Jak zvládnout kritiku manžela ohledně vaší postavy?
Manžel mi dneska vypálil , že jen přibíram 😢🤦♀️ nikdy jsem nebyla miss a kost a kůže a je pravda, ze mám nějaké kg navíc, ale on taky ví proč a stejně tohle řekne? Mrzí mě, že jsem žena, která o sebe velice pečuje, chodím hezky oblékáná, mam vždy upravené vlasy,make-up nehty atd a já jsem se sebou docela spoko, i když bych chtěla po x letem kojení jiná prsa a OK zadek a nohy nejsou úplně jako modelky, ale velikost nosím vršek S a spodek M…kdykoliv někam jdeme , tak si sama řeknu, jak mi to sluší a manzel ??? Nikdy ani slovo…ale kritika jen a jen jede.
Chtěla jsem přidat foto, ale bohužel se mi nezobrazuje nabídka pro vložení
Proboha na kolik serveru to budes psat? Na konkurencnim webu se ptas na totez, tam ti zensky vetsinou pochlebuji, jak mas hezkou postavu atd. Podle fotky jsi normal, takovy prumer, rekla bych. Ale beru to podle sebe, protoze ja jsem o chlup stihlejsi nez ty. Bud te to tak strasne moc vzalo, ze si potrebujes postezovat vsude, kde te budou poslouchat, nebo jsi ucebnicova narcistka, ktera potrebuje slyset chvalu (protoze vis, ze spousta mamin ma nadvahu, tak tvou postavu budou chvalit). Obcas si rikam, jak predchozi generace prezily bez socialnich siti, kdyz nemohly s kazdym, s odpustenim, prdem bezet na internet a ptat se cizich lidi na nazor.
@martinkacz1989 já mám nahoře S a dole L, po porodu jsem se prostě rozšířila, ale jsem hubená, konečně. Mám 163 cm a 56 kg, ale dole budu vždycky "tlustší" a nevadí mi to...Když jsem začala asi před 5 lety nabírat, tak mi to přítel začal taky trošku předhazovat, nabrala jsem 8 kg díky práci (špatná životospráva, stres, málo jídla)....Teď mě zase 2 roky po porodu jenom chválí, je fakt, že jsem zhubla dost (před porodem 90 kg)...Pokud jsi sama se sebou spokojená, tak bych to neřešila, i když by mě to mrzelo, ale taky jsem tohle zažila, ale pak jsem viděla svoje fotky a nevěřila jsem, že jsem se viděla jinak....

A teda pribiras nebo si drzis stabilni vahu?