icon

Mám zůstat nebo radši odejít?

elizabeth_lap
24. črc 2016

S manželem jsme spolu již 10 let z toho 4 roky manželé. Před dvěma lety se nám narodil syn, kterého máme oba strašně rádi. Manžel shodou okolností byl první měsíc doma, protože přecházel z jedné do druhé práce. Všechno bylo v pohodě. Manžel pracuje jako řidič kamionu, takže je od pondělí do pátku pryč a o víkendu doma. Poslední dobou spolu ani nespíme(sex), když je to jednou za měsíc, tak je to moc. Manžel bere léky na tlak, cukr a cholesterol a prý za to mohou léky, ale mě přijde, že ho to ani nebaví. Že to dělá jako nutnost a víckrát už mi řekl, že je to takové vynucené během toho víkendu sexovat. Ale to mi v mých 28 letech přijde brzy na to, mít sex jednou za měsíc až dva. Ale to není to hlavní. Poslední dobou mi docela dochází, že když je celý týden pryč a přijede v pátek o půlnoci, v sobotu většinou tráví mimo dům a pak jeden v pondělí brzo ráno. Tak ani není kdy, když máme malého. Je pravda, že se to již zlepšilo od té doby, co jsem mu to řekla. Ležíme tedy spolu v sobotu u telky (a také nic). Říkala jsem si, že ho svedu, ale když si lehne na gauč spocenej chlap, tak mě okamžitě přejde chuť. ☹ Jinak u něho poslední dobou vidím věci, které nechci aby dělal syn také. Prdí nahlas, krká jak hospodský povaleč. Naposled mi před našima a mým kamarádem pohanil buchtu, kterou jsem upekla "Líná ty třešně do bublaniny vypeckovat! A stejně ta buchta stojí za hovno, je suchá!" Já byla schopná odvětit jen ať je ticho a na jeho názory není nikdo zvědavej. Mamka mi pak jen říkala doma. To to takhle chceš nechat? Říkám si, že kdybych odešla tak mi bude líp, najdu někoho jinýho a aby nebyl stejnej nebo horší? Poslední kapkou všeho špatného bylo, když na zábavě se opil a tancoval se všema jinýma slečnama a i starýma ženskýma ale se mnou (ač ví že ráda tancuju) si nezatancoval ani jednou. Pořád se s nima objímal a ke mě za celý večer si ani nepřišel sednout. To jsem si řekla, tak to ne. Už pomalu přemýšlím jak to udělat, ale zase si říkám na vše jsem sama přes týden a o víkend mi málokdy pomůže. Spíš na baráku dělá venku a večer se griluje a přijde celá jeho rodina. Takže sami večer jsme jen u té televize. Přijde mi, že mě ani nemiluje a prý ho stále vytáčí to, že stále řeším věci, které se staly. Prý když to jednou probereme, tak se k tomu nemáme vracet, ale já si to v hlavě stále omýlám a řeším to v sobě. Párkrát se asi naštval nebo co a to během hovoru mi řekl asi 5x až táhnu, jestli mě to nebaví. Tak já fakt nevím co s tím dělat dál. Co myslíte? Má cenu to zachraňovat ještě?? Hlavně jak? Když jsem řekla, že pojedeme někam na víkend jen my dva bez malého, tak řekne že nejsou peníze, ale na zábavě prochlastá 2tis jen to fikne. já měla na celou zábavu 300. Já nevím co s tím ☹ Poradíte mi něco?

Strana
z2
kachenkaa
17. říj 2016

Já bych tohle nedala.. My teda s manželem taky nespíme každý den.. Někdy i 2 týdny, ale zase ráno si dáme pusu, když někam jeden z nás jde tak taky apod. Taky nevím v čem jsi sobecká ty.. On si jde kdy chce a kam chce a ty s prominutím sedíš doma na zadku a staráš se o domácnost, syna. Neřeknu jednou za čas ať si chlap zajde do hospody, opije se, ale v tvém případě mi to přijde moc. A k té větě, že jestli chceš barák nebo auto.. Já nevím, ale pokud by tě miloval a záleželo mu na vašem manželství tak by ty otázky měly být jiné. My jednou měli s manželem fakt krizi tak jsem mu řekla, že odejdu a ať se stará jak chce. Na netu jsem hledala byty což zjistil z historie v PC a najednou mu docvaklo, že to myslím vážně a jde do tuhého tak první otázka byla: fakt to je mezi námi takové zlé? Co děti? Přece jen tak neodejdeš..pokud máš kam jít tak běž.. V tomhle se přece nedá dlouhodobě žít. Přeji pevné nervy 😉

tammm
17. říj 2016

Mít takovýho chlapa,tak už mám milence a asi bych přemýšlela o rozvodu.Promiň za upřímnost.Mám chlapa který neodejde aniž by mě nedal aspoň pusu.Když už dorazí domů,tak se věnuje co podniknem.Nespíme spolu každý den,ale aspoň se přitulí.A to sme spolu 10 let.Jen to mimi nám chybí ke štěstí 🙂

elizabeth_lap
autor
17. říj 2016

@konik_mischel Právě nejzvláštnější je, že když navrhnu, že sami někam spolu pojedem tak jeho argumenty jsou: ale vždyť toho našeho kluka ani neuvidim celej víkend? NEBO Na to nejsou peníze.
To by ho člověk občas...
S tím kompromisem je to těžký, protože jsme oba berani (znamením) a máme dubové palice, ale je pravda, že já vždycky byla ten člověk, kterej ustoupil a už jím nechci být. Už chci taky mít nějaký slovo.

elisss7
17. říj 2016

😣 tohle bych neustálá... Můj manžel pro nás taky dělá první, poslední, hlídá děti, vaří, chodí do práce, ještě ma melouchy a zvládá se věnovat i rodině. Proč někde to jde a jinde ne? Peněz nemáme nazbyt, chtěl si pribrat ještě praci, ale to jsem mu uz zakázala... Bojím se, že by neměl čas na nas, na mě... Podle mě tohle smysl nemá, svalila bych se, odesla i s dítětem, pokud o vás bude stát, poznáte to, bude se víc snažit....

samicka1
17. říj 2016

Chceš potěšit, jsem na to hůř, ale kvůli peněz nemohu odejít, z rodičáku bych dvě děti a byt neuživila, dostávám od manžela 10 tis. na měsíc, zbytek si nechává, ale mám tak spoň na jídlo a oblečení pro oba kluky. Doma sice bývá, ale většinu času po mně řve- že je to u nás jak v cigánské maringotce, že jsem tele apod. Málokdy má dobrou náladu, s pracemi mi nepomáhá, max mi povozí hoďku dítě v kočárku. Zbytek raděj ani nepíšu, grgání, prdění apod jsou denně.

enalga
18. říj 2016

@samicka1 Tohle se dlouho vydrzet neda hele, vim z vlastni zkusenosti. Ja osobne jsem ti tenkrat resila azylovym domem, protoze jsem taky mela jen rodicak, a tam mi hodne pomohly socialni pracovnice, i co se tykalo soudu o svereni ditete do pece a rozvodu, plus mi stat platil najem v azylu. Myslete devctata hlavne na deti!

kaja2016
18. říj 2016

@elizabeth_lap Ahoj Eli, necetla jsem vsechny odpovedi, ale vidim to podobne @lichtakova. Myslim, ze to neni v jadru spatny clovek. Blby je, ze i kdyz se asi bude treba snazit zmenit a na vztahu pracovat, tak jakmile sahne po alkoholu, tak pociti svobodu a zacne se chovat opet, jak je zvyklej. Je dost sobeckej, to urcite. Uprimne, ja sama nevim, co bych ti poradila. Mam doma podobnyho samorosta a taky z nej rostu. Jedine, co bych udelala jinak je, ze bych ho v te hospode ozralyho opravdu nechala. Jinak ze spolu nespitr atd., oni to podle me neni zasadni, ty problemy jsou jinde, ten sex bude asi spis vedlejsi efekt, ne? Pusobi to tak na me. Asi uz jsem to psala, ze si myslim, ze mas dve moznosti. Budto prekousnout jakej je a myslim, ze by vam to mohlo potom zase zacit fungovat co se intimity tyce (ale nevim) a nebo ho fakt nechat jit. Mas recht, ze ve 28mi mas jeste zivot pred sebou a cim driv odejdes, tim driv si najdes nekoho jineho , treba taky s prckem a klidne jeste muzete mit dalsi deti. Jeste to dopisu z pocitace za chvili, dochazi mi baterka na mobilu, tak to radeji poslu.

kaja2016
18. říj 2016

@elizabeth_lap takze pokracovani. Urcite kazdy chlap takovy neni. A nemyslim si, ze by sis nutne nasla pak nekoho podobneho. I kdyz si myslim, ze mame tendenci hledat si podobne partnery. Podle me ale pokud si rozmyslis, jakeho chlapa bys chtela a jakeho ne, tak si pri dalsim vyberu das pozor. Ale myslim, ze vyber partnera je opravdu spis sazka do loterie, protoze nikdy na zacatku nevis ( i skrze zamilovanost), jak se chlape vybarvi. A pak jsou dalsi veci, uplne skvelej chlap muze treba zemrit pri autonehode. Byt tebou, tak bych proste jednala dle toho, jak se aktualne citis a delat takovy kroky, ktery ti prinesou dlouhodobej dobrej pocit. A uvidis, co to prinese. No drzim ti palce a preju ti at na tebe a synka dohlizi nejaky strazny andel. Vsechno bude dobry, uvidis a jednou to budes davat k lepsimu, jako vtipnou etapu tveho zivota😉

kaja2016
18. říj 2016

@elizabeth_lap jeste teda posledni vec. Kazdej chlap nedava vsechny penize manzelce, to je fakt. Jako samozrejmost bych to nebrala a je fajn, ze to dela. Ale vy matejiny problemy, taky vazny. Jasne, ten tvuj ma dobre stranky, ale dokazes ty spatne akceptovat a nebo dokaze se onzmenit? Jina cesta asi neni...

Strana
z2