icon

Je normální mít pochybnosti o manželově lásce?

jasemin26
10. říj 2022

Ahoj holky,mám teď takový menší problém s manzelem. Jsme svoji 6 let,máme rok a půl starého syna (vytouženého 2 pokus umělého oplodnění) ..manžel mi doma dá se říct i pomáhá,z práce se vrací kolem 6h večerní pak si dá odpočinek, prohraje se synem ..večer si dá 3-4 piva. to vše nějak beru jako ok. Jen se mi zdá že za poslední půl rok se dost rozlil,není na něj najednou úplně spolehnutí.ted o víkendu jel pomáhat kamarádovi na stavbu,s tím že se vrátí odpoledne,odpoledne přišla SMS že se vrátí večer,to jsem začala lehce zuřit tak jsem napsala že se na něj syn těší a on na něj kašle,reakce že tedy přijede až ráno,no to mě vytocilo do bela tak jsem napsala že nás doma třeba nenajde,a na to reakce která mě zaskočila a tak nějak nevím jak ji pobrat. Napsal když chceš takhle pober tedy i babičku (moje stará mamka bydlí s námi v dome vesvém pokoji) a psa.. já nevím toto mi prostě ublížiloa j á nevím jestli nepřeháním..je taková reakce normální🥺nevím nebo to mám brát tak že už mě manžel nemiluje?

Strana
z4
michaela666
15. říj 2022

@ivivi Už chybí jen komentář " No a co, on si na ty piva vydělá." Obhajovat každodenní chlastání, tím že je živí chlap je mazec.

Strana
z4