Manžel mě podvedl. Jak dál postupovat ve vztahu?
Zdravím, je mi hrozně potřebuji se vypsat a přečíst si nějaké zkušenosti.
S manželem jsme spolu 13 let jsme spolu od střední školy prožili jsme strašně moc po 8 letech jsme měli první dceru ktere je teď 5 let před rokem svatba a další miminko . Ackoliv jsme se hádali a nas vztah nebyl vždy úplně ideální cítila jsem že se opravdu milujeme a nemůžeme bez sebe být. Nyní manžel má půl roku novou práci kde se pořádají firemní večírky atd. Vždycky se snažil z toho nějak vymluvit aby mohl byt s námi ale pak uz to nešlo nejak sme se začali odcizivat a manžel měl furt divné povídání o tom co by bylo kdybychomse rozešli no 14 dni na tom sem zjistil a že na jedné té akci mě podvedl s kolegyní když jsem to zjistila .alem jsem se slozila mamzel mi rekl ze k ni neco citi ale ze chce byt s nami a ze to hned ukonci pry spolu nekolikrat spali a je mu sni dobře ale zaroven nechce přijít o rodinu a ze chce vše napravit tak jsem mu odpustila a ted 14 dní bylo opravdu krásných hladil me milovali jsme se kazdou noc i nekolikrat psal mi krasne smsky proste sem uverila tomu ze ho to fakt ponaucilo a ze si uvedomil co ma doma tak jak mi rikal jenze pak jsem zjistila že cca 2 nebo 3 dny po tom co to s i ukoncil se sni opet setkal a od te doby s i opet udrzoval kontakt i fyzicky je mi hrozne po druhé mam totalne zlomene srdce nemuzu se ani nadechnout rekl mi na to ze nwvi proc to udelal ze na neho nalehala a on proste neodolal ale ze mel v lanu to proste ukoncit ale ze vzdycky s kdyz se sesli ze to ukonci tak se to zvrtlo jinak pry miluje me rika mi ze jsem jeho zivotni laska a ze be zeme nemuze zit je na nem videt ze je .u to lito ze je mu hrozne ze sebe slibil mi ze uz opravdu nikdy ale to rikal i predtim kdyz sem to zjistila a i presto ze to bylo doma teh 14 dni tak krasne stejne za ni sel nevim co mam delat jestli mu mam verit nechci byt s clovekem ktery miluje nekoho jiného a je semnou treba jen kvuli detem klekl si predemnou a slibil ze uz je opravdu konec nevím vubec co mam dělat bojim se ze .i zase ublíží pomyšlení na to že to nedokazal ovladnout a byl sni opět me totalne zabila asi ji miluje jinak by to neudelal
@mimimi2 Jo a jeste k tomu prispevku, kde pises, ze citum se neda porucit. Tvl, to jsou nehorazny kecy, KECY, K E C Y! Pokud se tim clovek nechce nechat ovladnout, nenecha se , city necity! Mne se taky libi muj kolega,libil se mi vzdycky, ale jsem stastne vdana s ditetem, on je zenaty s tremi detmi. Vim, ze se mu libim (come on! Tohle zenska proste pozna), ale proste ani jeden z nas se tomu nepoddava, Ja bych nikdy neznicila sve manzelstvi, nebyla bych schopna manzela podvest (a modlim se, aby i muj manzel mel ryzi charakter) a vidim na kolegovi, ze i on se snazi ovladat. Nepujdu tomu naproti napr. tim, ze bych s nim byla nekde o samote (v zasedacce atd), proste OVLADAM se a jde to. Nejsem do nej zamilovana, ale je mi jasne, ze kdybychom oba dali pruchod svym emocim, postupem casu by z toho mohlo neco byt a zrejme by to znicilo nase manzelstvi a ja tohle ani nahodou nehodlam riskovat.
Faktem je, ze mne je 40 a kolegovi 45, takze uz jsme si v zivote neco odzili a proste vime, ze urcite veci nestoji za chvilkove vzruseni. Vam je, zakladatelko, 29 - pokud pocitam spravne.....no jo no, holt ted s manzelem zazivate jednu z bolestivych zivotnich lekci, ktera vase zivoty zmeni; bud to vase manzelstvi nevydrzi (a pro chlapa to tak snad bude poradna zivotni lekce, aby dvakrat premyslel, nez vynda z kalhot ptaka a pro tebe, abys nebyla tak naivni a mela vic sebeucty), nebo to vase manzelstvi nejak prekona, ale sram tam zustane poradny. Preju hodne sily.
@mimimi2 Vlastne nechapu proc to sem pises,chces radu,kdyz ji nekdo da,delas z neho chudaka,a vlastne k tomu ke Vsemu prisel omylem a byl vlastne hnany on ze??? Rika,jak Vas miluje a jak to Vse s konci, a ty promin jak husicka s nim hned spis aniz by jsi se zajimala o nejake pohlavni choroby a veris mu,ze to skonci a vzapeti hned utika k ni?Tak to opravdu promin,ale jsi opravdu hodne naivini,ale tak jo uvěř mu budte spolu dal a uvidis,jak to bude pokracovat dal,bude te podvadet pri kazde prilezitosti a divim se,že po tom co pises o vecircich a podobne ti nebylo a neni divne,ze taha jen za nos a dela z tebe blbce...
@mimimi2 Prosímtě. Nikdo mu nedržel pistol u hlavy aby jí ojel, to mu to jeho že tě miluje asi najednou z hlavy vypadlo. Takovej se nezmění, ví, že s tebou může takhle manipulovat a dělat z tebe 🐮. Příště si dá bacha abys na to nepřišla a ty budeš za úplnou trubku. Zbalit tašky a nazdar. U odchodu ho nakopnout do pr*ele. Važ si sama sebe, navíc, dětem který tak miluješ tímhle nedáváš zrovna dobrý vzor.
Ahojky a ty víš která to je? Bojuj! Drapni děcka a jdi jí udělat scénu do práce! Řekni chlapovi ať dá výpověď. Nenech to být! On je pitomec, jestli si myslí, že je jinde tráva zelenější, tak je naivní jak děcko. Bojuj za děti, za rodinu za sebe. Nenech ji vyhrát, ať si najde jiného trubce.
@rozitta Z tohoto nazoru se mi az zatocila hlava... On neni nici majetek a ma (svete div se) svou vuli. Bud zustane se zakladatelkou, nebo odejde. Bud ho zakladatelka prijme, nebo ho vyrazi. Ale pokud ze sebe bude delat hysterickou furii a ponizovat se, tak ho zpatky neziska ani nahodou.
A mimochodem ano, jinde muze byt trava zelenensi a casto take je, a to trvale. Neni neobvykle, ze potkaji dva lidi, kteri odejdou ze svych primarnich vztahu a pak spolu stravi zbytek zivota.
Asi mě sezerete,ale mě strašně pobavilo,ze on je ten chudacek 😆😆😆 ona mu vypisuje a vyvolává a brečí 😂😂 tvl tak proč ji nezablokuje?Na co teda slouží funkce blokování ? A proč s nim proboha spis když spí s jinou ?Meli jste kondom ?chapu ze si asi po porodu a hormony a láska ale tohle je moc🤦♀️ manžel to asi umí pěkné zahrát na obě strany .. Pokud můžeš,odjed k rodičům,sestře,kamkoliv .. pak teprve pochopí co to je vás ztratit a dostane strach. Jako dospelej chlap chudacek nadřízený se nemuzu bránit,no tak to fakt ne
@jana_a_jan Ja bych nevyklizela pole a nejezdila k rodicum, jak rikas. To tak! Aby tam mysi meli pre a mladej pan aby se mohl pelesit s bokovkou. Ani omylem! To by pro nej nebyla zadna ztrata, kdyby videl, ze je manzelka s detmi u rodicu. Ja bych panackovi naservirovala idealne rozvodove papiry, nebo alespon predbezne opatreni pece o deti. Myslim, ze soudni obsilka by ho dostala do te spravne nalady 😀 Aby si v tom vymachal cumak! Az by mu hrozilo deleni majetku, alimenty nebo stridava pece a ostuda k tomu, tak bych chtela videt, jak ho drzela zamilovanost k bokovce, protoze az by se ve volnych chvilich mel misto peleseni s bokovkou starat o deti, myslim, ze by mu rychle doslo, jak si posral zivot. A to ani nemluvim o tom, jak rychle by vzala kramle ta jeho nadhera, kdyz by se mela ve spolecnych chvilich starat o jeho deti. Ja bych pacholka hnala!
Je zamilovany nenadelas nic 😔 ani on to neovlivni i kdyby sebe vic chtel 😔
@lichozroutsudy nevidim nic spatnyho na tom jit ty krave rozbit hubu. To je fakt zaludek stihat zadanyho s malejma detma 🤢
@swan42 ale kdyby on nechtěl tak s ni přece spát nebude .. nevíme co nakecal té druhé,zvlášť podřízené .. třeba k němu vzhlíží a on ji vykládá jak se má doma špatně atd.. zas a opět chudacek chlap,rozbiju hubu té druhé 🤦♀️
@linduska75 právě ze kdyby odesel za ni tak by
To bylo mnohem lehčí i pro mě alevíte nejhorší na tom je že on nechce a hrozně mi to ztěžuje včera jsem si sbalila věci chtěla jsem odejít a on mě prostě nepustil ani do auta začal si klekat brečet a bůh ví co všechno prostě je to hrozně těžký a ja jsem vty situaci že prostě nevím jestli je mu to fakt lito nebo jestli hraje divadlo k tomu mě ještě dostalo že starší dcerka nechtěla odject semnou a chtěla zůstat s tatínkem nejspíš je pravda že jsem mu odpustila moc rychle a on si asi fakt myslel že se zas tak nic nestalo měla jsem odejít hned co jsem se to dozvěděla a byl by klid ...teď svojí hloupostí trpím jak blázen protože jsem uvěřila tomu že to ukončil jenže bohužel měla sem čekat že když jsou v tom i city že to asi jen tak ze dne na den nebude já tomu asi ani tak nevěřila jako spíš tajne doufala a když sem prostě večer vždycky otevřela telefon protože prostě ze zoufalství jsem ho začala kontrolovat tak jsem četla jak ji psal že nechce přijít o rodinu ať mu už nepíše že je to pro něho těžký ale že vi že sni prostě byt nechce že ma rád mě a holky psal ji at mu veškerý dokumenty posila skenem že na jeji provozovnu teď jezdit nebude že nechce se sni vidět a ona mu furt psala prosim chci byt stebou promluvime si prosim odepis a tak pak sem videla ze mu furt pise a on nereagoval tak jsem přestala kontrolovat asi po 3 dnu ten telefon řekla sem si že teda asi fakt konec no a pak nejak odesel asi za tyden a nechal mobil doma a ja koukla zmeskany hovor od ni tak mi to nedalo a koukla jsem dal a byla tam smska od něho nemůžu ted volat zavolam az budu venku tak mi to bylo hned jasný tak sem jela dal a zjisitila jsem ze asi tak nejak presne po teh 3 dnech co jsem si rekla ze mu do telefonu nepolezu tak tam byly hovory sni skoro hodinove nekolkrat denne tak jsem mu to okamzite rekla a on se priznal zacal se mi omlouvat ze je dement ze ho to mrzí ze neví proč ze nepoznava sam sebe ze proste nechape jak mohl udelat ze je úplně mimo že to fakt chtěl ukončit ale že ona prostě furt nalehala brecela atd a on proste ze je debil ze se neovladl a mě hrozně zranuje to ze k ni asi fakt něco citi jinak by to neudelal ...no zazivam si snad nejhorší chvíle života určitě mu tohle nikdy neodpustim a doufam že naberu sílu a rozhodnu se pro to nejlepší také si myslim že ten vztah uz i tak nebude nikdy takovy jako byl ikdyby už to fakt neudělal tak ta citota a důvěra co jsme měli je pryč navždy
@julie290 víte je to pro mě strašně těžké jsem stále v takovém tom šoku a nevím si rady co sama se sebou nemůžu uvěřit že to udělal že se to opravdu děje.. víte nas vztah a pouto celý ty roky vzdycky jsme se tomuhle jen smáli nikdy jsem neměla potrebu citit se nejak v ohrožení ikdyz on je prostě chtenej chlap od jakziva vzdycky mi jasne dal na jevo ze ja jsem ta jeho princezna a pak prislo druhé dítě a zacali starosti nevyspani méně kontaktu zacali jsme se dost hadat on do toho jeste resil novou praci atd bylo toho vic a prostě se to stalo prisla ona madam utisitelka a hezky si ho namotal no a on jako slabej idiot se nechal a jeste se zamiloval nebo co to je za cit
@mimimi2 to je klasika prosí ,brečí ,chudák ale jak se píše a říká je DOSPELI ..a to co jí psal o konci ať mu nepise psal jelikož věděl že koukáte do tel když jste mu sama řekla že už nekoukate tak šup vzal to tak že zas může a hlavně právě proto už bych mu nevěřila měl říct STOP hned ne dělat divadlo že ona je chudinka ubrecena on je K.....🤨🫣 lze a lhát vám bude kdyz vám to udělal opakovaně znovu a proč vás nepustil jelikož doma má váš jistou ne sní si š.....podle libosti , volá atd ..a vy mu děláte domov vás občas taky přetáhne aby jste byla spokojená nevadí vám že se lisal po ni no tak to bych doma chtěla no tak to rovnou můžete mít trojku ...🙈
Jo ten je tak slaběji idiot je jí leze věčně do kalhotek ženská budíček 🫣
@mimimi2 ono je to ve finále celkem jedno on si měl tel zablokovat nebo výměna cisla atd ...je tolik možností kdyby to chtěl napravit a ne znova vlastně chudák spadnout do pasti 🙈🫣 ...on vás miluje obě jasně vás že mu děláte doma postel a státě se o rodinu a slečna mu dává v práci najevo je je alfa samec a je to takova chudera že on neudrží ho v kalhotech no to je pak těžký je to na vás co vše mu dovolíte a jak zdarma mu vše dáte to se pak nedá ničemu divit ...ono taky to může bejt tak že on si pěkně právě stěžuje na vás - vás vzhat u slečny a ona mu dělá osobní péči
@zanett ja hlavně a především nechci trápit děti a pokud mam v sobě ještě maličko něco co nas drží doma tak jsou to právě oni malá bez něho ani neusne je to jeji miláček a vim ze ona by si tohle odnesla nejvíc ona je moje největší pochybnost jestli odejit nebo ne protoze pres to vsechno co stacil udělat zs ten mesic tata je dokonalej a vzdycky ve vsech smerech se o nas staral krásně vsechen cas venoval nam utikal domu z prace aby, byL co nejvic s nami on neni chlap ktery by chodil na pivo nebo za kamosema vzdycky pro neho byl priorita rodina a proto jsem mu to prostě bez váhání odpustila a verila fakt tomu ze proste sklouzl z cesty tohle vsechno zacalo az ted novym rokem a verim tomu ze to nikdo neplanoval to je jediny cemu verim ale to ze se ji nedokazal vzdat nevim co si myslel on mozna i chtel ale jak uz sem tu cetla kdyz je clovek zamilovanej tak je mimo ...
@lencaa11 bohužel největší kamen urazu je ten ze on sni musí komunikovat kvuli praci on ji nema nikde na socialnich siti ani na osobnim cisle jen v pracovnim telefonu a jako jeji nadrizeny musi prebirat informace tudiz si ji zablokovat nemuze takze ta hrozba tam furt bude vzdycky dokud jeden znich neodejde on rika ze ne ze uz fakt to ma srovnany a ze si uvedomil o co vsechno muze prijit napsal ji doslova at mu da pokoj ze miluje me a od te doby ji nenapsal.nevolal nic je domaa ona mu pise furt ze ho miluje od pátku je tam asi 16 sprav od ni rikal ze si vezme dovolenou aby tam nemusel ject ale co bude az ji zase uvidi ? on teda ted slibuje ze dodela projekt a skonci abych si nemyslela ze sni neco ma ale j tomu uz proste neverim pak se zase objevi nejaka takova a bude to zase od znova
@jana_a_jan mate pravdu ale ono asi neni o co stat a bohovat hold se musim smirit s tim ze je konec sebrat odhodlani a odejit na furt ne odsjit proto aby in si neco uvedomil a pak se k nemu vratit to ja uz bych nechtela jak mile se z toho vseho dostanu ven tak uz te znovu ani nahodou
@jana_a_jan ano mate pravdu podle me to zacalo i tim ze vlastne my jsme meli doma krizi a ona byla ta hodna a chapajici
@mimimi2 Taky jsem si prošla nevěrou manžela a naprosto tě chápu.Ono toho muže vykopnout a změnit svůj dosavadní život a život dětí je strašně těžký.Kdo si tím neprošel,tak to nepochopí.Já jsem potlačila svoje ego,s manželem jsem zůstala.Je to mezi náma lepší, než před nevěrou,ale pořád musíme na tom pracovat a není to jednoduchý

@mimimi2 Jo a ptas se, zda mu mas dat jeste jednu posledni sanci, nebo odejit hned;
PRAVIDLO C.1: Nevyhrozuj necim, co nejsi schopna splnit!
Tedy, pokud mu reknes, ze jestli to jeste jednou udela, bude konec, tak to ale taky musis splnit, jinak ze sebe udelas uplnou kravu a on te nebude brat vazne a bude ti vesele zahybat dal. Takze se zeptej sama sebe, jestli bys opravdu byla schopna odejit, kdybys treba dnes zjistila, ze te vcera zase podvedl (napriklad). Bylas bys ho schopna vyhodit? Pokud ne, tak mu nevyhrozuj, obratilo by se to proti tobe.