icon

Jak zvládnout vztah s urážlivým partnerem?

1. kvě 2023

Hezký večer,
chtěla bych se jen zeptat,co s urážlivým přítelem?Za vše se urazí,ať mu neco vytknu,řeknu,poradím,zeptám...Hned si hledá jiné bydlení.
Už jsem z toho zoufalá.

Strana
z3
zelenaesmolda
2. kvě 2023

Tak to mas jeste spoustu casu si najit nekoho normalniho

sinicka
2. kvě 2023

Necetla jsem vsechno ale jsi s clovekem, kteremu VADÍ tvoje dcera? No ten by letel jak namydlenej blesk, hajzl jeden!
Zabalit kufry a ani s nim nediskutovat.

autor
3. kvě 2023

@sinicka teď to také udělám,jen mám strach,protože jsem mu ke mě dala trvalý pobyt.Byla jsem naivní,ale já nevěděla jaký je.Až po čase se vybarvoval

zelenaesmolda
3. kvě 2023

Tak trvaly pobyt se da vyresit.Byt je tvuj a on k nemu vlastne nema zadne majetkove pravo,nema si co narokovat.
Jenom takova rada-az odejde tak ti bude chybet,on se zacne pravdepodobne snazit,slibovat hory doly,ze se zmeni apod.Je to normalni faze hojeni se po toxickem vztahu.Nebud blba a nedelej tu stejnou chybu jako ja.Neber ho zpatky,nedavej mu dalsi sance.Protoze on se nezmeni.Pokud budes mit tendence vzit ho zpet tak zavolej kamaradce,pokecej s ni nebo si najdi psychologa,ktery ti s tim traumatem pomuze.
Ale neber ho zpatky protoze mu tim ukazes,ze si vlastne takove chovani zaslouzis a ze ho schvalujes kdyz jsi ho vzala zpet.

autor
3. kvě 2023

@zelenaesmolda děkuju děkuju děkuju.Čtu si to několikrát a moc mi to pomáhá😊🍀

zelenaesmolda
3. kvě 2023

Tak to jsem rada 🙂

Strana
z3