icon

Jak zvládnout odpuštění po odhalení nevěry ve vztahu?

13. črc 2024

Ahoj, potřebuji se vypsat, přiznala jsem se manželovi k jednorazovemu opileckemu uletu,který se stal úplně v začátcích našeho vztahu,cca po měsíci našeho vztahu..jsme spolu už hodně let,máme krasne dítko a všecko je moc fajn,ale svědomí mě dohnalo i po tolika letech.. manzel mi řekl,že mi odpouští,ale že to je zrada a je nám ted oboum hrozně.. dokážeme spolu mluvit,objímá me i všecko okolo,ale já teď nevím,jak se mam chovat,trapi me to snad ještě víc,než kdybych to nerekla..Stalo se vám nekomu něco podobného a zvládli jste to překonat?

Strana
z2
trdelnik234
15. črc 2024

Ahoj,no teda😱.
Preco si nezvolala konzilium tu na konovi a nepytala sa nas skor,nez si mu to povedala?🤣
Si myslis,ze si jedina,co sa jej to stalo ?!
Mala si vyhladat terapeuta, dat si par sedeni, odpustit si a ist dalej.
Alkohol radsej obmedzuj a dalsich kostlivcov ùz radsej nevytahuj.
Odpustila si sama sebe tento ulet? Mas to zpracovane?
Ja len verim,ze t'en tvoj je normalny chlap a nezacne teraz s tebou zametat a vyuzivat to,ze mas pocit viny a on navrch.

autor
16. črc 2024

@trdelnik234 Je na mě hodný,ale já to v sobe pořád spravované nemám. Snad to čas zahoji

koncita
20. črc 2024

Prosimtě, pro příště.....zatloukat, zatloukat zatloukat. Tohle se prostě neříká, nikdy!

veronicka89
20. črc 2024

Po mesici vztahu bych to vubec neresila ... ikdyby mi to rekl partner

janule0123
20. črc 2024

Za me pokud je to jednorazovej omyl, nepriznavat.. jedinej komu se uleví je ten, co to podělal… vidím to stejně z obou stran …

tinaprofi
20. črc 2024

Priznani je polehcujici okolnost 😁 150 let starej ulet by ti mohl zazlivat jenom vul... Jede se dal... Je dobrej, ze to vzal, ale i tak... Nerikam mavnout nad tim rukou, ale hlavne z toho nedelat zbytecne dramo

kackakastanka
20. črc 2024

úplně zbytečná informace pro něj, z tvé strany sobecké, nefér, už to, že se to stalo, ale hlavně to, že si to teď vtáhla do vztahu a úplně zbytečně ho tím pokazila a hlavně jemu zatížila hlavu, a že ti děkuje, že jsi mu to řekla? tak to je úplná hloupost, ty si tohoto chlapa nezasloužíš a určitě pro něj nejsi ta nejlepší, a teď tady fakt děláš drámo z něčeho, co je uměle vytvořené, asi se buď nudíš, nebo nemáš ráda klid, ale sebestředný sobec jsi

Strana
z2