Manžel hraje automaty. Jak se s tím vyrovnat?
Jsem psychicky už úplně na dně. Zjistila jsem, že manžel hraje automaty a ještě něco bere. Jsem už zoufalá a nevím jak ho přinutit přestat. Máme spoustu placeni a máme příjem jen mateřskou kde zítra má nastoupit do nové práce. Já jsem už na práškách jak proti úzkosti, depresím, tak všemu možnému. Už jsem se i chtěla zabit, ale nad vodou mě drží dcera, která nemá ani dva roky. Ještě k tomu jsem těhotná (6mesic), přibrala jsem jen 2 kg a vypadam jak troska. Jsem od hodlaná požádat o rozvod. Manžela i přesto miluji, ale z celého srdce nenávidím do jaké situace nás dostal, jsem úplně vyčerpána a bezradná. Velký obrat přišel teď během 2 mesicu, kdybych jen věděla a tusila co bude… Jak bych chtěla vrátit čas. Já už nevím vo mám dělat 😭
Prodavat dum je kravina,sice doplatis hypoteku ale na novou uz asi nedosahnes a budes nekomu platit najem kdyz muzes byt ve vlastnim?
@zelenaesmolda Musim. Musím doplatit co mám, nemůžu se starat o dve děti a ještě o barak se zahradou, není to novostavba ale starší dům, takže mě nic jiného nezbývá. Neutahla bych ho a za par měsíců by ho sebrali exekutori.
A najem nekde v byte utahnes?Protoze ten byva casto vyssi nez splatka hypoteky.Co ten dum misto prodeje pronajmout nez se vratis zpatky do prace?
Jak je velký ten dům? Co nabídnout spolibydleni? Náklady na půl a mohla bys zůstat.

Udělala jsi moc dobře, bez něj vám bude líp! Držím palce, ať už je jen líp! 🍀