Mám se vrátit k ex partnerovi navzdory jeho bratrovi?
Ahoj, potřebuji radu… můj ex se chce ke mě zpět vrátit.. pláče kvůli mě.. chce za mnou jet a abych sla bydlet s nim zas.. já bych to moc chtěla.. ale jde o to že nesnáším jeho bratra, několikrát jsem se s nim chytla… kolikrát mu dohazuje jiný holky, schválně mi děla naschvály.. uráží to jak vypadam… k tomu přítele nutí pořád jen chlastat, navadí ho na to at si najde jinou atd…a já ho proste nenávidím nemohu ho vystát… to že jsem se s nim rozešla byla jsem moc šťastná ze nikdy v životě neuvidim jeho bratra… já chci bejt s nim.. ale nechci aby jsme se oba setkávaly s jeho bratrem, furt leze jenom za nami nemá holku ani kamoše… jenže pritel to nechce pochopit…
Má to cenu ?
Proč lézt do stejného bláta dvakrát 😉. To říkávala moje babička... Docela dobrý moudro.
Pokud očekáváš, že kvůli tobě zavrhne svou rodinu, tak jsi naivní. Můžeš trvat na samostatném bydlení a určit si hranice pro návštěvy ex-švagra, ale to je tak všechno. Stejně jako tvářit se, že za pití tvého ex může jeho bratr, je fakt mimo. On je dospělý a ví, co dělá a sám se rozhoduje, zda do té hospody půjde a zda se napije či nikoliv...
Pokud si neumíš představit, že bude ex-švagr součástí tvé rodiny (protože ať chceš nebo ne, tak by byl) a pokud máš problém, že tvůj ex navštěvuje hospody a chlastá, pak se nevracej a hledej štěstí jinde...
Promiň, ale kolik je tobě a tvému ex příteli let? Svádět na jeho bratra že mu dohazuje ženy a nutí ho chlastat je snad trochu mimo ně? Dospělý člověk ví co dělá a jak se má chovat.

Nemá to cenu šla bych si život po své cestě ...