Je tu někdo, kdo žije s přítelem jen kvůli dětem?
Je tu někdo,kdo žije s přítelem jen kvůli dětem? Každý z nás si zije svůj život... Po 10-ti letech zamilovanost opadla a každý si podnikáme,to co chceme...
já mám zkušenost trošku z jiné strany...ono to totiž není dobrý ani pro ty děti...od mých 8 let si pamatuju každou hádku našich a vše co kdo řekl a udělal,nesnášenlivost mezi rodiči(z jedné strany) je přenášena i na děti, a ikdyž se snažíte aby to nebylo znát,to dítě to vycítí. U Vás je to možná jiný případ,ale otec se o nás nikdy nic moc nestaral co se týče úkolů do školy či starosti o barák a trvá to dodnes. Ani se mě nezeptal jak mi dopadla tolik obávaná státní maturita.Nakonec to skončilo tak,že otce nesnáším a nemůžu ho vystát........Samozdřejmě pokud se věnuje dětem teď bude se jim věnovat i nadále,bez ohledu na to jaký vztah mezi sebou máte vy dva. Pokud si vážně nemáte co říct a jak píšete každej si děláte co chcete a jdete si svoji cestou bylo by lepší to ukončit...Děti o otce přijít nemusí,ale pokud je to vztah/manželství jen na oko kvůli dětem,ublížíte jim tím víc než kdyby jste byli doopravdy od sebe.
@consti vidos taky je to reseni...ale nejak mam strach nekoho ciziho poustet do bytu v dnesni dobe stejne tak ta plaacena chuva na obcasne hlidani...bavili jsme se o tom docela casto,ale pak jsme to tak nejak zavrhli...navic ono kdyby byli prarodice co k cemu tak by to bylo jine...alw zaae na druhou stranu ani jeden nechceme porad zadonit o hlidani abychom jednou za tei mesice sli nekam na tri hodinky...
@sulemina zvláštní příspěvek, nečtu předchozí komentáře, ale hezká odpověď 😀 jsem bohužel taky v blbé situaci, kdy se rozmýšlím, zda hrát divadlo, ale jelikož vidím, že sice se o děti někdy postará, pořád je to blb, kterýmu bych za jeho chování někdy nejradší....no ublížila, nebudu to snad rozebírat, aby mě tu někdo neudal.
ale bojím se především toho, co bude potom, bude se mi přes děti mstít, já bych ani nedovolila střídavou péči, protože vím, jak strašně nezodpovědný dokáže být, je moc pohodlný na to, než aby se o děti postaral bez úhony...proto tak pořád otálím
@vendulka Já tě chápu, taky bych měla strach...na druhou stranu já jsem chůvu dělala a vždy bylo vše ok a maminy si orazily, v klidu nakoupily nebo někam zašly. Hlídala jsem jednomu páru i vyloženě večery, protože oni chodili do divadla, na večírky a tak 😉 . Pokud byste našli spolehlivou chůvu, tak není problém. Přes agenturu bych do toho šla a vy si trochu orazíte a třeba i ta romantika přijde 😉. My jsme spolu 13 let a ten stereotyp je všude. Ale u nás je fakt že manžel se snaží, občas něco vymyslí atd., i když teď to s prckem moc nejde. V rámci zachování zdravého rozumu i vztahu 😉 jsme už taky byli na večeři nebo jsme prostě sami vyrazili večer ven a hlídali naši 😉 . Ti by zase pohlídali rádi často, ale jsou daleko...
@vendulka Ahoj nečetla jsem všechny příspěvky, jenom pár z nich. Mě je 25 let a mám také dvě děti - dceři budou 3 v prosinci, syn oslaví 1 narozeniny za dva týdny.
Z toho mála co jsem si přečetla mi připadá, že se snažíš AŽ MOC. Podle mě bys měla trochu méně energie věnovat tomu, jak překvapit manžela a směřovat ji jiným směrem. děti nemáš zase úplně maličké, pokud u vás finance nejsou problém, dej je dvakrát týdně někam na hlídání a najdi si něco svého.
Já osobně si nemyslím, že s dětmi se člověk musí nutně doma zahrabat. Manžel je také v práci od nevidím do nevidím, podniká a mrzí mne spíš to, že časově se méně věnuje dětem, takže kvůli nim.
Osobně ale s dětmi podnikám X aktivit ( někdy s mými stále bezdětnými kamarádkami, někdy s maminkami které jsem poznala na cvičení nebo plavání pro miminka, někdy sama)............Naložím děti do sourozeneckého kočáru a vyrazím na inliny. Naučila jsem dceru jezdit na kole ještě před 3 narozeninami, chodíme plavat, do lesa na procházky..........................
Kromě toho si dálkově dodělávám VŠ. Rozhodně mi nepřijde, že s dětmi zábava a koníčky končí. Jenom se na nějakou dobu musí přizpůsobit jejich potřebám.
U tebe bych ale viděla problém spíš v tom,. že jste s manželem od tvých 15. let.
Já jsem se sice zasnoubila ve svých 21 letech ( ale s mým teď už manželem, jsme spolu tehdy chodili pouhých 6 měsíců 😅 ). Svatbu jsme měli o rok později, v den mých 22 narozenin a byla jsem na ní již v 7. týdnu těhotenství.
Ale od těch 15-20 jsem se poměrně vybouřila, byla jsem i půl roku v Anglii po maturitě, rodiče mne naštěstí moc zkrátka nedrželi, takže jsem od 16 let mohla libovolně randit............
Musíš si ale zase říct, že někdo to má naopak. Někdo řádí a uživá si volných vztahů do 35 let......a pak najednou zjistí, že by chtěl rodinu, ale nemá ji s kým mít. To je asi horší ne? 😉
@michaela_2 ano horsi to je...dekuji za prispevek...jen bych chtela uvest na pravou miru to...ze starsi do skolky chodi a mladsi nastoupi snad v prosinci...takze budu mit cas na sebe a na to najit si zamestani ( v soucasnem me ceka vypoved pro nadbytecnost...ha ha ha)...takze myslemky cas a energii budu venovat a smerovat jinam...otazka je...zda to k necemu bude zda se tim vyresi to ze se citim sama...take jsem se vdavala celkem mlada...ve 22 po 7 letech vztahu...zpetne to beru jako chybu...ale ne svatbu ale vek v jakym jsem sla se vdavat...ale po 7 letech jsem citila potrebu vztah nekam posunout...oba..(aby zase nekde nerypal ze jenom ja ja ja 😝)
@vendulka holka ty jako manželka,kdy všechno organizuje s,zařizuje s,jsi mila a perfektní,doma full servis....a chlap si toho neváží.....
Holka,ty jsi teda terno....fakt,když to ctu zpětně,uplna výhra v loterii..holka na vysoke urovni,nic si neberes osobne ...holka do nepohody 😀 😀
@vendulka několikrát už tu zaznělo, že ty, co s tebou nejsou za jedno, jsou jen slepice, co dělají doma muži full servis a přijde jim to normání - proti tomu se ohrazuji, jsem s malým sama, můj ex byl něco podobnéhoho jako muž od sylvka, navíc ani s tím vyděláváním peněz se moc nepřetrhl... Možná proto jsem k tvému muži vstřícná, aspoň v nějakém směru (zabezpečit rodinu) se snaží.
To, že sama přiznáváš, že vždy byl spíš neakční ve vztahu, a tobě to teď vadí, to jsou spíš mínusové body pro tebe, tys věděla, do čeho jdeš, tak si teď na to můžeš těžko stěžovat... A že ve 30 nechce sex na záchodcích, nevím, mám pro to pochopení, taky to není něco po čem bych toužila, samozřejmě že by mohl mít větší fantazii se dá pochopit, ale je to důvod k rozchodu? Popravdě, první co mně napadlo, že asi moc čteš knihy typu 50SOG a nejsi moc schopná oddělit fikci od reality...
Píšeš, že si nenecháš srát na hlavu, a tenhle přístup ti zeš srdce schvaluji, zatím jsem však neviděla v tvých příspěvcích jediný případ, kdy by se tak dělo... Mohla bys nějaký naznačit?
@nnell a konzerva...vis prd tak nesud hm? co jsi Sibila ze vis co MM chce a nechce v sexu?Ono je asi spatne se ozvat a dat chlapovi na jevo ze neco neni v poradku...to radeji hrat divadylko jak je vse ok a byt nespokojena..hlavne ze chlap jako "zdroj" financi neutrpi ...no jestli to tak funguje u vas budiz a nemoralizuj ty o kterych nic nevis ...neznam zenu v mem okoli ktera by se neozvala muzi s tim ze ji neco trapi a hrala tu divadlo ze mu nema nic rikat a cekat az on neco vymysli a s necim prijde
pprad asi nesochazi to ze neresim vztah my a rodina ale my jako ja a manzel coz s vydelavanim penez zas az tak nesouvisi
@vendulka asi bys měla číst, co ti tu píšem, hmm? Vůbec neraguješ na to, co jsem ti psala a naprosto nesmyslně útočíš...
Samozřejmě netuším, co tvůj "MM" chce a nechce ve sexu, asi ale nechce to, co ty, jinak by ses u tom tak nerozepisovala 😉 Nevím, kde jsem ti radila hrát divadýlko, opět opakuji, že o tom si musíš promluvit se svým mužem, já ani nikdo jiný mu to asi neřeknem...
To nic ale nemění na tom, že dle mého názoru je tvůj přístup k partnerskému vztahu dost nevyzrálý. A to že odděluješ vztah já-muž od vztahu my-rodina, je tedy taky dost na hraně... Jako sorry, to bys snad měla řešit dohromady a ne oddělně.
Ale good luck. Myslím, že ty už víš jak to řešit a jen čas ukáže, zda ses rozhodla dobře 😉
@nnell souhlasim....Vendulka ale nechce slyšet rady, popřípadě jiný názor....kdo nesouhlasi s ni je proti ni plus navic slepice....a pokud takto jedna se svym muzem, nedivim se,ze je porad pryc 😀 navíc si i protiřečí....a to ze chlap vydělává mimo jiné i na to, ze já muzu byt doma, i když by to chtěla brát z pohledu jen my dva, podle me patří....
Také si myslím,ze je nevyzrala a některé názory jsou jak když jsem četla v mých 14ti Bravicko 😀 😀
Aby tady za dva roky nesedela na diskuzích a seznamkach s antidepresivem ....ale je to její život 😉
no je videt ze vite o me prd..ja neutocim na vas ale jen nesouhlasim s nazorama ktery tu pusete a radama...vyznelo to totiz tak ze si nemam pravo co stezovat na to ze manzel na me nema cas a mam byt rada za to ze vydelava...ano jsem rada...na jednu stranu jsem rada ze je pryc na druhou chci aby byl vic doma a venoval se mne...neznam zenskou ktere by se libilo to ze chlap je v praci a nema na ni cas ze by se neozvala...ano napisu ze jste slepice to ze vy rikate ze jsem pubertak to je v poradku na to pravo mate...ja mam pravo napsat muj nazor.Kdyby nas vztah nefungoval neni...nikde jsem nepsala ze MM je nespokojeny s necim...pokud je umi se ozvat a asi tady nektere damy jsou konzervy kdyz nekoho odsoudi za to ze mimo jine zmini sex na wc..asi znaji jen nudny sex doma a v posteli...jen by me zajimalo jak kdo prisel na to ze to tak nechce hm?jen jsem napsala ze by to mohl udelat on sam od sebe...nevite o nasem sexualnim a soukromem zivote nic tak neurazejte a nepoucujte...nikde jsem nepsala o tom ze chci odejit ze chci rozvod jen to jak ozivit a pracovat na vztahu...kdyby bylo neco joo spatne tak jsme uz davno od sebe a ne tolik let...a neshody a hadky jsou v kazdem vztahu tak hlavne aby jste se pak samy ridily tim co tu pisete a nezapominaly na to ze chlap vydelava...
kazdopadne jsou to vase nazory s kteryma se ja nestotoznuji a zustane to tak jak to fungovalo/nefungovalo doted...promluvime si...zkusime poresit vice hlidani a domluvit se na nejakem dni v mesici ze bude jen nas a budeme se domlouvat spolu co by kdo chtel a budeme to organizovat a taky poresime alespon jeden den v tydnu aby byl driv doma a mel na nas cas...tak jako vcera a byli jsme vsichni spolem odpoledne...
holt nekdo pochopil jiny ne...
@vendulka 😀 😀 😀 😀 😀 promin, ale já už se bavím...ty o sobe neco napíšeš, pak když to nekdo uvede, tak ty to otočíš proti němu, plus teda ještě se před těma, kdo napíše svůj názor začneš obhajovat a vytýkat věci, které vůbec neuvedly, které si ty vydedukuješ....
je ti fakt 30? 😀 vždyt se podívej, chováš je jak děcko( a jistě na t máš právo :D)....na jedne straně jdeš do diskuze, ale nesneseš jiný názor...kopeš kolem sebe a začneš ostatní nazývat slepicema.....a podsouváš jim neco, co nenapsaly....a pak to ještě před sebou zdůvodníš, že se chováš správně...
@vendulka však ano, dělejte si co chcete, to je v pořádku, ale celkem nechápu tu logiku, píšeš, že máte sex každý den, ale že chybí chemie, že přijde unavený večer domů a nepřečte dětem pohádku, ale na sex si čas vyhradí? pak , že vám chybí ve vztahu chemie, to pak nechápu, že překousneš ten každodenní sex atd..samé rozpory
ano nesnesu jiny nazor s kterym nesouhlasim a neztotoznuji se...jako nevim je to snad o tom ze mi nekdo napises udelej to a to a ja to musim udelat?asi ne ze?vy jste tady zacaly resit neco co jsem tu nerekla ze je problem ...napsala jsem ze mi vadi ze manzel sam neprijde s tim ci onym ze to u nas musim delat ja a ze kdyz uz by treba prisel ze se mi to zase zda jako z donuceni a ne to ze na to prisel od sebe...my zijeme jinak nez bektere tady...nejsem sama kdo ma tento problem a asi jako jo jak se rika...poser si to sam a pak nemusis nikoho obvinovat ze ti to rekl takze tak...
a vubec se tu resi neco co do teto diskuze nepatri...nejsem s muzem jen kvuli detem...tecka
citace vendulky:
str1 ono i když se třeba "zbavíme" dětí, tak stejnak mám ten pocit, že si s ním nemám zas až tak co říct a být s ním mě bůh ví jak nebere...a co se týče práce, tak to bude spíše horší, vyhrocenější jelikož když on dělá tak 15h denně, tak na mě bude to ,abych postarala děti do školky,školy, jít do práce, pak rychle pro děti, nakoupit, uvařit,uklidit ,udělat úkoly pohrát si s nima a budu v daleko větším nervovém presu...v podstatě jsem o ráda, že tak dlouho dělá, nějak mi doma "zavazí" nebo jak to říct, nastavila jsem si nějaký svůj řád,svůj život a nabourává mi ho,když je doma
str2 přesně bylo to takový o ničem, jako jít se bavit s manželem a jako manželé do spelečnosti mi přijde divný...chybí mi ta spontálnost, to že jde člověk sám do kina a na někoho tam narazí a zažije si nějaký ten románek...to randění, letadla v břiše, to něco nového, chemie...to mi tak chybí...
..tak nějak jsem si to vše kompenzovala penězi,ale to mě už nebaví a nechci to tak...
...a já? vždy se dočkám leda tak děkuji a nebo masáži noh u TV
navíc on je docela problém v tom, že i když přijde nějak normálně a trávime času telky ,tak je tak unavený, že do 10ti minut je vytuhlej a spí...takže se mi akorát znechutí...
,ale nějak když se snaží, tak mi to spíše vadí, že tak nějak je to z donucení,že to není to spontální a nečekané.,. ...
dále citace netřeba
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
😀
dělá to na mě dojem, že se dáma nudí a chlap maká jako šroub aby vše utáhl
nehlede na to, c má delat, když už neco udelá, vendulka ma pocit že z donucení a zase se ji to nelíbi :D
ty jsi mimo misu...a tim koncim nepochopila jsi v cem je problem...
navic nesedim doma a nenudim se...taky davam finance do rodinneho rozpoctu vis houby tak prestan psat nesmyly

nemusim tyto domaci "slepice" co se neumi odvázat
na hajzlu? 😉 🙂
tak každá máme své kvality,. ale pokud se těšíš až chlap vypadne z domu, kdyby ubral na práci, tak to u vás teprve vygraduje a rychleji, protože ti evidentně leze na nervy, si ten typ, co až nastoupí po mateřské do práce a ten první, co tě pochválí, jak vypadáš, tomu dáš, je mi to úplně jasné,, doma ti už ten tvůj nikdy ty motýly nedá, tak příjemnou zábavu na lovu 🙂