajímavé ale je, že když je tak šťastný s tou krasotinkou tak má potřebu sledovat moje sociální sítě. Asi by z toho byla šťastná kdyby tohle věděla

codal
15. říj 2022

@escapelle taky nejsem tak chápavá a zažila jsem to... Můj ex vzal hned den po rozchodu vzal svoji milenku mezi naše přátele a během měsíce s ním otěhotněla (nebo alespoň on si myslel, že s ním).. a bolelo to hrozně a přijde mi to bezohledný... Nejsem tak moc tolerantní...

dianemash
16. říj 2022

@sudylichozrout a ty jsi kdo abys lidem určovala,jaký mají mít po rozchodu emoce a jaký jsou ty správný? 🤣 Ty nejen,že nejsi žárlivá,ty podle mě nejsi vůbec empatická, a že ti vadí zhrzenost? Tím pádem by bylo určitě lepší do podobných diskuzi ani nepřispívat,protože nikomu nepomáháš,připadá mi , že si tady akorát honíš triko.

sudylichozrout
16. říj 2022

@dianemash No, ja to udelam tak, ze ti odpovim otazkou, i kdyz se to nema. Takze... Ty jsi kdo, abys rozhodovala o tom, kam ja mam prispivat a kam ne? Myslim, ze odpoved je celkem zrejma, vid?

Hezky den.

escapelle
16. říj 2022

Těžko říct. Sítě exmanzela kterého jsem opustila já,jsem taky občas sledovala.ze zvědavosti, kdy začne šťastné příspěvky přidávat on🤷‍♀️

escapelle
16. říj 2022

@codal to je taky hrozná zrada,den po rozchodu ji vzít mezi přátele🤦‍♀️

vladenkamaminka
16. říj 2022

@sudylichozrout tak i blbec by pochopil, jak to myslím.. 😂

sudylichozrout
16. říj 2022

@vladenkamaminka Bez komentáře.

rara12
12. čer 2025
@jola777

Můj muž, po tom co ho ex "vyrazila", odešel v podstatě hned za mnou. Taky se divila no. 😂 Ale tam to už nějakou dobu nefungovalo. A já jsem teď šťastná že ho mám. ❤

@jola777 jsi stále šťastná nebo se už projevily jeho chyby u tebe? 🙂

Strana
z2