icon

Jak zvládnout vztah s urážlivým partnerem?

1. kvě 2023

Hezký večer,
chtěla bych se jen zeptat,co s urážlivým přítelem?Za vše se urazí,ať mu neco vytknu,řeknu,poradím,zeptám...Hned si hledá jiné bydlení.
Už jsem z toho zoufalá.

Strana
z3
zelenaesmolda
1. kvě 2023

Hele pokud ses s tim predtim nesetkala tak je strasne tezke manipulatora a narcise rozpoznat.Ja s jednim takovym taky nekolik let zila a kdyz jsem na to prisla s kym mam tu cest tak bylo bohuzel pozde a mame spolu dite.Kdybys potrebovala nejake info tak klidne napis sz.

lencaa11
2. kvě 2023

Kopanec do prdele tohle není chlap pro život - vztah tak když hledá jiné bydlení ať si ho najde ☘️☘️

autor
2. kvě 2023

@lencaa11 hledá ho každý druhý den.Za maličkost co mu řeknu proti srsti

autor
2. kvě 2023

@zelenaesmolda ano děkuju

michaela666
2. kvě 2023

Až bude hledat příště, tak bych mu řekla že souhlasíš a má na to max měsíc. Nemůžeš ho přece držet někde kde nechce být a ty hysterku doma taky nechceš.

sarihy
2. kvě 2023

Já sama jsem urážlivá, ale vedle muže jsem to dost obrousila tedy, prostě proto, že to k pohodovému soužití je to potřeba. To, co popisuješ, je ale masakr proti mě tehdy. Jako já sama se sebou bych tehdy nevydržela asi, natož tohle...jako asi bych šla o dům dál, tohle je neživotné.

zlataberta
2. kvě 2023

Rychle pryč, proč by ses ty a dcera měla vázat na někoho takového, jako je on???? Nesmíte mít svůj názor????? A to je jako co??? Jednou vám bude lépe samotným?? Ta dcera bude celý život tvoje dcera a ne jen kdy on řekne. Ukončila bych takový vztah. HNED!

bubbi
2. kvě 2023

hlavně se zeptej sama sebe - to opravdu chceš, aby s váma žil chlap, kterému by ses už dopředu bála cokoli říct a ještě se cítila provinile? Celý život?

autor
2. kvě 2023

@bubbi ted se mi otevreli oci,tak nechci.Ani se to neda.Jedeme na vylet a on je nabrucenej.Prijedeme a on uz zuří.Jdeme neco delat a uz zuri.Nejradeji ma mobil,cely den a beda jak neco reknu.A jen me udivuje,ze se tak chova,kdyz bydli v mem byte.Ja si vse platim a kupuju ze sveho i kdyz se nevo rozbije.Tak vse sama.A prijde mi,jak kdyz si zacina delat naroky na byt řečma.

autor
2. kvě 2023

@zlataberta on by nejradeji byl,abych odstrihla svoji rodinu a zila jen pro neho.Ale bez nazoru,na vsechno se ho ptala jestli muzu nebo ne.Jenze,uz jsem to psala,ja hloupa jsem mu dala trvaly pobyt a ted z toho mam strach

petrasipkova1
2. kvě 2023

Bože, takhle přece dobrovolně nikdo nežije, že ne ? To se chceš trápit do kdy ? do konce života ? není to škoda ? další život už se nekoná .... a co dcera ? Opravdu chceš aby měla takový domov, bude se k tobě ráda vracet, nebo k tobě raději ani nepojede kvůli takovýmu blbovi. Život je krátkej a pokud je někdo takový není čas ztrácet čas. Až si
dneska bude hledat podnájem, tak bych mu řekla, ať ano, ať se sbalí a jde pryč, hned, na hotel, k rodičům, kamkoliv, ale okamžitě.

petrasipkova1
2. kvě 2023

není důvod mít strach, šla bych hned podat žádost o zrušení TP.

zlataberta
2. kvě 2023

Neměj strach, určitě existuje cesta, jak z toho ven....jen s ním dál nezůstávej, byla bys nešťastná ty i tvoje dcera.

zelenaesmolda
2. kvě 2023

Tak samozrejme,ze chce,abys rodinu odstrihla protoze pak jsi daleko zranitelnejsi a vice zavisla na nem.Izolace je taky velice casta metoda manipulatoru.

l_
2. kvě 2023

Rychle se ho zbav.. az zas bude hledat bydleni, dej mu ultimatum.. priprav se na slibovani modreho z nebe, herecke vykony od nehynouci lasky po to nejhorsi co zvaldne.. bude vydirat, bude manipulovat, bude vzteklej.. ihned jak si odstehuje veci, jdi na urad s zadosti o zruseni trvalka.. potrebujes doklad ze byt je tvuj a mozna svedectvi sousedu - bude zalezet na urednici taky .

Preju pevne nervy a co nejhladsi prubeh.. bohuzel od toho typu povahy muzes pak cekat uplne cokoliv.. stuj si za svym, neustupuj.. nikdy nedodrzi co.naslibuje..

zelenaesmolda
2. kvě 2023

@l_
presne tak

l_
2. kvě 2023

@zelenaesmolda taky mam s takovym dite.. lahudka 🥴

zelenaesmolda
2. kvě 2023

@l_
a jak fungujete?nas narcis nam dal nastesti pokoj kdyz zjistil,ze dalsi drama nevykresa

l_
2. kvě 2023

@zelenaesmolda nefungujeme 🙈 pan se semnou nebavi, sliby u soudu zustali slibama.. kdyz ma lepsi den, pri predani ditete pozdravi 🙈
Doufala jsem, ze to vzda, ale ma moc urazeny ego, tak to odnasi dcerka 😟 a ted jsem si jeste dovolila byt stastna, tak zas zkousi 🙄 je to narocny.. clovek nevi zda ma cekat darek, kudlu do zad, nebo idealne ticho a klid 🙏🏻

jitazaj
2. kvě 2023

Jen dodám, koukni na jakofenix.cz. Jsou tam rady, odpovědi na otázky i tipy. Držím palce.

zelenaesmolda
2. kvě 2023

@l_
nejlepsi je ignorovat

l_
2. kvě 2023

@zelenaesmolda vsechno nejde ignorovat, jde mi o dceru.. on je mi jedno.. jen me sere, jak ji to nici.. no jeste par let a snad bude lip 🙏🏻

zelenaesmolda
2. kvě 2023

@l_
manipuluje s ni?kolik ji je?

l_
2. kvě 2023

@zelenaesmolda pisnu sz jestli neva..

autor
2. kvě 2023
zelenaesmolda
2. kvě 2023

co 40 let?