Manžel hraje automaty. Jak se s tím vyrovnat?
Jsem psychicky už úplně na dně. Zjistila jsem, že manžel hraje automaty a ještě něco bere. Jsem už zoufalá a nevím jak ho přinutit přestat. Máme spoustu placeni a máme příjem jen mateřskou kde zítra má nastoupit do nové práce. Já jsem už na práškách jak proti úzkosti, depresím, tak všemu možnému. Už jsem se i chtěla zabit, ale nad vodou mě drží dcera, která nemá ani dva roky. Ještě k tomu jsem těhotná (6mesic), přibrala jsem jen 2 kg a vypadam jak troska. Jsem od hodlaná požádat o rozvod. Manžela i přesto miluji, ale z celého srdce nenávidím do jaké situace nás dostal, jsem úplně vyčerpána a bezradná. Velký obrat přišel teď během 2 mesicu, kdybych jen věděla a tusila co bude… Jak bych chtěla vrátit čas. Já už nevím vo mám dělat 😭
Prodavat dum je kravina,sice doplatis hypoteku ale na novou uz asi nedosahnes a budes nekomu platit najem kdyz muzes byt ve vlastnim?
@zelenaesmolda Musim. Musím doplatit co mám, nemůžu se starat o dve děti a ještě o barak se zahradou, není to novostavba ale starší dům, takže mě nic jiného nezbývá. Neutahla bych ho a za par měsíců by ho sebrali exekutori.
A najem nekde v byte utahnes?Protoze ten byva casto vyssi nez splatka hypoteky.Co ten dum misto prodeje pronajmout nez se vratis zpatky do prace?
@zelenaesmolda má strach, že ho sebere exekutor😔
Jak je velký ten dům? Co nabídnout spolibydleni? Náklady na půl a mohla bys zůstat.
@veroniquecz
to je taky dobry napad

Udělala jsi moc dobře, bez něj vám bude líp! Držím palce, ať už je jen líp! 🍀