icon

Když Vás manžel/partner přestane milovat a začne podvádět v těhotenství

greenlizard91
1. črc 2019

Ahoj. Je mi 27 let, čekám s manželem 2 dítě, jsem ve 37tt a manžel se před pár měsíci zamiloval do starší ženy. Do teď nechápu, jak se to mohlo stát, protože jsme neměli žádnou krizi. Chtěl se nechat rozvést a ze začátku to chtěl vše hodit na mě, že jsme se dva měsíce hádali, ale hádali jsme se kvůli tomu, že nebyl s námi. Se svou rodinou, než jsem se pak dozvěděla, že ten čas trávil s jinou. A opravdu mi vyrazilo dech, když mi ji ukázal na fotce. Mému manželovi je 33 a jí je 40let. No asi jsem myslela, že je to zlý sen.
Jsem do něj pořád zamilovaná, ale on miluje jí.. nechci se rozvést a nevím co mám dělat. Jako táta funguje normálně, ale ke mě se chová jak ke spolubydlící.. Nechce semnou ani spát a kdyz se ho chci dotknout, cítím, že mu to je asi nepříjemný.. Prý to s ní ukončil, ale brečel kvůli ní jak malej kluk.. Nejhorší je, že když si představím, jak se ji dotýká, dělá se mi zle..
Tak co mám dělat?

Strana
z3
bettych
2. črc 2019

Pokud se do ní zamiloval natolik, že brečel kvůli tomu, že jí musel opustit, těžko už u něj najdeš lásku k tobě. Hlavně neměl už teď strach o tebe, že by ti ve tvém stavu tato zpráva mohla ublížit... Teď když ho přesvědčíš, aby s váma zůstal, tak zůstane. Protože má zlomené srdce, ale bohužel si myslím, že lásku k tobě asi nenajde a za čas se zamiluje znovu do jiné a tak jako tak odejde. Ze svého života vím, že je z 90% pravda, když se říká: udělal to jednou, udělá to zas... Bohužel 😞 jsou mu nepříjemné tvé doteky, spát s tebou nechce... Je tam jen kvůli vašemu dítěti 😞 je mi to moc líto. Ale věřím, že jednou na tebe ten pan Pravý skutečně čeká a dostaneš lásku o které se ti ani nezdálo 🙂 😘

michaelapfeiferova
2. črc 2019

@greenlizard91 kdyby tě podváděl jenom kvůli sexu, bez citu.... Řekla bych ti- bojuj. Jenže kde je cit, neni místo pro další. Bohužel každá snaha z tvé strany bude bolet jen a jen tebe víc a víc. Odpusť mu, prijmi jak to je.... Domluv se s nim na jak bude probihat nejen finanční ale i osobní pomoc skrze děti a nech ho jít.... Určitě až přijde ten správný čas poznáš člověka který ti vynahradi všechen smutek.

priefi
2. črc 2019

@biedronka10 plne souhlasim 😉

biedronka10
2. črc 2019

@priefi ja to spis nechapu. Chtit byt s takovym chlapem, ktery ji ma nekde u zadeloveho chvostu. Chapu, ze laska je mrcha a ze ji to boli, ale ja bych ho dorvala jak sirena a uz bych nechtela byt s clovekem, ktery se ani nestydi fnukat nad rozchodem s milenkou.

greenlizard91
autor
2. črc 2019

@zizibou Děkuji. Ostatním se to mluví, jak by ho vyhodili a rozešli se s ním. Já ho miluju jako v den kdy jsem si ho brala a ted před porodem si nedokážu představit prázdnou postel, kdybych ho vyhodila. Zbalit kufry mu můžu vždy, on bydlí u mě. Naše malá ho miluje jako tatínka, takže pokud je naděje, že konečně se chytne za rypák a bude se chovat tak jak má, jsem ochotná to podstoupit.. Urcite mu jen tak neodpustím. Tu poradnu bych ráda zkusila, ale předtím mi řekl, že ho tam jen těžko naučí milovat. Po porodu to zkusím znovu, když nebude chtít, tak to nemá cenu lepit. A opravdu nevím co jsem udělala špatně, že hledal jinou, o hledání sexu pochybuji, od začtku vztahu i manželství na to moc nebyl, tedy alespon semnou ne. Možná jsem udělala chybu v tom, že jsem se o něj moc starala.. Nevím.. Každopádně paní (milenka) nic moc vzhled, úplně mi vyrazil dech s mou rádoby konkurencí. Jednoduchý to není..

sudylichozrout
2. črc 2019

@greenlizard91 O sexu to klidne byt muze, treba hledal neco, co ty mu nejsi schopna ci ochotna dat. Praktiku, kterou nechces provozovat, fyziognomicke vlastnosti...
Zkus tu poradnu, ale nenut ho do lasky k tobe a hlavne netlac na pilu. Chlapi to nenavidi. Pokud to on ma v sobe uzavrene, tak se ale obavam, ze budete muset od sebe.

sudylichozrout
2. črc 2019

@biedronka10 taky bych takoveho cloveka poslala do obehu, deti nedeti. Podvedeni tehotne, to je absolutni dno. Chapu ulet na vecirku, kdyz ma chlap 3 promile a sotva stoji na nohach. Ale nechapu a nepochopila bych tohle.
Ale kdyz to zakladatelka chce zkusit kousnout, tak se snazim uvazovat z jejiho uhlu pohledu.

1eso1
2. črc 2019

Byla jsem na tom vlastně stejně. Taky jsem myslela, že ho miluju i přes to všechno. Ale když jsem si pak řekla dost, máš taky nějakou hrdost a konečně odešla, nikdy v životě jsem necítila takovou úlevu. Ikdyž můj příběh je úplně zcestný a nepřeju ho ani největšímu nepříteli.

fyii
2. črc 2019

@greenlizard91 ahoj, no me se v 25 stalo neco podobneho, ale nebyly v tom deti. Byvaly pritel v te dobe 30, mel po celou dobu naseho vztahu pani lehce pres 40. ona mela manzela. Zili jsme v zahranici a i tak s ni byl stale v kontaktu. Ja se o ni dozvedela az po 5 letech, kdy se s ni zacal zase stykat a to uplne blbou nahodou, vymenil mi omylem telefon, meli jsme stejny. No vysvetlit mi to nedokazal nijak a ani nechtel, on byl preci ten chudak. Me pry miloval a ji, proste nevim..Kazdopadne u nas to dopadlo blbe, totalne jsem v nej ztratila duveru, ze lhal.Prisla jsem o hodne penez, nove auto co jsem zaplatila a on si jo nechal napsat na sebe, ale cert to vem. Nakonec to dopadlo spatne i s tou pani, nekdo ji prepadl a zranil, ze na nasledky zemrela. A v tu chvili byvaly, zacal delat sceny, chlastat a chtel abych ho utěšoval a chapala jaka je to rana, jaky je chudak..Nevim mozna nekdo rekne jaka jsem ...ale okamzite jsem zrusila zasnuby a s tezkym srdcem ho poslala do "obehu"..Do te doby jsme spolu zili krasne..
Takze tobe preji at ten tvuj "trouba" vezme rozum do hrsti, ve hre je rodina a dve male deti. Cestu k sobe lze najit, ty jsi ochotna za urcitych podminek to casem zkousnout, coz je tve plus.. ja tohle neprekonala. Drzim ti palce, pokud mozno se stresuj co nejmene at mas hladky porod a po nem se uvidi..

biedronka10
2. črc 2019

@sudylichozrout Nj akorat ja si myslim, ze bude zbytecne plytvat energii, svyma nervama a vysledek bude ten, ze bude psychicky na srot a bude se ponizovat misto toho aby mu razne ukazala ze takhle ne.... Ten uz je nejen spodkem ale hlavne mozkem jinde a to si myslim, ze uz neni vratny.

priefi
2. črc 2019

@biedronka10 ja se rozepisovat nebudu, my jsme se uz potkaly na mnoha podobnych diskuzich a nazorove jsme na tom stejne 😊 takze nebudu psat, co jiz padlo a plne souhlasim

hanka_333
2. črc 2019

@greenlizard91 Necetla jsem vsechny rady, ale mesic pred porodem ci v sestinedeli bych teda baleni kufru a stehovani neresila. Zvlast kdyz se muz chova k detem hezky. Proste pokud to psychicky das, vyuzila bych jeho podporu a pomoc v obdobi kolem porodu a az se rezim s miminkem usadi, navrhla bych poradnu, zvazila zachranu vztahu ci rozchod. Ted uz bych se do niceho nepoustela. Jsou to prece i jeho decka a to nenarozene asi chtel, tak nemuze jen tak ze dne na den sbalit kufry. Zamilovanost vetsinou pomine, deti jsou na cely zivot. Myslim, ze to nakonec nejak urovnate.

pavla555
2. črc 2019

@greenlizard91 jj, možná máš pravdu, že jsi se moc starala,,, Mě můj ex taky říkal, že jsem byla moc hodná 🙂. A ono to prostě holt mezi dvěma někdy vzplane a nemusí být vůbec lepší.... držím pěstičky!!!

pavla555
2. črc 2019

@greenlizard91 jo a jinak máš pravdu, že jsou někteří moc chytří ...On, kdo nezažil a nebo o tom zatím neví, jen tak nepochopí ... Nevěra je bohužel ,, na každém kroku,, ..........Jednou nás sedělo u stolu 12 a narazilo se na tohle téma ... a všichni nevěru zažili... někdo podváděl a někdo byl podveden..... Tím nechci říct, že by to někde nemohlo být krásné a bez nevěry 🙂

nnnadja
2. črc 2019

@greenlizard91 jen bych ti chtěla říct, že já dávám šanci už rok a půl.. A za rypák se nechytil.. Jen si dělá co chce🙄jsou to zmetci. Vím jak moc to bolí, clocekchce pořád věřit, ale... Řekni, že chceš pauzu, ať se odstehuje.. Uvidíš jak se zachová.. Když uvidíš, že chce zpátky, peijmi ho, když ne.. O nic nepřicházís. Děti nám dávají neskutečnou sílu a ty jsi ještě mladá 😉 držím pěsti, vaz si hlavně sebe. Po roce a půl začínám konečně prožívat a je to fajn pocit!

kristyn.g
2. črc 2019

Rozejít se můžeš vždy. Jestli se chce aspoň pokusit tak to zkuste na tom zapracovat ono z čistého nebe to nebude.. neco muselo chybět a vadit. Zkuste tu poradnu, jedno ze ho nenaučí milovat, důležité je vyřešit ten problém proč se to stalo. Teď ho nech, hormony a zamilovanost jsou prchavé. Uvidíš po porodu

shak29
2. črc 2019

No, ja osobne bych to nechala alespoň do konce sestinedeli, nez se ti uklidní hormony (mozna i jemu). Ono se nema nic řešit s "horkou hlavou" . Pokud i po sestinedeli by byl odtazitej, asi bych ho kopla do zadku a udelala misto jinymu.

priefi
3. črc 2019

@greenlizard91 a jen mensi poznatek... krasa je subjektivni, nikoli objektivni, tak Tobe se libit nemusi, ale manzelovi ano... navic ne vzdy jde o vzhled

michaelapfeiferova
3. črc 2019

@priefi uz od vcera me trapi X ta zminka o tom, jak je jeji sokyne daleko osklivejsi. Uz z toho neco vyplyva. Nic mene, o krasu preci nejde ale o chemii. Neco ve vztahu evidentne nebylo a moc me mrzi, ze se zakladatelka musi trapit na konci těhotenství, místo aby si uzivala posledni okamziky briska. Preju ji samozrejme at to dobre dopadne.

sudylichozrout
3. črc 2019

@priefi navic zene se nikdy nebude muzova milenka libit. To da rozum 🙂

priefi
3. črc 2019

@sudylichozrout a milence manzelka 😅

priefi
3. črc 2019

@michaelapfeiferova ja jako chybu vidim to, ze zakladatelka pise, ze vse bylo ruzove a najednou bum.... ono tam asi neco byt muselo, kdyz chtel odejit a vse zahodit.... mno... ale je pravda, ze kdyz zena je az moc hodna a ve vsem ustupuje, chlap se zacne nudit a na problem je zadelano... ale kdyz tam jsou deti, prijde mi to malo jako duvod. Chtelo by to, aby si promluvili a manzel rekl, co ho k tomu vedlo a v cem byl asi zakopany pes.

lvl16
3. črc 2019

Je mi to hrozně líto, musí to být pro tebe těžké :(.
Manžel je pěknej hajzlík. Srdci člověk neporučí, ale začít si s jinou ženou a doma mít těhotnou partnerku a té pak fňukat nad ztrátou milenky, je prostě sviňárna. Upřímně nevím, jestli bych o takhle sobeckého partnera ještě stála. Spíš bych s ním vyrazila dveře a dělala všechno pro to, abych z něj dostala maximum peněz k zaopatření dětí a sebe. I kdybych to ustála a s partnerem zůstala, tak bych si k němu hledala znovu cestu jen velmi obtížně a z představy jakéhokoli fyzického kontaktu s ním, by mi bylo na zvracení.

michaelapfeiferova
3. črc 2019

@priefi Sama nevím jak bych se zachovala ale, asi bych nesnesla ze ma muj muz ke me odpor. Kdysi jsem zazila neco temer podobneho ale tedy nebyla jsem tehotna ale vim jak strasne to bolí. Tehdy jsem se s tou zenou i sesla. Ze schuzky jsem odchazela v slzach, ze jsem prohrala.... Po par letech jsem pochopila, ze tenkrat jsem byla vitez ale to pres bolest a nevedomost v budoucnost bohuzel nikdo nedokaze priznat. Sama jsem si kladla otazky proc zrovna ona, co ona ma a ja ne? Myslim, ze to byla jeji vyzralost a klid... Ona si sama prosla vztahy a uz dokazala urcit co je pro ni důležité, ja tehdy bazirovala na detailech.... Vidim to zpětně po 10 letech.
Vždycky, kdyz se chlap (ktery neni kurevnik) zacne poohlizet nekde jinde, je proste problem v soucasnem vztahu. Bohužel, clovek se nemůže jen tak zmenit... Takze pochybuju ze kdyby si promluvili a on ji rekl "mam rad sado maso" pritom ona sama byla nezna kvetinka, ze tohle bude fungovat. (to je priklad)... V zivote jsem se naucila, ze lidi nepredelam ale sebe ano. Lze se par chvil snazit... Ale jak to neni zaklad povahy cloveka, tak to nikdy nevydrzi dlouho. Proto preju aby se mohla uklidnit at s nim nebo bez a po porodu az se trochu nadechne, zacala svou situaci resit. Ideálně, kdyby ji vyresil on sam ale vidno, ze on se k tomu nema. Jak jsem psala... Ted to boli... Moc... Ale casem bude rada.

priefi
3. črc 2019

@lvl16 ono je psychologicky podlozene, ze nekdy zena, ktera muze ztratit muze kvuli nevere, prahne po nem mnohem vic nez kdy jindy, ale neplati to vzdy... ve vetsine pripadu by ho dotycna nejradeji nakopala do kouli a jeste ho za ne povesila do pruvanu. Takze chapu, ze zakladatelka to ma tak, jak to ma, proste patri do te prvni skupiny. Navic psala, ze ho porad miluje.
@michaelapfeiferova clovek se jen tak nezmeni, ale pokud nenajdou pricinu, nebudou se moci odpichnout a budovat znova a v prilade dalsiho vztahu je tske dobre vedet, kde byla chyba, protoze na chybach se clovek nejlepe uci a pokud se z chyby nepoucime (protoze na ni neprijdeme) a budeme ji opakovat, muze nastat stejny problem i v dalsim vztahu

urtica
3. črc 2019

Člověk si často říká, jak by se v té či oné situaci zachoval, ale dokud to nenastane, nikdy to s jistotou neví -a tohle bude ten případ - kdo nezažil, skutečně nepochopí.
Nevím, zda jsem to nepřehlédla, ale stále mi není úplně jasné, jak se k tomu chlap vlastně postavil.. ? S milenkou se rozešel - zůstává doma, nicméně tvrdí, že milovat nedokáže - nastínil, jak si to představuje dál? Chce formální svazek? Nebo dělá mrtvého brouka? V poradně ho k lásce skutečně nepřinutí, ale ani tak bych tuto možnost nezahazovala...je tu šance na osvětlení situace, na ujasnění si toho, co chcete, případně, kde se stala chyba...navíc láska v dlouhodobém vztahu není něco, co funguje samospádem, ale něco, o co je třeba pečovat a udržovat - je dostatečně zralý, aby si to uvědomoval? Aby si uvědomoval rozdíl mezi láskou plynoucí z dlouholetého vztahu a poblázněností?

K údajné ošklivosti milenky - připomnělo mi to jednoho známého - pohledný, inteligentní a mimořádně zajištěný mužský, za manželku vystudovanou modelku - velmi "luxusní typ", dvě děti...rodinka jako ze žurnálu. No a tento movitý krasavec se zbláznil do zcela běžné a na pohled "tuctové" ženské, dokonce s lehkým tělesným handicapem a opustil kvůli ní rodinu. A bylo úplně jedno, že má doma právničku 90-60-90, ta druhá v sobě prostě měla něco, co ho přitáhlo. To, co většinová společnost považuje za objektivně atraktivní může mít nakonec hodně daleko k tomu, co je pro dotyčného přitažlivé a z čeho se mu podlomí kolena.
@michaelapfeiferova Ad sado-maso - mně by třeba zrovna tato informace pomohla. Sice by nás to nedalo dohromady, ale alespoň bych věděla, že to není moje chyba, že je to něco, co nemůžu ovlivnit..

smisek2011
3. črc 2019

No pokud se on zamiloval..... Já bych zase nedokazala žít vedle někoho kdo miluje jinou... Jen kvůli dětem zůstávat v chladnem vztahu

michaela_2
3. črc 2019

Já někde slyšela docela výstižné “nemusí být ani moc hezká, stačí že je trochu cizí”
Je docela bezne, že chlapi podvádí manželky s holkama, které nevypadají jako z titulniho časopisu o misskach ;)
Proste zdaleka to neni pokaždé ten případ, že je “uloví” mladší a krásná baba

zizibou
5. črc 2019

@greenlizard91 tak pokud to cítilš tak, že jeho současný odchod by byl pro tebe katastrofa, nech ho doma. Ale zvládneš žít do porodu s někým, koho se vlastně musíš doprošovat? Mě by zajímalo, jak teď spolu komunikujete, jak se k tobě chová atd.
V každém případě, přemýšlej o tom, aby ten závěr těhotenství byl co nejpohodovější a tys tak dobře zvládla porod. Samozřejmě, i miminko tohle vnímá, tak bych si asi zašla pro nějaké bachovky nebo homeo, aby se prcek trochu uklidnil a ty taky 🤗.
Už to tady někdo psal, těžko změníš druhého, můžeš změnit pouze sebe. Tyto poslední týdny před porodem bych se snažila ponořit do své mysli a nechala se co nejméně ovládat city (vím, že v těhotenství to jde opravdu blbě, ale proto ty bachovky 😉), přemýšlela bych nad tím, co je nejlepší pro mě a moje děti. Zda je reálná možnost, že budeš žít v klidném, přátelském a milujícich vztahu, či nikoliv. Posílám hodně sil ❤️

krucis
5. črc 2019

Ahoj, jsi v těžké situaci, ale já bych se asi zachovala tak, že bych ho nevyhazovala (to můžeš udělat vždycky), ale počkala bych si až porodím, dám se trochu dohromady (min. cca ten půlrok, pokud bych tedy neuvážila dřív, že to nemá cenu) a začala bych o sebe pečovat a našla si pár koníčků. Děti nechala muži a šla se bavit. Každopádně bych se o něj přestala starat a začala se starat více o sebe. Bohužel jsem taky ten pečovatelský typ, ale pokud by mi udělal tohle, tak bych s tím okamžitě přestala a dělala vše pro to, aby si nemyslel, že mě má moc jistou. Další věc je sex... Píšeš, že na to nikdy moc nebyl, ale mluvíte spolu o sexu? Víte co se tomu druhému líbí? Třeba je právě v tom zakopaný pes, ale to je také téma až nějakou dobu po porodu... Něčím bych ho překvapila až možná šokovala (vzít si třeba na sebe něco co by nečekal - třeba uvařit večeři jen v sexy prádle a zástěrce, pořídit si nějaký sexy obleček pokojské a uklízet v tom před ním a dělat jako že nic nebo něco podobného...) Až a pokud vůbec obnovíte nějaké intimno, by bylo dobré si o tom popovídat.

Strana
z3