icon

Manžel mě nemiluje po 25 letech. Co já?

osra
13. lis 2014

Ahoj všichni. Jsem malinko v háji. Je mi 45, jsme s manželem 25 let, máme dospělé, ale studující děti. Našel si milenku (ona jeho - naše známá), byl s ní víc než rok, potom se s ní rozešel. Nikdy se od nás neodstěhoval, přestože měl kam. No a před půl rokem jí dal vale, ale ona jemu ne. Vím, že jí občas něco zaplatí, ona mu často volá, kontaktuje ho na soc. sítích. Myslím, že kdyby mu dala pokoj, může to být ok, ale takhle je tom kolotoči furt. Že já to vím, to on neví. Je ke mně nesmírně chladný. Občas sex - bez líbání a pokud možno bez dotyků. Začínám být docela frustrovaná. Mluvit se ním moc nedá - on se přece chová dobře a v zásadě mám, co jsem chtěla .... Já jen chtěla, aby vztah manželka x milenka vyřešil On. On nikdy nic neřešil a toto se mu taky nedařilo, takže to vlastně vyhnilo. A mně chybí odvaha začít znovu. Mám strach, že zůstanu sama, že už to nikdy nebude ONO..... Zažili jste to někdo? Chová vlastně tak, jako bych já měla být ta vděčná a ono to vlastně funguje... děs. ☹

Strana
z2
anjelita
11. bře 2015

@ratatooy to je to co pisou v bulvaru, ale ve skutecnosti to tak neni. Je to o tom jak jsou ve spolecnosti vychovany. Predurceni k nevere ma clovek kterymu to spolecnost a partner toleruje.

anjelita
11. bře 2015

@ratatooy jestli mas takovy smysleni, tak pro tebe je asi proste podvadeni normalni. Pro me a spolecnost ve ktery ziju, i pro rodinu, je to absolutne neco netolerovatelnyho. Asi je to dany tim ze kazdej vyrusta v jinych podminkach. Autorka prispevku si z nazoru ostatnich musi vzit to co vyhovuje ji.

ratatooy
11. bře 2015

@osra to je běžný chování chlapa co zahýbá,tím že dává najevo že ty jsi ještě ta špatná to je jeho normální obrana,chlapi toto řešit neumí,zbývá ti asi jedna možnost z které bude bud a nebo.piprav se ale na vše-sejdi se s něma obouma naráz a promluvte si

ratatooy
11. bře 2015

@anjelita tak to nevím u nás v rodině nikdy nikdo nebyl rozvedený a o nevěře nevím,ale vím jak fungují lidi jak se chovají a co je jim daný,u tech co to není přijatelný nežijou v realitě a něco si nalhávají,proto pro mě je lepší přijmout holej fakt

ratatooy
11. bře 2015

@anjelita možná mě ještě npadá že nejsme křesťani tam je to asi doopravdy netolerovatelný

anjelita
11. bře 2015

@ratatooy tak to nevim odkud teda pak prameni tvoje presvedceni ze jsou vsichni neverny kdyz o nikom takovym nevis. Jediny kde takovy veci ctu jsou bulvarni psychologie na ceskych webech. Ja v CR neziju protoze bych se tam zblaznila prave pro to, ze lidi jsou odmalicka cviceny k moralnimu upadku, ze bisexualita je normalni, ze nevera je "v genech" atd. Nicmene je to tvuj zivot, takze si delej co chces, ale odsuzovat vsechny muzsky ze jsou stejne neverny a povazovat to ze i zenska muze byt neverna..u me tohle zkratka normalni neni, takze to ani nebudu tady verejne nijak podporovat. Je to spina, at to dela zenska nebo muzskej. Je to nejprimitivnejsi chovani jakyho moderni clovek muze dosahnout. Preju ti aby ti tvuj chlap dokazal byt vernej, protoze jinak budes neuveritelne trpet a budes mit posramoceny sebevedomi dokud si stejne nenajdes chlapa co si z toho pomuze ven.

anjelita
11. bře 2015

@ratatooy ja krestan rozhodne nejsem.

tarra27
11. bře 2015

@anjelita můžu se zeptat, ve ktere zemi žiješ?

ratatooy
11. bře 2015

@anjelita odkud pramní moje přesvědčení?moje osobní skušenosti,za svobodna když jsem chodila někam na večírky nebyl problém dostat kterýho koliv chlapa at už to byl kamarád,manžel kamarádky,známý,cizí člověk a všechny bych mohla naházet do jednoho pytle,další skušenost-skus se kouknout na stránky amateři.cz je to taková sex seznamka a nevěřila bys že převážně tam jsou ženáči,a kolik známejch jsem tam viděla ač se ve skutečnosti pár tváří nebo ani netuší že něco takovýho muže bejt

tarra27
11. bře 2015

@ratatooy a to je ktera? 😀

ratatooy
11. bře 2015

@tarra27 jeee sorry ja si spetla nick ale asi někde v zahraničí co sem pochopila a nebo přemejšlím která země je nejmín nevěrná možná polsko???

tarra27
11. bře 2015

@ratatooy nevera není o zemi 😉 polsko je sice věřící, ale neznamena to, že věrné... 😉

ratatooy
11. bře 2015

@anjelita no ta už je to jasný když čtu že bisexualit není normální??????proboha to snad ne

ratatooy
11. bře 2015

@tarra27 tak pak jedině kardanova lhota😀

ratatooy
11. bře 2015

@anjelita a k mýmu chlapovi mi toho máme za sebou hodně a neudělalo to s nama vubec nic,máme pořád skvěle fungující rodinu a o to jde,jinak člověk mluví když nezná a jinak když pozná a hlavně má děti a to už bych si radši našl ženskou ale nemám důvod a sbevědomí já mám na rozdávání

vrabcak0007
11. bře 2015

@ratatooy tak bisexualita samozřejmě normální je a musím ti dát za pravdu i v tom, že na netových seznamkách je plno chlapů. kteří hledají povyražení a často jsou to ženáči či mají dlouholetou přítelkyni...ale nemůžu ti dát za pravdu v tom, že to mají chlapi v genech...tohle prostě jako omluvu neberu..byť na tom z evolučního hlediska samozřejmě něco je, tak ale hlavní rozdíl vidím v tom, že už nežijeme v době kamenný ani ve středověku..předpokládám, že pánové taky nejezdí volským potahem, ale rádi se svezou v novém autíčku a jedí převážně příborem...nesnižovala bych je na úroveň kdejakého zvířete, který se řídí jen svým instiktem...právě takovýhle argumenty se jim právě pak hodí do krámu, protože se rozšiřují společností a ta je pomalu bere za svý...za mě, pokud by se chlap začal vymlouvat na to, že je to v přírodě normální, tak pak ať vrátí občanku a řidičák, protože není svéprávnej, když svůj penis nechá přemýšlet místo svýho mozku...
tím neříkám, že spolu lidi musí být za každou cenu..ale jde o to o problémech mluvit..tzn nejdřív si to vyřešit doma - ať tak či tak..a pak se můžu porozhlédnout "po novém" příp i mladším mase 😉 prostě pokud má čistý svědomí, že pro záchranu vztahu doma udělal maximum a stejně to nedopadlo a tímpádem je už zřejmě sám, pak ať už si dělá co chce..
a to samý se ale samozřejmě týká i ženských, neříkám, že to není 🙂

ratatooy
11. bře 2015

@vrabcak0007 no tak to je fakt že jsme kultivovanější nic méně jak se objeví pěkná ženská čím chlapi myslí 😀a jasný žesnká je na vině uplně stejně vždycky jako chlap jen to nechce přiznat

ratatooy
11. bře 2015

a taky pro nás jako pro ženu je sex spojený s láskou,proto až tak často nedokážeme být nevěrný,pro chlapa jsou to odlišné věci

Strana
z2