Jde ještě neco udělat? Přítel už se mnou nechce žít
S pritelem jsme 5 let máme spolu 3letou holčičku, kazdy mame jeste z předchozího vztahu dítě, ja dceru a on syna . Dcera přišla neplánovaně on chtel potrat ja to nedokázala, tak jsme se pak domluvili ze se k nemu prestehujem. Problemy byli financni, i jeho chování byl obcas ke mne sprosty i ke svemu synovi, kdyz jsem mi to vycetla hned se urazil, kazde reseni problemi skoncilo hadkou a nadavkami. Me to pak nejakou dobu trvalo, abych to zkousla a samozřejmě jsem nemela chut se s nim milovat, jako sex byl, posledni dobou uz ted jen minimálně.Nekolikrat jsem uvazovala o stěhování. Kdyz jsem tvrdila ze musime na vztahu pracovat, tvrdil co porad resim, ze je to dobry ze fungujeme.ted v cervenci prisel s tim ze mame od cervna krizi a pres prazdniny to resit nebude, v září jsem se tedy ptala jak dal, rekl ze uz nechce. Ze me uz nema rad a nepritahuji ho, nevi co chce, na vztahu pracovat nechce.Od cervna zacal hodne travit cas s kolegama z prace i s jednou kolegyni, mladiu po skole. Ktera prisla na jare k nim do prace,ty jsou bez deti, a vetsina nema ani partnera. Nevim co delat? Odstehovat se muzu az o velkych prazdninach, nevim jestli to nejak zkusit zachranit nebo to uz jen tady přežít. On teda vse odmítá, nechce ani sex, jinak normalne fungujem jako před tím. Kdyz jsem mu rekla co kdyz se neodstehujem, tak rekl ze budem zit dal vedle sebe.
Snazim se s nim nic neresit, protoze nechce, proc to pry resit kdyz se odstehujem az za rok.Najednu stranu se tesim, ze se odstehujem zas zpatky, jen me to mrzi kvuli dětem a prvni dcera bude zas menit skolu atd. A pritom my prijde ze ani neveri ze odejedme. Jako rozumove adi vim co, ale mam vlny ze to chci zachranit pak zas ze je mi to vlastne uz taky jedno.
Já ti nevím, ale on ti řekl že tě nechce a nemá rád a ty sním spíš? U vás je podle mě problém už na začátku, dítě nechtěl a ty ano tak spolu žijete a nefunguje to.
@hankapiiisek 8 let stará diskuze, snad už to vyřešili, i když nevím, podle stylu psaní mi autorka přišla jak mladičká holka co si omylem pořídila dve deti
@fire85 😆😆 no tak to jsem trochu prošvihla

Tak já myslím, že ponížením je už to, vyspat se s ním....