icon

Jsme s přítelem 10 let, máme dvě děti a svatba pořád nic

medulla1
3. črc 2019

Holky chci se zeptat jak to mate vy ? Jsme s pritelem spolu skoro 10 let a mame dve deti. Porad ale nejak neprichazi na trma svatba. Vim ze je to jen papir atd... Ale docela mi vadi ze deti maji prijmeni po nem a kazdej ma blby narazky na to ze jsme spolu tak dlouho a porad nic...

Strana
z11
michaela_2
10. led 2022

@drep Jak jsem napsala - nepopiram, že pokud se na tom ti dva shodnou, tak to funguje takto i bez manželství - ale podstatné je to slovo “shodnou” což není případ zakladatelky 🙂
Pokud na tom jednomu záleží, pak by - ano a to je můj subjektivní názor, jak to cítím já - ten druhý měl do manželství jít, protože pro nej se tím pádem nezmění nic, zatímco pro toho druhého to nějaký ten vyznam má 🙂

oveckaluky
11. led 2022

Ty jo, tady to žije... vám teda pěkně děkuju, teď ani nevím kdo jsem.
Napřed vdaná, po svatbě dítě. Ok. Pak rozvod. Po 4 letech nový vztah, v něm tři děti, OVŠEM svatba proběhla až po všech těch dětech a 14 letech vztahu... jsou to bastardi, nebo je to OK, když jsem si vzala jejich otce? Teda těch tří... páč každá voda nakonec steče dolů a Stázina se dostane Kubovi za ženu...

zelenaesmolda
11. led 2022

@oveckaluky
Jsou to bastardi protoze se narodili mimo manzelstvi,ty jedna muro pelesiva 😂

oveckaluky
11. led 2022

@zelenaesmolda Co já? Já jenom držela...😂😂😂

veruuu_kubesovic
11. led 2022

@oveckaluky jsem byla do 30let naivní coura s bastardem😂😂😂 až pak mě "osvitilo" a vdala jsem se...

zuzineckah
11. led 2022

@drep co se týče tvého vnímání muže jako partnera a vzájemné lásky, mám to úplně stejně👍 Rodinou jsme se stali narozením dětí. Tečka. Byla jsem nejšťastnější na světě, dodneška si pamatuji, jak jsem po narození prostředního ráno vstávala s tím, že se musím štípnout, abych si byla jistá, že se to opravdu děje, že jsem nekonečně šťastná, milovaná a zamilovaná. Zní to blbě, já vím😂 Ale tak to opravdu bylo a absolutně mi nenapadlo řešit svatbu. Reálně se nám po svatbě změnila (kromě mého příjmení) jen jedna věc - sex😎 Ten dostal absolutně nový rozměr 😀 Prvním rokem manželství jsme se doslova proš....i😂

zuzineckah
11. led 2022

@michaela_2 s tebou také souhlasím. Takové to sobectví, kdy partner ví jak moc žena svatbu chce, a on to odmítá, ačkoliv neváhá jít s ní do dětí, to je napřesdržku. Nepochopitelné. Trošku jiné je ovšem, když žena třeba změní názor v průběhu vztahu a děti už tam jsou... Nejdřív svatba ne, pak jo. To se pak i ten chlap musí cítit tak trochu jak Alenka v říši divů...

zuzineckah
11. led 2022

@oveckaluky holoto jedna! Tři děcka a svatba nikde??? Žádné dodatečné veselky se nepočítají, pudeš na hranici hezky s námi ostatními courami, co jsme měly bastardy s milencem!😂joy😂joy:

zelenaesmolda
11. led 2022

@oveckaluky
no prave,zes drzela. :D

oveckaluky
11. led 2022

@zuzineckah no ale... Ale... nemůžu za to, že dvě jsem vzala jedním vrzem, takže vlastně jen dvě... Ne?😂😂😂😂

zuzineckah
11. led 2022

@oveckaluky žádný výmluvy! 😂

michaela666
11. led 2022

@oveckaluky Dvě jedním vrzem? 🤦Ještě že ne sedm jednou ranou 😃. Takové mají speciální kotel v pekle. 🤣

oveckaluky
11. led 2022

@michaela666 No aspoň něco spešl. 🤣🤣🤣🤣🤣

Strana
z11