Jsem v devátém měsíci a zjistila jsem, že mě přítel podvádí

malina2017
16. zář 2017

Nevím, co mám dělat. Za tři týdny mam termín porodu a zjistila jsem,že mě přítel podvádí s naší společnou kamarádkou. Ta je mimochodem vdaná a má dvě děti. Mám pocit,že se mi zhroutil svět. Bojím se,že mu nedokážu odpustit a zůstanu na výchovu naší dcerky sama. Nemam ale ani kam jít. Tvrdí,že to byl jen úlet, ale důvod mi říct nedokázal. Místo toho celý den mlčí a asi si myslí, že když bude od rána do večera pracovat na pokojíčku pro dceru,že tím něco spraví. Momentálně si ani nedokážu představit, že tohle má být moje podpora u porodu,že s tímhle člověkem, kterej mě dokáže podvádět, když já odpočívám doma s pukem, mam vychovávat svoje první dítě. Nečekám, že mi dokáže někdo poradit,co mám dělat, s tim se musím poprat sama v sobě, ale pomáhá mi o tom mluvit. Jak se mám teď chovat před jeho rodiči,kteří s námi bydlí v domě? Co mám říct svým rodičům, kteří se budou ptát, co mi je? Jak se můžu ještě setkat s naší partou přátel, do které patří i ona včetně jejího muže,aniž bych prozradila,co se stalo?

nikoulinka
16. zář 2017

Zazila jsem neco podbneho. Ja byla v 7. mesici, rizikove těhotenství. V den vánoc, po vanocni veceri jsem.se ddověděla, ze se schazi s mou nejlepsi kamaradkou. Me tvrdil, ze jezdi nakupovat vanocni darky a pritom jezdil za ni. Sam se hrdina ani.nepriznal. kdyz to ale prasklo, musel.s tim ven. Ja chytnula amok. Vse, co jsem.mela.po ruce, jsem po nem hazela, a byla mi jedno hodnota veci... nicmene. Dva mesice, do.porodu, jsem se na nej nemohla ani podivat. Neměla jsem take kam jit. Mym rodicum jsem vse řekla. Jeho strana nic nevi dodnes. Porod u nas vse změnil. V dobrem smyslu. Ale je fakt, ze ja na to nezapomnela a nezapomenu. Zalezi, jaka jsi povaha. Bud se zvladnes pres to překousnout, a jit s nim dal, nebo to utni, dokud to relativne jde a prcek jej uplne nevnima...

journals
16. zář 2017

To mě moc mrzí ☹ Musí to být strašné. Drž se!

legelata
16. zář 2017

@malina2017 Je mi líto, co se ti děje, v těhotenství tyhle věci zvládá člověk mnohem hůř. A jak se k tomu tedy staví tvůj přítel. Proč to udělal a hodlá to teď ukončit? Pokud to byl jednorázový úlet a on se z toho hodlá poučit, tak bych se to pokusila nějak překonat. Rodičům bych nic neřikala, špinavé prádlo se pere doma. Drž se.

kackacka37
16. zář 2017

No drz se musi to byt mazec tohle zjistit v dobe kdy by te mel nejvice na rukou nosit, nicmene pokud to byla jednorazovka, sype si popel na hlavu, tak bych se za nej primluvila abys mu zkusila odpustit a hlavne jestli vis, ze ho mas rada...mel by se ale sakra snazit teď

malina2017
autor
16. zář 2017

@legelata on to zřejmě ukončit nechce. Jediné co mi v podstatě řekl bylo,že se to nemělo stát a ze doufá, že mu odpustím. Zase tak jednorázové to nebylo,pár měsíců se vídali. A kdybych na to nepřišla, jistě by to pokračovalo dál.

atei
16. zář 2017

Jak jsi na to přišla? Pokud šlo o jednorázový styk, snažila bych se odpustit. Jestli to byl soustavný vztah, nedokázala bych to přejít.
Své okolí teď neřeš, důležité je miminko, nemělo by být ve stresu... :(

malina2017
autor
16. zář 2017

@kackacka37 Přišla jsem na to včera večer .. nějaka větší debata,když se vrátil z hospody neměla moc smysl a dnes prostě mlčí a celý den pracuje na pokojíku pro dceru. Mám pocit,že ho najednou vůbec neznám a vlastně stejne pomalu cokoliv by řekl, mi vyzní jako další lež.

kackacka37
16. zář 2017

Pokud by na tomhle mel krachnout tvuj vztah, a Vasi spolecni pratele by se ptali proc, asi bych byla takova sv...e a rekla bych jim pravdu.

kackacka37
16. zář 2017

@malina2017 hlavne ted klid, za chvili budes mit mimi a snad vse bude dobré, k porodu bych ho vzala at vidí, ze zadarmo to neni, drzim palce a verim, ze bude dobre.

malina2017
autor
16. zář 2017

@atei Zradila ho dnešní moderní technika v podobě propojení různých zařízení. Psali si spolu sms,které mu zároveň chodily na tablet,u něhož jsem zrovna seděla na internetu. Zprávy jsem mu nikdy nečetla, ale v tomhle případe se ještě text bohužel zobrazí na obrazovce.

legelata
16. zář 2017

@malina2017 A jake tedy nabizi reseni? Vzdyt jde o budoucnost nejen vasi, ale i toho ditete. Mel by k tomu zaujmout jednoznacne stanovisko a nestresovat te jeste vic.

vashti
16. zář 2017

No vůbec nevím, co bych dělala. Asi by mi šla pára z uší. Rodičům bych řekla, že jsme se pohádali, aspoň do doby, než se nějak rozhodneš, a zkusila se vypovídat u nějaký kamarádky, co není ve stejném okruhu, aby to hned neprasklo. A ani se nedivím, že nevíš, zda ho chceš u porodu... ale zas až budeš rodit, tak to, jestli ho tam v tý chvíli budeš chtít, možná napoví, zda jsi schopná se přes to přenést. Drž se a zhluboka dýchej, ať z toho nerodíš.

janapetrvalska
16. zář 2017

ja bych byla hysterka v ten moment, chtela bych vedet "ja nebo ona" , tak nebo tak bych v tom nechtela byt sama, a sdelila jejimu manzelovi, at si ji zkroti. Ze pritel jasne rekl , ze chce Vas a ze chces mit jistotu a proto mu to rikam. Byt by pritel od nej dostal po tlame, (at se mu rozsviti to neuskodi) a rozhodne bych se netrapila, ze se mozna rozvrati druhe mantelstvi .. na tebe taky nikdo ohledy nemel. .. mozna sobecke, ale ja bych osobne zajistila definitivni konec!

malina2017
autor
16. zář 2017

Nic nenabízí a stále mlčí a pracuje,mlčí a pracuje .. celý den. A já bych o tom potřebovala mluvit,vědět co bude dál. Vím,že tu není hrdost na místě, ale myslím, že by měl přijít on za mnou a snažit se s tím něco udělat. I když za nim půjdu Já, tak to s největší pravděpodobností dopadne tak,ze bude zase mlčet a ja z něj budu muset pomalu tahat,co s námi bude ...

malina2017
autor
16. zář 2017

Ještě nasdílím, co mi poslala ta ... ''ahoj, to mě mrzí. Budu ráda když budeš klidně spát..o nic nejde.Jestli budeš pak klidnější tak se Vám teďka chvilku vyhnu. Neboj se nic se neděje...'' ... nic se neděje? Chvíli se vámi vyhnu? Jako vážne?

kackacka37
16. zář 2017

@malina2017 no mel.by no, prijit doprosovat se, slibovat, kát se...ale asi bych nevydrzela cekat, sla bych za nim a jak uz bylo řečeno tak at si vybere ona nebo ty a tý mrše vasi společný kamarádce "bych to asi taky zavarila. Ach jo no je mi te lito ted takhle pred porodem jeste. Nafackovat by potrebovala kámoska.

janapetrvalska
16. zář 2017

to jsou chlapi, zapirat a delat ze se jich ti netyka - mluvim z vlastni zkusenosti. Nejvic je clovek "dojebe" nebrecet, a nehroutit se, kdyz vidi sebejistou zenskou bez place najednou znejisti. Postavila bych se pred nej tak jak to chces ja nebo ona? a hotovo bez natahovani atd. mas 10min aby sis to rozmyslel, pak se seberu a jdu a po ceste bych to rekla rodicum doke at si nemysli! A sla bych na chvili ke svym rodicum ..samo nedojde ani k tomu ze te nekdo pusti min jeho rodice ne, pokud jj par dnu a vsem se to pekne rozlezi v hlave .. neres co bude, ono se to vyresi a pod nostem urco nebudes.. sle k tomu nedojde ale nemuze to clovek prejit jen tak.. taky jsem byla vzdycky plac, a panika, a jednou asi vekem jsem nebrecela a chovala se v tu chvili jako k nejakemu odpornemu pavoukovi, bez place sebe jiste a s usmevem. Pred nim jsem si do lucila v sekunde prohlidky bytu, bylo vecer. v tu chvili poprve v zivote brecel klecel, a ja se mu smala , at uhne a vypadne do pokoje ze me to nezajima, ze je uz rozhodnuto, .. no jsme spolu 15let zazili jsme toho spoustu, ale ted bych rekla a dokonce bych dala i ruku do ohne ze je hodny. Poznam kdyz neco nesedi ..

vashti
16. zář 2017

@malina2017 Cože?? Měla by být ráda, jestli ty se chvíli vyhneš jejímu manželovi...

janapetrvalska
16. zář 2017

kdyz o nic nejde muze vedet jeji manzel, ten to vyresi za tebe ! a bude hned cisto. a kdyz prijde nafackovat tomu tvojemu , s usmevem bych mu otevrela dvere, je to jakasi satisfakce , ktera te bude mrzet, ale nekde v hlouby duse te pohladi po srdicku .. ze nekdo udelal neco na co nemas silu ty ale chces

janapetrvalska
16. zář 2017

Rozhodne ty se tim netrap, zadny za to nestoji ! ty musis byt ta co ma navrh a ty se nerozhodujes! ty max davas moznost pokracovat dal nechces naser si ..hlavne ze ty budes ok, potod bude bez komplikaci a mimi bude zdrave .. a zbytek se vyresi a ho bych vubec neresila, on je jakoze ok a ty se tu. budes teapit? ! a vubec sla bych dolu, ze ho nechces videt , zda si muzes ustlat u nich ..

kackacka37
16. zář 2017

@janapetrvalska mas pravdu, ale zustat klidna, nad veci, v devatym mesici..
@vashti joo😀kamosce bych odepsala at radeji doufa,ze ja se budu nejaky cas vyhybat jejimu manzelovi
@malina2017 to pujde neboj, bude dobre, tes se na prdelku malou

janapetrvalska
16. zář 2017

@kackacka37 ja vim je to tezky, ale po zkusenostech, fakt tim clovek znejisti toho druheho ...a vyprovokuje k akci.

beetlejuice1666
16. zář 2017

To je hardcore... je mi lito, co prozivas.Osobne doporucuji, abys zachovala dustojnost. Nic chlapa nevyvede z miry tolik, jako silna zenska, ktera dava najevo, ze se z takovych veci nezhrouti. Bud silna, vydrz nedelat sceny a uvidis, ze prileze s prosikem.

sweet81
16. zář 2017

To mi je líto😕 No já bych to řekla jejímu manželovi a ukázala co si psali.

nikolkaolomouc
16. zář 2017

@malina2017 To nikdy nebyla tvoje kamarádka. Kamarádky takové věci nedělají. A co se týká partnera ... Já jsem odešla od toho svého před měsícem v 7.mesici. U nás to ale bylo ještě mnohem složitější. Nešlo jen o jinou ženu. Za měsíc jsem zhubla, místo abych přibrala a měsíc jsem nejedla a nespala. Měla jsem výčitky kvůli mimcu, ale sebrala jsem se, doufám, že jí to neublizilo. Občas mám tendence myslet na to, že budeme spolu. Já ale nevěru neodpoustim, neumím to. Pokaždé, když by mi nevzal telefon, už bych měla pochyby. A stejně by ten vztah časem šel do háje. Pokud to udělal 1x a ještě v době když čekáte 1.dite, co bude dělat za další třeba 4-5 let. Já nevím, v tomto jsem nekompromisní. Ale asi bych nebyla taková mrcha a neříkala jejímu manželovi nic...

falcony
16. zář 2017

@malina2017 já jsem asi hodně hrdý a tvrdohlavý typ, taky na to třeba jednou dojedu, ale já bych vyžadovala odpovědi, ať si do zítra/do rána/do pondělí - promyslí co vlastně chce a v tu danou chvíli ti to oznámí, protože potřebuješ mít čistou hlavu a klid pro sebe a dítě, vědět kde s mimi budeš žít a s kým a taky proč - jestli z lásky nebo nutnosti sdílení bydlení, já bych v tom potřebovala mít jasno. Sama uvidíš jak se to bude vyvíjet jeslti ho budeš chtít u porodu nebo ne a co vůbec dál... A jsem asi mrcha - ale pokud ona ví že jsi těhotná a zná vás, navíc i ty se s jejím manželem přátelíš, tak bych mu to vysypala, ať si to mladá paní taky musí doma pohasit a pokud se chlap rozhodne být s tebou a mimi (což mi tak přijde když pracuje na pokojíčku) tak aby neměla roupy ho ještě pokoušet.. Kdybys to pak necítila, tak je fajn mít u porodu místo chlapa nějakou ženu - mamku, kamarádku, pár kamarádek to tak mělo a chválily si tu ženskou atmosféru.. Drž se, tohle je hrozná situace a v těhotenství šílený, mám chuť jim naplácat oběma 😖

martyina
16. zář 2017

@malina2017 já mela u porodu i mamku a za mě super . Tak zkus třeba ji ať se cítíš líp, když chlap je na hovno.

normalnimatka
16. zář 2017

no to je síla....:(
a jeho chování taky. ale tak sama ho znáš, jestli je nějak emočně plochej, nebo je emotivní, jen je z toho sám zaraženej tak neví.
jako nekomunikace vám moc neprospěje. na hrdost se vyser a řekni mu, jestli se jako posral, že si myslí, že si bude něco pracovat a mlčet a samo se to jako vyřeší...?

biedronka10
17. zář 2017

Letel by az by nestihl hubou vzit schody. Jak uz jsem nekde psala. Nevera je neucta vuci druhemu a nezaslouzi si ji ani ten nejhorsi nepritel. Kdyz ma nekdo problem ve vztahu, ma ho resit se svym partnerem, co mu chybi a ne se hned mrcasit a jeste k tomu s kamaradkou. Vypovida to o urcite bezcharakternosti a miralce toho cloveka. A kdyby kamaradka za neco stala, prisla by za tebou a upozornila te"hele stalo se neco divneho, dohlidni si na chlapa je nejaky divny, ted me balil" pokud si zacla ona, je to bezpaterni sv...e, mela mit svedomi a zabrzdit se a rict sobe i ju ze toto neudela sve kamaradce a ze ji na tobe zalezi. To se vsak nestalo. Nevim proc jentak zvrhla dnesni doba a nechapu to, ale deje se to cim dal casteji, nevim proc si lidi sebe nevazi.

martinattt
17. zář 2017

6 let jsem zila s pritelem a myslela jsi, jak moc me miluje. Planovali jsme svatbu, ja koncila vysokou a jiny zivot si neumela predstavit. Pak odjel na tyden do Egypta se potapet a jednoho vecera jsem pustila pocitac, kde se automaticky zapnulo ICQ. Vykoukly na me zamilovane zpravy od jeho milenky, tou dobou vdane se 2 detmi. Jeji manzel byl jeho kamaradem. Meli spolu pomer min rok. Celou historii tech zprav jsem vytiskla a dala jejimu manzelovi. Prekvapene se moc netvaril, pry mu to dela cele manzelstvi. Ja jsem clovek, co nezapomina, odstehovala jsem se zpatky do 3+1 bytu k nasim a 2 sestram, horor. Dlouho chodil skemrat a prosit, po 2 mesicich jsme to zase chteli zkusit, ale uz to nebylo ono. V te dobe jsem nastoupila do prace a tam poznala moc mileho kluka, dlouho jsme spolu chodili jen na kafe, ale diky nemu bylo definitivne opustit ex mnohem snazsi. Zajimave vsak bylo, jak si ex omotal celou mou rodinu, zacal o me roznaset, ze jsem to byla ja, kdo rozbil nas vztah, ze jsem si nekoho nasla. Segry mi rikaly, ze jsem blba, ze jsem se mohla vdat a mit barak. I nasi nestali za mnou. Jeho rodine samozrejme nic nerekl, na malem meste jsem byla tou spatnou ja. Nasla jsem si podnajem v ostrave, abych od vseho utekla a zacala s klukem z prace novy vztah. Ted jsme spolu skoro 10 let, je ten nejlepsi tata na svete, i kdyz pracuje 10h denne, najde silu mi se vsim pomoct a hlavne je moje velka psychicka opora, moje uprimna laska. Stavime za Prahou domecek a mame 2 krasne holcicky. Verim, ze se to tenkrat stalo proto, ze osud mel pro me nachystaneho nekoho lepsiho. Co se mi doneslo, ex doted podvadi kazdou holku, se kterou je. Dekuju nekomu nade mnou, ze jsem utekla. Tenkrat me zlomilo to, ze jsem videla, ze ti dva jsou opravdu do sebe zamilovani. Poslouchej svuj instinkt, sve srdce, vzdy ti dobre poradi. Nemusis se rozhodovat hned, mej radost z prcka, az prijde na svet, ono se to vystribri 😘