icon

Mám jít s nevlastní dcerou do školy?

fayvare
29. srp 2014

Ahoj, ráda bych slyšela Vaše názory na to, zda jít s nevlastní dcerou první den do školy přesto, že její matka si to nepřeje. Máme se navzájem obě rády a bude mě mrzet pokud tam nebudu, ale nechci dělat problémy jejímu tatínkovi, mému příteli.

takarazestinusakur
31. srp 2014

@tarra27 tak mě právě sklaplo 😀 dostala jsem příslušnou informaci...
Já jsem vždycky při hodnocení lidí na netu opatrná, protože kolikrát si pomyslím, že na druhém konci sedí kokodák a ono se nakonec ukáže, že je to jiné zvíře... 😀 (teď si dělám srandu) vážně se snažím lidi moc nehodnotit....z pár řádku se člověk moc nedozví...
@fayvare no a nevlastní otec jde? Pokud nevlastní otec zůstává doma, pak bych na Vašem místě zůstala také doma...Pokud by nevlastní otec šel a bylo přáním "dcerky" abyste šla taky, pak bych šla...

nonnni
31. srp 2014

@fayvare ty jsi fakt marna...na to se neda nic jineho rict. Tak tam bez, prosad si svou, at to stoji, co to stoji...jen bych si pamatovala tu starou pravdu o bozich mlynech...tam ti alibismum, ani selektivni vnimani reality nepomuze.

tarra27
31. srp 2014

@fayvare tak to sorry...podle mě, ženská která vezme tátu děcku....vůbec když je malé, to se nedělá....tohle opraVDU POCHOPÍŠ, až budeš mít svoje...navíc výmluvy a kecy o tom, jak kdyby to mezi nima bylo v pohode, on by to neudelal...je videt, že nemáš deti....

tarra27
31. srp 2014

@takarazestinusakur já to taky nerada dělám...ale včera mi to nějak ujelo, už bylo pozdě 🙂)))

já jelikož už mám děti, navíc dve hned po sobě....sačí když jsou nemocný, je to šrumec...a aby chlap odešel, navíc baba vedela, že má malé děti a šla do něho....to se nedelá....
řeči o tom, jak to mezi nimi neklapalo....to já neberu....mají dítě, mají se snažit.....konec, tečka....

a ona na to jednou zakladatelka přijde...pokud chlap opustí ženu s deckem jednou, udelá to kdykoliv znovu...a pkud řeší problémy utěkem....no já bych takového nechtěla.....
v živoě přichází ruzné situace....a i krize a je to všude a je to normální....

fayvare
autor
31. srp 2014

@takarazestinusakur Děkuji za normální názor.

alamo
31. srp 2014

Nejak se to tady zvrhlo v to, ze zakladatelka dostava cocku za to, ze rozbila rodinu. Dokonce uz se tady vytahuji i bozi mlyny 😕...
Jinak ja bych asi nesla, protoze pokud si to matka nepreje, bylo by zbytecne dusno.

luciebx
31. srp 2014

tak se hlavne zitra krasne nacancej at si tam stredem pozornosti ty.. pac pro lidi z okoli to bude asi na delsi debatu pac nechapu co tam budes delat ty.. a hlavne az reknou ze do skolni budovy muzou jen vazne rodice.. tak budes delat co? reknes muzi a bio matce ze to zvladnes sama a ze bio matka muze cekat venku? uz se prober.. nevim proc se cpes do role nekoho cim nejsi a pro tu holcicku nikdy nebudes.. az budes teda pokud vubec nekdy budes mit dite.. a povedes ho do skoly a budes v podobne situaci ze tvuj ex si dovede pritelkyni a tvoje jedine dite pobezi za ni.. v ten nejdulezitejsi den (coz si myslim ze vest dite do prvni tridy je fakt uzasny ) bude ti to rvat srdce pac si ten den D chces uzit hlavne ty a ona.. proste rodice... ne ze se mi tam neekde naparuje stabajzna ktera mi znicila zivot.. 😝 😝

berenika39
31. srp 2014

@fayvare nemám co dalšího bych psala. ptala ses, jestli jít - tak, ne, pro tebe tam skutečně není místo. at to zní jakkoliv nepříjemně. představa, že v takový den já jako máma uvidím milenku mého muže, kvůli které mě opustil a nechal s malým dítětem, to bych se z toho..drž si palce, aby až půjde tvoje dítě do první třídy ,aby tam nebyla milenka tvého muže, kvůli které tě opustil, ldyž bylo dítě ještě malé. život není soutěž.

somalicats
31. srp 2014

@fayvare No, holka, tak to good luck. Chlap, kterej na půl roce věku dítěte uteče od ženy, to není chlap, to je fakt s*áč, už to tu někdo napsal. A moc Ti přeju (a to nemyslím ironicky, ale vážně), aby neudělal Tobě totéž, až budete mít vlastní dítě. Ono to miminko není jen o tom, že hezky spinká, směje se, ale taky pláče, někdy fakt hodně, ženská má dost a chlap, kterej tohle neustojí a začne hledat jinde, je zralej na pár facek.

Sakra, já doufala, že moje spekulace jsou fakt jen spekulace.

V tomto případě tedy: vůbec jeho bývalce nechoď na oči, máš-li aspoň trochu cti v těle, a už vůbec si neosobuj jakékoli morální právo k té holčičce.

tarra27
31. srp 2014

@luciebx jenže toho chce docílit...proto tam chce...aby bio matka videla, jak ji má dcera ráda....

ona si naivne myslí, že tím, že je na ni dcera hodná, ji má radši nebo do budoucna by ji radši měla.....jak jsem psala, nejdele v dospělosti se to otočí proti ní...i když kdo ví jak t bude, jestli ji partner mezi tím neopustí... 🤐

luciebx
31. srp 2014

@somalicats pises mi z duse

superkousky
31. srp 2014

@fayvare
Vzhledem k tomu,že nejsi ani manželka otce děvčátka,tak jsi pořád cizí ženská,byť tě má ráda.
Rozhodně nejsi „nevlastní matka“ a proto by bylo vhodnější zůstat doma.
Já si představuji nevlastní maminku stejně jako @elllenka

Že jsi platila alimenty,když muž neměl práci,je od tebe velmi šlechetné,ale docela pochopitelné,protože pokud by se matka děvčátka obrátila na exekutora,tak ten by přišel do VAŠÍ domácnosti,tudíž jsi to vlastně dělala i pro sebe 😉 .

První den ve škole je věc RODIČŮ a ne cizích lidí a ty určitě nemáš zapotřebí, „vtírat “ se někam,kam nepatříš 😉 .

luciebx
31. srp 2014

@tarra27 jasne ze se to otoci.. ja ze zacatku taky brala tatovi pritelkyni jako v poho.. ze sem s ni mohla jako by vic nez doma u mamky.. ale roky sly .. a ja casem zjistila ze moje mamka je nestastna jen proto ze tahle pinda se nalepila na meho tatu pac mel penize.. a moje mama s 3 detma doma.. sme od sebe s brachama jen rok a neco.. jsou to jednovajecny dvoujcata.. dost hyperaktivni atd.. a nas otec to taky neustal.. sel radsi za mladsi pac mati nemela cas se furt cincit aby vypadala dobre slo ji hlavne o to abychom se meli my deti dobre.. meli uvareno vyprano nachystano do skoly.. otce tohle zatezovalo tak odesel k jine co mela jedno dite.. ted ji nemuzu ani cejtit.. a ani ji nezdravim..

espada
31. srp 2014

@fayvare Nebudu hodnotit rozchod rodičů ani tvou úlohu v něm. Ale pro matku té malé jsi ta, co to způsobila a vždycky budeš. Odejít totiž od manželky v půl roce věku dítěte a hodit všechny starosti na ni je ... nebudu sprostá. Takže zkus pochopit její pohled a nedělat zle.

elllenka
31. srp 2014

@fayvare : omlouvám se, napsala jsem jak to vidím já. Jestli matka dítěte sama přišla s nevlastními rodiči tak je to něco jiného. Pak to asi stojí za probrání, ale jestli tě tam matka nechce ... Každopádně ke škole ji klidně doprovoď, nevím jak je to u Vás zvykem jestli do třídy může jít s dítětem více lidí, ale ted je už docela pozdě ještě v pátek se dalo zavolat do školy a zeptat se jich ...

tarra27
31. srp 2014

@luciebx jak já říkám, všeho dočasu...roozvrácení rodiny nikomu nepomůže....a do budoucna ...pryč s takových, který hledá jinde...ano žena může být protivná, unavená, atd...asi i je vinna na obou stranách, ale musí se snažit...když mají deti, dali si slib, už kvůli deckám mají delat vše možné i nemožné....jim rozbíjí rodinu...ony si vybrat nemůžou....

a at je to jak je to, nemyslím si, že by si tím, že od sebe odešli tak moc pomohli... 😀

frapik
31. srp 2014

Já bych se snažila uvažovat nesobecky. Je to den dcerky a jejích rodičů. Její matka by tě tam neviděla ráda, zkazilo by jí to ten zážitek, tak proč tam chodit. Víc není co řešit.

fayvare
autor
31. srp 2014

@nonnni Nechápu proč řešíš datum diskuze, napadlo Tě taky, že se třeba matka vyjádřila až ted.

tarra27
31. srp 2014

@fayvare a jak jste spolu tedy dlouho?? a vzal si tě??
pokud ne, tak bych se do školy už vůbec nehrnula

fayvare
autor
31. srp 2014

@tarra27 Nejsem naivní a vím jaké to je, svatba bude asi příští rok, ale do toho se já nehrnu, prstýnek mám skoro tři roky.

evulina77
31. srp 2014

pokud odejde chlap od manželky a malého dítěte, je to jen a jen jeho zodpovědnost.Nelíbí se mi, že se z chlapů dělají ti, kterým se nevěra stala a za všechno může milenka. On byl ženatý a on měl dítě. Milenka je většinou svobodná a pokud si opuštění manželem s dítětem v náručí nazažije sama, nedokáže to všechno pochopit a empatie nebývá schopná, protože je zamilovaná. Další věc je ta, že pokud je ten dotyčný schopný takového jednání jde většinou o kreténa, který není ani dospělý ani zralý a prostě jeho charakterové vlastnosti nejsou dobré. Já bych s někým takovým být nechtěla, musím si totiž chlapa vážit.
@fayvare jenom představa kolik nezesných nocí ex tvého přítele kvůli němu probrečela, co všechno musela zkousnout, kolik představ a snů ji zboural a ty potažmo s ním. Brrrrr... Jasně, že to není jenom tvůj problém, ale aspoň bych jí nechala zítra dýchat a na nic a nikoho netlačila. Buď ráda, že s malou vycházíš, až to všechno pochopí její vztah k tobě trochu ochladne, věř mi...

nonnni
31. srp 2014

@fayvare chces rict, ze do vcerejska souhlasila s tvou pritomnosti a vcera najednou otocila?

Nebo se vcera teprve vubec nadnesla moznost, ktera ji treba ani nenapadla, ze bys mohla chtit byt pritomna prvnimu dni skoly jeji dcery?

luciebx
31. srp 2014

@tarra27 nevzal si ji... proste spolu jen zijou zakladatelka uz psala ze ma jine priority nez se vdavat... takze vseobecne je to pouze zenska co odvedla tatinka od rodiny.. chlap si ji vzit nechcee pac vi co nasleduje za papirovani atd kdyz se rozvadi.. asi to s dotycnou nemysli moc vazne... 😅 😲 uff to sem mozna prehnala ale tak to vidim ja

fayvare
autor
31. srp 2014

@tarra27 Nikdo ti ho taky necpe, Děláš chytrou a vůbec nevíš jak to bylo, avidentně tě baví dokola spekulovat.

tarra27
31. srp 2014

@evulina77 to jo, na druhou stranu pkud žena jo chce a je chytrá, ví jak ho dostat....

mě je v závěru líto dětí a te ex, jelikož sama deti mám a muselo to zejména pro ně být strašně moc těžké....

nnell
31. srp 2014

@fayvare za těhle podmínek bych nešla ani za nic. A matka se možná vyjádřila tak pozdě proto, že ji ani nenapadlo, že máš v úmyslu tam jít. Normální "nextku" by to totiž ani nenapadlo, aby se cpala někam, kde o ni nikdo nestojí.
Přijde mi že ti vůbec nejde o tu malou, ale o to, že přestože jsi "vyhrála" a získala jejího muže, tak pořád s jeho bývalkou soupeříš a snažíš se stylizovat do té lepší, hodnější atp. Navíc předpokládám, že ten názor, jak to s ní bylo hrozné, máš jen z vyprávění svého přítele... Hodně často to nebývá pravda, nějak si tohle chování omluvit musel, že. A opravdu se připrav na to, že chlap co jednou opustil ženu a malé dítě, nemá nejmenší problém to udělat znovu. A to mluvím bohužel z vlastní zkušenosti :-/

tarra27
31. srp 2014

@fayvare podle tebe delám chytrou,hmmm 😀 píšu jen svůj pohled na situaci...nic víc.

a tři roky prstýnek, no kdyby tě tak moc chtěl, už tě k oltáři dostal.... kdo ví jak to je.

no nic, měj se krásně a snad jednou pochopíš....a neber vše hned jako utok na tebe....je to diskuze...nemusíme psát jen co chceš slyšet, ale je to i o tom projevit svuj názor/pohled

luciebx
31. srp 2014

presne tu to kazdej pise vseobecne.. jak se slusi a patri... takze se to zakladatelce nelibi ale stejnee si to udela podle sebe.. ptala se na nase nazory.. my je rekli.. z 99% ji z nas vsech reklo ze by osobne nesli a kor kdyz byli duvodem rozpadu manzelstvi.. ale kazdy mame jiny zaludek na to co muzeme stravit a co ne.. takze hodne stesti

fayvare
autor
31. srp 2014

@tarra27 Co máš pořád s tou svatbou, my ji nepotřebujeme na to, aby jsme spolu byli štastní.

luciebx
31. srp 2014

😀 😀 😀 😀

Strana