Jak zvládnout obavy z partnerových zadních vrátek?
Ahoj všem ,mám přítele 5let,máme spolu roční holčičku .Před půl rokem sem odhalila jeho psaní s kolegyni,nebyl v tom žádný sex nebo intimnosti ale přesto to můj pohled na něj rozhodilo.Probehlo několik hádek samozřejmě,on si ale své chyby byl sám vědom a kolegyni řekl osobně že má rodinu a že si ji nechce zničit a tudíž žádný psaní atak.Nutno ale podotknout že zaroven byl v té době závislý na online sázení,tehdy prohrál větší část peněz a bál se že mu to neodpustim a tak si udělal zadní vrátka z kolegyně,která se o něj zajímala.Tohle jsem se dozvěděla až včera,to pojmenování zadní vrátka a teď si říkám jestli jsem udělala dobře že sem to tak přešla.Nic se sice nestalo,ale ta myšlenka...chápete že ano.Jaky na to máte názor ?Měl kdysi přítelkyni,svoji první lásku a ta ho vyměnila po dvou letech za jinýho,on to odnesl docela hodně,skončil u psychiatricky a doteď trpí poruchou úzkosti.Chtel se pojistit aby se mu to nestalo znova,ale s někým koho nemiluju ani se mi nelíbí já to nechápu.Prý by se nechtěl trápit půl roku a je lepší nebýt na vše sám ..
Platonicky vztah ukoncil, nesazi, vsechno jste si vysvetlili, ty mu veris, tak vsechno v cajku, ne? Proc bys odchazela? Rada - Neptej se, kdyz nechces dostat odpoved. Pokud s nim chces zustat a vis proc, nepotrebujes aby ti to nekdo schvaloval.
@irmamala chci si s ním dnes promluvit více dopodrobna,jelikož vcera to z něj vyletělo jak šíp a dál to nějak nerozebiral jenže já ano v hloubi duše ...chci abysme změnili nastavení telefonu anebo messengru s tím že buďto čistý štít anebo čau.Mame oba na telefonu gesto anebo otisk prstu,a dál Messenger nastaveny tak že se zobrazí jen jméno a bez textu.Chvi mu dát na výběr ze buď jedno anebo druhý se zruší anebo teda konec a nebudem si věřit už .Jelikož teď sem neustále na pochybách ,ne z toho co je teď ale z toho co bylo a nastat může znova ...jinak děkuju 🙂
Holka zlatá, žádná z těchto metod mu v případné nevěře nezabraní, i kdyby ti dal všechna hesla, co má. Kamarádka nevěrnice si po provalení nevěry pořídila druhý telefon a nenosila si ho domů. Navíc kontrolovat mu zprávy, to bych si připadala fakt jak bachař.
@irmamala přesně tak. Kontrolovat zprávy dospělému muži to je pod úroveň a to že ji nebude psát na mesenger nebo jinde je záruka čeho? Vídat se mohou v práci nebo kdykoli jindy. To není řešení.
P.s. kdyby to po mě chtěl partner že mi bude lézt do mobilu tak bych ho poslala někam.
Jediné, co se stane, tak řekne milence “musíme si dávat víc pozor, nepiš mi, když ti nenapíšu sám, budeme se vídat jen v práci” a místo práce pojedou na hotel a nezjistíš nic :D
Já jsem poznala i na kolegovi v práci, že začal jezdit vyvoňanej jak ku*vin kufr a sem tam půl dne volna, támhle volno.. jeho žena nic netušila 5 let. Přitom mi sama řekla “mi přijde, že si ten messenger snad pormazává, nic tam nemá, s nikým si nepíše, no není to divny?”
@irmamala ale neee,já bych mu tam nelezla ,jen jde o to jestli by k tomu byl svolný že to tak nastaví.Podivala bych se třeba,ale jen s nim.Anebo teda ať přestane lhát jednou provždy.On si nemyslím že by nevěry byl schopný,ale to psaní mu ego holt polechtalo asi,a to je vše doufám.Povidali sme si o tomhle tématu mockrát a rikal že by toho schopný nikdy nebyl.Ja mu věřit chci,ale ten jeho KIKS a ZADNI VRATKA to mě z hlavy nechce zmizet ...spíš se mu asi budu bát mu říct ,hele takže buď tak a tak anebo končíme, a co když by fakt šel ?a třeba by ani nic neprovedl ale jen proto že mu neverim,to bych teda fakt neskousla teprve
Já bych nebyla s mužem, kterému nemůžu věřit. Řešit s ním nastavení sociálních sítí a telefonu? To mi přijde sakra nedůstojné a kdyby to po mě manžel chtěl, tak ho pošlu do háje. Když mi nevěří tak ať jde a stejně tak, kdybych já měla potřebu ho podvádět, tak balím kufry.
Už jen to, že jsi založila tuhle diskuzi a šla si pro povzbuzení znamená, že ty sama z toho máš špatný pocit.
I kdyby jsi ho vodila do práce, četla mu telefon i sociální sítě, tak si vždycky najde způsob jak být nevěrný kdyby chtěl.
Sedněte si, vyříkejte si to, ale neponižuj sama sebe degradací partnerky na bachařku. Tím ten vztah pohřbíš zaručeně.
To je snad vtip ne? Tvůj muž je dospělý a svepravny a vztah či manželství rozhodně není vězení, abys mu musela vše "lustrovat" jak nějaká bacharka 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ chápeš k čemu se snižujes??? Když je všechno sluncem zalité jak nám tu vnucujes, tak k čemu se budeš ponizovat v tom, že budeš najednou hledat záminku, abys měla navrch???

@veruuu_kubesovic ten rozchod to bylo přede mnou daleko ,prostě ho to poznamenalo,měl těžký
detstvi