icon

Jde ještě neco udělat? Přítel už se mnou nechce žít

hanule04
13. zář 2015

S pritelem jsme 5 let máme spolu 3letou holčičku, kazdy mame jeste z předchozího vztahu dítě, ja dceru a on syna . Dcera přišla neplánovaně on chtel potrat ja to nedokázala, tak jsme se pak domluvili ze se k nemu prestehujem. Problemy byli financni, i jeho chování byl obcas ke mne sprosty i ke svemu synovi, kdyz jsem mi to vycetla hned se urazil, kazde reseni problemi skoncilo hadkou a nadavkami. Me to pak nejakou dobu trvalo, abych to zkousla a samozřejmě jsem nemela chut se s nim milovat, jako sex byl, posledni dobou uz ted jen minimálně.Nekolikrat jsem uvazovala o stěhování. Kdyz jsem tvrdila ze musime na vztahu pracovat, tvrdil co porad resim, ze je to dobry ze fungujeme.ted v cervenci prisel s tim ze mame od cervna krizi a pres prazdniny to resit nebude, v září jsem se tedy ptala jak dal, rekl ze uz nechce. Ze me uz nema rad a nepritahuji ho, nevi co chce, na vztahu pracovat nechce.Od cervna zacal hodne travit cas s kolegama z prace i s jednou kolegyni, mladiu po skole. Ktera prisla na jare k nim do prace,ty jsou bez deti, a vetsina nema ani partnera. Nevim co delat? Odstehovat se muzu az o velkych prazdninach, nevim jestli to nejak zkusit zachranit nebo to uz jen tady přežít. On teda vse odmítá, nechce ani sex, jinak normalne fungujem jako před tím. Kdyz jsem mu rekla co kdyz se neodstehujem, tak rekl ze budem zit dal vedle sebe.
Snazim se s nim nic neresit, protoze nechce, proc to pry resit kdyz se odstehujem az za rok.Najednu stranu se tesim, ze se odstehujem zas zpatky, jen me to mrzi kvuli dětem a prvni dcera bude zas menit skolu atd. A pritom my prijde ze ani neveri ze odejedme. Jako rozumove adi vim co, ale mam vlny ze to chci zachranit pak zas ze je mi to vlastne uz taky jedno.

Strana
z3
sannnya
8. lis 2015

@hanule04 přece takhle holka žít nechceš, ten chlap si tě neváží...jak psala amazonka, už ten začátek byl celý špatně, nejenom z jeho strany, ale i z té tvé a dneska? Podívej se na to, máte spolu děcko, on tě podvádí, rodiny ani tebe si neváží a takovým přístupem ani nebude. To co říkáš, to jsou jen výmluvy a strach z toho co bude. Přece nemůžeš chtít dát dětem takovýhle rodinný model? Nemilující partner a otec? Uvědomuješ si, jak se pak tvé děti v budoucnu budou chovat ke svým partnerům?

jarkakr
8. lis 2015

A zkusit odejít jen na chvilku? Ať si to zkusí třeba týden o prázdninách dětí, být sám.
@hanule04

jarkakr
8. lis 2015

@jarkakr Tím myslím vzít děti třeba na dovolenou.

hanule04
autor
8. lis 2015

No na cas odejit muzem, mam kam jit. Tak nez se objevila ta zenska tak to bylo celkem dovry, obcas jsme se pohadali, hlavne kvuli penezum, nechtel mi nic moc prispivat, to jsme uz aspon castecne vyresili, a hadky tedy vetsinou koncili nadavkami z jeho strany, ale jjinak jsme celkem normane fungovali. Ted jak ma tu milenku ,tak je to hrozny, neobejme me, neda pusu, je podrazdenej, nic nechce resit, je nervozni...Ja nevim chvili jsem plna odhodlani ze to zvladnem a pak zas uvnitr rozsekana na tisic kousku.

hanule04
autor
8. lis 2015

Tak už je rozhodnuto ☹

tulikiss
8. lis 2015

@hanule04 nebud smutna, uvidis ze za par mesicu se budes bit do hlavy jak si byla hloupa ze si vubec vahala. bez nej ti bude lip. uz nikdy by si mu nedokazala verit, nikdy by to nebylo jako driv. nikdy by si uz nezila v klidu, kdykoliv by udelal neco jinak premyslela by si jestli je v tom zase nejaka zenska. ver mi neni o co stat.

anushka111
8. lis 2015

@hanule04 Přeju pevné nervy!!! Jsem přesvědčená že vy to zvládnete a jednou až se otočíte zpět, budete sama sobě děkovat, že jste se rozešli. Když se takto chová teď, s největší pravděpodobností by to bylo časem ještě horší a horší a nakonec by to odnesla malá,k terá by do života dostávala takovýto vzor.
Mám moc fajn kamrádku, její tatík byl jako otec dobrý, ale její mamku podváděl, čím byla starší, tím častěji a nakonec už to ani nezakrýval - kamarádka se dnes nechá podvádět zase svým přítelem s tím, že to přece dělají všichni chlapi a nevěří, že exitují i věrní, takže je z toho nešťastná, ale neví jak ven.
Vy tohohle dceru ušetříte a to myslím, že je velký dar do života. Z vašich přípěvků mi přijdete, že jste skvělá ženská, a tak si určitě zasloužíte lepší život s lepším mužem !
Hodně štěstí vám i vašim dětem 😉

hanule04
autor
11. lis 2015

Tak včera jsme už spali v novém bytě, bylo to strašně rychlý, Zatím jsme v pohodě, dva dny stěhování atd, jsme unavená, tak zatím není čas moc smutnit, ale vím že to přijde. včera mi ho bylo líto, protože jsme vezli poslední várku a šel do prázdného bytu. Mám ho fakt ráda a mrzí mě jak to dopadlo. Ještě teda pár věcí odvozit musím, hlavně z kuchyně. . Malá dcera je v pohodě, starašně se těšila do novýho bytečku, ale ona to ještě nechápe, starší je z toho taková smutná, ta se těší do toho bytu kam se budem vracet v létě(kde jsme puvodně bydleli). Nejhorší je ta bez naděj, že jsem chtěla zachránit ten vztah a on proto nic neudělal, jen tvrdil, že nechce aby jsme se odstěhovali, ale jinak nic, s ní by se tahal dál, je to kolegyně, stejně by to neskončil, jen říkal že neví jestli s ní zustane, že zamilovanej není, jen má asi ted zatmění.A že možná dělá druhou největší chybu. (první je že nechal odejít svojí první přítelkyni se synem).

sunshine125
11. lis 2015

@hanule04 to je opravdu debil co nevi co chce. Takhle muze premyslet jen pubertak nebo nekdo kdo to nema v hlave srovnane. Bud rada,ze jsi od nej...

paulittav
11. lis 2015

@hanule04 Říká se to strašně snadno, ale nevěš hlavu. Chápu, že když s mužem strávíš kousek svýho života a máte spolu dítě, zaručeně k němu musíš něco cítit. I když k Tobě nebyl od začátku úplně nej. Ony ty růžový brýle se totiž sundavají kolikrát hodně dlouho. Kdysi jsem měla přítele, který mě podváděl, ale já mu odpouštěla a tak mě podváděl vesele dál. To trvalo dva roky. Když už přetekl pohár trpělivosti a já mu dala sbohem, zatraceně se snažil a sliboval a sliboval (ostatně jak to dělal než pohár přetekl). A přesto jsem s ním pak dál dokázala kamarádit, měla jsem ho pořád ráda a nedokázala jsem ho nenávidět.
Ale co jsem chtěla vlastně říct. Muž, který JEDNOU jedinkrát podvede a nedokáže se hned rozhodnout a vidíš, že se opravdu nesnaží nic napravit, to bude dělat pořád dál a dál. NIKDY se nezmění. A ty se můžeš přetrhnout jak chceš.
Bude to trvat dlouho, než se Ti srdce zahojí, ale buď ráda, že to dopadlo takhle. A někde tam na Tebe a na Tvoje děti čeká úplně někdo jiný, kdo Tě bude milovat a chovat se k Tobě tak, jak si zasloužíš. Tak hodně štěstí!

markyzka84
11. lis 2015

muj nazor je ten ze ma novy vztah

markyzka84
11. lis 2015

jej ted njsem dcetla.. ti chlapi jsou tak prubledny 🙂) no jo Vam i degem drzim palec

kacakkv
11. lis 2015

Promiň, ale nic nezachraňuj a jakmile to půjde (přestoupit se ve škole dá i během školního roku) - odstěhuj se.

anushka111
12. lis 2015

@hanule04
Chápu že jste teď dost smutná. Avěřte že to bude lepší, je to sice otřepaná fráze, ale je fakt pravdivá. Děti mají vždycky radar vycítit že je doma něco špatně, teď aspoň budou vklidu.
Je škoda že si někteří chlapi nedokážou vážit toho co mají a místo, toho využívají k uspokojení ega, takhle blbým přístupem 🙄

amazonka.k
12. lis 2015

@kacakkv Psala, že už se odstěhovala.
@hanule04 Udělala jste to nejlepší co jste mohla, někde jsem tu četla, že mu máte projevit jak o něj stojíte, na to bych se vykašlala, to je cesta k tomu jak ze sebe udělat ještě většího vola. Zachovejte si svou ženskou hrdost, vy jste udělala maximum, snad i víc než byste musela, nemusíte si nic vyčítat, je to sobec a budižkničemu, o nic cenného jste nepřišla. To nejvzácnější a ryzí Vás určitě ještě čeká.

hanule04
autor
12. lis 2015

Ahoj
Včera poporvé volal, řešili jsme jen ještě ohledně věcí co si vezmu, zvladla jsme to v pohodě, malou si na víkend ještě prý nevezme, musí si tam pry uklidit, ale až v pátek, dnes prý nemůže uklízet( bude u ní opět čtvrtek). On má jen práci a volnost, já děti, vybaluji věci, dnes s dcerou u dr, práce a zvládnout to musím, jako zvládnu to. Ale je tak suverení a namachrovnej, nechápu jak může být v pohodě jak když je mu to uplně jedno, já teda do tel. byla taky v pohodě ale jak večer usnuli děti tak to na mě padlo, nemohla jsme spát, pořád jsme si říkala že jsme měla vydržet,když říkal že nechce aby jsme se stěhovali. Třeba by jí časem opustil a mohli jsme ten vztah zlepšit, jestli jsme se neunáhlila s tím stěhováním, chybí mi ta vůně domova, prostě to všechno., vím je to hloupost. Jinak já jsme se s vým životem spokojená, mám práci co mě baví a uživí a dvě zdravý děti, jen ty vztahy mi nějak nejdou. Bolí to.

amazonka.k
12. lis 2015

@hanule04 Opustil by jí, našel by si jinou a vy byste tu vždycky byla, jistá a nezajímavá a jeho chování k Vám by bylo horší a horší, protože by věděl, že si necháte všechno líbit a i když odejdete, nakonec se stejně vždycky vrátíte. To si fakt myslíte, že máte takového chlapa zapotřebí ? Vážíte si vůbec sama sebe ? Já bych zapomněla na chlapa a začala pracovat na vlastním sebevědomí. Protože dokud nebudete mít dost ráda sama sebe, tak Vám ty vztahy nikdy ,,nepůjdou,,.

hanule04
autor
19. lis 2015

Ahoj tak je to prse tyden co jsme odstehovany a musim rict, ze je mi lepe, jsem uvolnena, nejsem v te kreci abych nerekla neco spatne, neudelala neco spatne, aby se nenastval, nevidim kdy k ni jezdi nejezdi, vcera jsem mu vezla dceru na odpoledne a normalne se ho lekla, zatostly,rozcuchany vlasy, rudej samej bedar. Jinak nic neresime jen styk s dcerou, do telefonu je milej, ale nas dva neresime. Jinak tak nejak zvladame v pohode, jsem fakt vic v klidu, uz dokazu I neco snist a spim. Tak snad tech 13kgco jsem schodila za ty dva mesice, nenaberu zpet, to je na tom jediny pozitivni.

alcaalca32
24. lis 2015

@hanule04 držím palce, ať to zvladnete a gratuluju k rozhodnuti.. super!!

evulinka27
24. lis 2015

Jsi silná, že jsi to zvládla. Takhle máš možnost potkat někoho, kdo ti za to bude stát. Ať ho máš ráda jakkoliv, tak postupem času by si z tebe dělal holku ke svému obrazu. Ani bys nevěděla jak. Jak píšeš, neustálý strach, že něco děláš špatně atd. to přece není normální!!! A v jakém prostředí by vyrůstaly děti? Jaký příklad by jste jim dávali? Pak by si obě tvoje dcery zvykly na to, že je normální, že chlap je nad ženskou, že jí může nadávat, ponižovat a že baba musí skákat podle toho. To je strašidelný vzorec do života.. Jestli jsi z toho teď smutná, tak mysli na to, že jsi možná zachránila život svojim holčičkám, které můžou vyrůst ve šťatném dětství a mít tátu na chvíli, kdy k nim bude hodný a budou ho mít rády a vážit si ho. Takto by si ho nevážili a teď z vlastní zkušenosti - časem si přály i jeho smrt. Pokud to zvládneš finančně, tak není co řešit. A pokud má milenku, tak jakmile ona zjistí, co je to zač, tak odejte taky, neboj. Není ji co závidět.

hanule04
autor
25. lis 2015

Ahoj tak jak pokracujem. Mam posledni dobou spatne sny, zda se mi o nich pak z toho nemuzu usnout. Je to takovy divny, nekdy bych to chtela vratit, pak si to zas rozumove preberu. Obcas mam vztek ze na me je vsechno, on si vezme dceru na par hodin, pak si travi dny po praci u ni a maji pohodicku. Bojim se toho az tam zacne brat malou. Komunikujem slusne, ale jen o dceri, mozna bych to chtela s nim jeste proobrat, popovidat si o tom, I kdyz vlastne neni co resit. Je to takove rozpolcene obdobi.nechapu ze vymeni zivot s dceroou za zenskou s kterou je par mesicu. Pritom ho nikdo v nicem neomezooval, ze nemel snahu tu rodinu zachranit, ze mu na tom nezalezelo.

m21elis
26. lis 2015

@hanule04 prožívám to taky, ale já nemám kam odejít a on odejít nechce, ale jezdí každý den za malou a někdy přespí, je to boj, sama si kolikrát v hlavě povídám s ním a hádám se atd a hodně mi to pomáhá, zkus si přečíst klimeše partneři a rozchody (na uložto to je), hodně mi to pomohlo si urovnat věci v hlavě

hanule04
autor
26. lis 2015

Včera když přivezl dceru, hned po napsaání předchozího příspěvku, tak stal staršně dlouho na chodbě, tak jsme mu řekla že bud at už jde nebo at jde dovntiř protože jde do bytu strašná zima. Šel dovnitř, tak byl u nás tak 20min, pak že už jde,chtěla jsme dát spát děti, tak zas stál takovou dobu na chodbě, řešil kdy si vezme malou, že neví, tak jsme řekla že až bude vědět at se ozve. Byl milej, ono celkem od tý doby co jsme pryč jedná slušně mile. No spíš by pro mě bylo lepší kdyby se choval hnusně, takhle si říkám, třeba se to v něm zlomí, třeba si uvědomí co ztratil.................

hanule04
autor
4. pro 2015

Tak zitra jdu s detma na mikulaskou, jde tam I ex se synem a potom, chce prijit se synem k nam na certy. Dovolila jsem to, jsem zvedeva jak to bude, od ty doby co jsme se odstehovali tak spolu budem travit nejaky delsi cas. Dnes jsme se sesli po ceste autem, jen jsme si predali nejaky veci, chvili si spolu povidali s detmi a mezi tim nam vyskocil pes s auta, nikdo si toho nevsiml, prijeli jsme domu a rikam kde je pes, v tom vola ex ze pes sedi u nich pred bytem. Holky mam s nim neco jeste zitra resit nebo se chovat v pohode a mluvit spis o jinych vecech? Resit moc nechci, chtela bych aby nam bylo hezky, nemam to v sobe jeste uzavreny obcas bych chtela aby se vzpamatoval a dali jsme to dohromady.

fabina26
4. pro 2015

@hanule04 já bych to asi neřešila. Chovejte se pohodě 🙂 Snad brzy potkáš někoho skym ti bude dobře

tulikiss
5. pro 2015

@hanule04 urcite se chovej vpohode a mile, i kdyz to bude tezky, on musi videt ze si vpohode a mit pocit ze te ztratil, pak teprve zacne premyslet. navic ta jeho bude urcite zvedava jak ses tvarila a "nepritele" nenaseres vic nez tim ze jsi v pohode a usmivas se.

evulina77
5. pro 2015

@hanule04 nic bych neřešila u užívala si dětí a společného času. Příjemná atmosféra mu může navodit pocit, že o to přichází a že nechce, aby to tak bylo. Jediný čemu bych se vyhla je to, aby ten příjemný čas skončil u tebe v posteli. Aby neměl pocit, že když se mu zachce, jsi k mání...

hanule04
autor
6. pro 2015

Ahoj tak to byl hezky den i vecer, nakonec u nas zustali i spat. Deti si to uzili, my dva nic neresili, bavili jsme se o vsem jen o nas ne. V posteli to tedy skoncilo

hanule04
autor
6. pro 2015

Ale zacal on, a bylo to hezky.

hanule04
autor
6. pro 2015

Mozna to je spatne, ale bylo to takovy spontalni. Jen nevim co dal, jestli s nim zkusit promluvit, jeste nas probrat, ale zas se nechci ponizovat. Za 14dni budu mit od patku do soboty jeho syna, deti se tesi. Tohle je na tom adi to nejhorsi, ze ty deti jsou proste na sebe zvykli, chteji byt spolu, ale uz to moc nejde. Nechavam to plynout on cas ukaze, ale v lete se stehujem jeste do meho bytu 40km odtud a az tam pujdu s dcerou k zapisiu do skolky nekdy v unoru, tak uz to v sobe uzavru, tam odtud bych se zpatky uz neprestehovala.

Strana
z3