Lžu svému příteli. Musím mu říct pravdu, ale jak?
Ahoj, dostala jsem se vlastni vinou do velmi neprijemne situace a rada bych vedela Vas nazor.
S pritelem uz jsme spolu rok a pul, nedovno jsme si koupili statek a chteli bychom miminko.
Ac nas vztah neni vzdy 100% zality sluncem, jsem si jista ze je to chlap se kterym chci zalozit rodinu .
Nicmene nase seznameni nebylo uplne typicke. Seznamili jsme se na internetove eroticke seznamce . Ja byla po rozchodu a chybel mi jen sex, zaroven jsem nechtela ulet na jednu noc a tak jsen zkousela inzeraty. Vazne me na zacatku ani nenapadlo, ze by z toho mohlo byt neco vazneho ....A tak jsem k nemu nebyla upl e uprimna.. nerrkla jsem mu svuj pravy vek, vymyslela jsem si o sve rodine.. prakticky o vsem... Bylo vzrusujici byt na chvili nekdo uplne jiny...Kdybych vedela, ze se z toho casem stanr vazny vztah nikdy bych to neudelala...
Sve rodine jsem ho zatim nepredstavila, ale samozrejme jsou vsichni zvedavi jak na pritele tak na statek.
A ja nevim . Musim mu to rict- ale jak ? Jak mu mam vysvetli ze celou dobu zije s uplne jinym clovek nez si vlastne mysli ?
Nechci ten vztah znicit, ale jsem si jista ze tohle neustojime.
Prosim nesudte me, berte to jako fakt na kterem uz nejde nic zmenit..
@lenkaef to, že nezná rodinu po roce a půl bych neřešila...ono se to občas sejde...já přítelovu rodinu poznala až jsme měli 8měsíčního syna 😅 😉
Znam par, ktery to mel naopak, ona uz mela dite a on se do ni zamiloval, vedel, ze hledá tátu pro dite a ne nejakyho mladase, pridal si 9 let dámy!! Cela jeho rodina to hrála s nim, včetně narozenin apod.
Když prisel čas svatby musel s pravdou ven, dnes se tomu smeji a ona to bere tak, ze mu na ni vazne záleželo od prvni chvile, jsou spolu stastní uz peknou řádku let 🙂
@blahova_andrea divné,ale každého věc.🙂
@lenkaef ano...divné...občas se ale nedá nic dělat...život přináší různé situace 😉
...Rok a půl a on nic neprohlédl? Dle mého na špatném základu se nedá stavět, pro mne osobně je lež ve vztahu nepřípustná, neupřímnost je ne, uleví se Ti hezká věc a nelze -li partnerovi věřit, tak pro mne je to na rozchod. Třeba Tě miluje netolik, že bude schopen odpustit a začít nanovo s Tvou realitou, nevím, co vše jsi si vymyslela, ale buď k němu co nejdříve upřímná, určitě se Ti uleví když budeš moci být sama sebou 😉
@katrin2222 bála bych se toho,že až přijde nějaká krize ve vztahu,budeš to nepříjemné pořád slýchat.
Odloučení je v tuto chvíli asi nejlepší řešení.
Některé přispěvatelky jsou světice 😒 .To, že přítel neviděl věk, nebo si toho nevšiml, to se může stát. Někteří lidé(chlapi obzvlášť) prostě fůru věcí neřeší a zbytečně nešmejdí 🙂.
Pro zakladatelku je to sice nepříjemná, ale pochopitelná situace. Držím palce, ať to dobře dopadne.
A pro ty, co tu musí rýt, tak zase se nestalo nic tak hrozného. Jsou i daleko horší věci, které by se daly tajit....
@katrin2222
S pritelem uz jsme spolu rok a pul, nedovno jsme si koupili statek a chteli bychom miminko.
- To jsou Tvá slova v úvodu!!!
Dělej blbce z někoho jiného!!! A ať si to všechny znova přečtou!!!!!
@katrin2222 - s pravdou musíš ven, tak jako tak. Hlavně to udělej dřív, než budeš těhotná. Možná by pak měl ještě navíc pocit, že jsi si ho chtěla dítětem pojistit. Jinak teda klobouk dolů, rok a půl mlžit a nechat ho investovat do společného majetku 😅 No co už, každej někdy něco pos... co se už nedá vrátit. Možná to skousne líp, než si myslíš a třeba ti taky přizná něco, co nevíš 😉
@katrin2222 - Aha, tak už jsi to rozlouskla... 😅 já myslím, že se mu to rozleží a vrátí se 😉
@ivonapop
Rekla jsem si, ze na vase prispevky reagovat nebudu ..ale lidska bl*ost je nekonecna zda se...
Hodite sem uryvek bez jakehokoli kontextu..a co mi tim jako chcete rict?
Ano napsala jsem, ze jsme koupili statek .. Protoze jsme byli spolu, a to , ze ho ma pritel napsany jen na sebe znamena , ze nemuzu pouzivat "my"?
To jako, kdyz si koupite napriklad novou lednici a plati ji vas pritel/manzel rikate pak: pritel nam koupil novou lednici , nebo reknete koupili jsme si novou lednici ??
Resite asi tu nejmin podstatnou vec ...
@katrin2222 Drzim ti palce, aby to dopadlo tak, jak si prejes. Hlavne si z toho vezmi to ponauceni, ze vzdycky je lepsi rict neprijemnou pravdu driv, nez pozdeji 🙂 Vim, jak je to tezky..sama jsem par veci svemu ted uz manzelovi 'musela' na zacatku vztahu rict (treba to, ze jsem byla milenkou jeho zenatyho znamyho), a strasne jsem se toho bala.. je to tezky.. bylo by jednodussi v tu chvili nerict nic, takze te chapu, ze jakmile jsi zacala lhat, bylo jednodussi v tom setrvat, nez jit s pravdou ven. Ale proste je vzdycky lepsi, aby ti ten chlap po 2 mesicich vztahu rekl ''S 35ti letou byt nechci'', nez aby ti po 2 letech vztahu rekl ''Nechci byt se lharkou''.
Ale strasne ti fandim, zes v sobe nakonec nasla tu silu jit s pravdou ven 🙂 A drzim ti palce!
@katrin2222 pokud mu na tobě opravdu záleží a má tě rád takovou, jaká je, dá ti znovu svou důvěru a může to klidně dál pokračovat a třeba to bude ještě lepší a hezčí než předtím, zatím to nevzdávej... Každopádně chce to čas a hlavně on musí být přesvědčený o tom, že to je tvoje poslední lhaní... Nalomená důvěra se hodně těžko získává zpátky, chce to hodně času a sil obou dvou (hlavně toho, kdo byl oklamán)... Takže vyčkávej, snaž se, dostala jsi evidentně šanci, tak ji využij...
Záleží na povaze přítele, někdo bude vyčítat kdykoliv cokoliv, i když vlastně není objektivně co, jiný nikdy nevyčte nic, protože jednou vyjasněné věci jsou prostě minulost. V tomto případě pak není problém začít znova a už nikdy se k tomu nevrátíte.
Taky jsem v jedné věci nebyla k přítelovi ze začátku upřímná, reagoval podobně jako tvůj, napřed odešel, pak jsme si to vyříkávali a chvíli trvalo, než se to srovnalo a teď máme ten nejkrásnější vztah, co si člověk dokáže představit. Ani když jsem mu v jedné (za posledních x měsíců jediné) hádce ovlivněné těhotenskými hormony vyčetla kde co, tak to prostě nevytáhl. Opravdu se to nemusí do vztahu vracet, jen to chce čas, tak to teď nevzdávej 😉
Moc držím palce, aby to dobře dopadlo. Určitě to chce čas, ale ty to hlavně nevzdávej ! 😉
@katrin2222 A jak si teda dopadla?kdyz jsi mu to jeste nerekla,na tvym miste bych mu dala precist to co si napsala sem,jen tak jako by nic...ze precti si...mozna i jemu se ulevi,mozna i on ma nejaka tajemstvi a tim padem mu to ulechcis..ale uplne te chapu a drzim palce
Já si myslím že pokud tě miluje tak to ustoji i když asi pár dní to nebude jednoduchý.... Zažila jsem to ale z druhé strany, také seznamka, a postupně to z něj lezlo asi rok a půl a několikrát jsem si myslela že tu informaci nezvládnu a zvládla jsem... Jak tu bylo psáno, zná tě, cítí jestli ho miluješ nebo ne... Já si taky říkala že to není možný, proč bych s ním dal měla být a myslím že můj případ byl horší než tvůj v ohledu na přítomnost a budoucnost, i přesto jsem mu dala šanci a nelituju.... Táhne nám na 5.rok vztahu a za chvíli se rozrosteme o jednoho prcka a když zhodnotím všechny své vztahy tak i přes tento problém mi nikdo nedal tolik co on, budu drzet pěsti ať to tvůj partner vidí stejně jako já 😉
@zdravuska1989 pět let stará diskuse 🙂 ale zajímalo by mne, jak to dopadlo 🙂
@misula.g 😂😂😂 a to jsem si dala filtr nejnovější diskuze, no co už teď, ale také by mě to zajímalo, spíš to vidím bledě, když slečna nedala ani vedet🤷♀️

já bych asi tu pravdu řekla rozhodně dřív než po roce a půl a po koupení společného majetku - statku 😅