icon

Manžel nemá zájem o sex se mnou. Jak to znova nastartovat?

27. bře 2020

Ahoj, prosím o zachování anonymity nebo vymazat. Je to intimní téma a s nikým se o tom nebavím, protože je mi to nepříjemné a také nevím, jestli by mi kamarádky vůbec chtěly odpovědět. Jde o to, že můj manžel ztrácí zájem o sex a chce ho jen dvakrát týdně, a to ještě třeba jednou z toho bez pohl. styku. Přijde mi, že ve fungujícím šťastném manželství by muž měl po ženě snad toužit více, ne? Nejlépe každý druhý den 🙂 Je mi to hodně líto, že mne přestává milovat a nevím, jak zase obnovit jeho touhu po častějším milování, že vše úplně vyprchá. Bude mu letos 53 let, já jsem o 10 let mladší. Nechci žít jak jeptiška, ale nechci si hledat milence apod., to v žádném případě. Podařilo se vám znovu nastartovat vztah tak, aby po vás muž více toužil, a hlavně jak?

Strana
z2
andyskarsgard
28. bře 2020

Můj manžel dával vždy přednost práci a jiným věcem jako mít čas pro sebe, řekněme že on asi není sociální typ, raději bývá sám. Doma mi nijak neukazuje lásku apod. 😳 Občas něco uvaří, uklidí, koupi kytku.. Samozřejmě já vím že mě miluje, spíš mi v tomhle vztahu vadily jiné věci ze nikdy nechtěl cestovat... 😳 Vtipné je že letos mi slíbil že na 30 ti pojedem konečně na nějakou dovolenou spolu.. A přišel do toho koronavirus a nějak mu to vyšlo že zase nikde nemusí.. 😳 😳 Co se týká toho sexu já jsem už asi tak zvyklá. Nepapamatuju si ani moc dny kdybych šly spolu spát ve stejný čas. On da přednost hraní her jako odpočinku, a já spánku takže tak.. Celkově mi nepřijde že by jsme měli manželství špatně.. Normálně máme a meli jsme sex I víc, 8 let se snažíme od dítě. Možná pak to byla i moje vina jelikož jsem dost měla deprese že se to nikdy nepovedlo.. A byla jsem z toho špatná.. A on už mě pak nutit nechtěl.

autor
28. bře 2020

@andyskarsgard Jste mladi, mate hodne let pred sebou. Zkusila bych to resit, pokud vam to chybi. Je smutne, kdyz muz da radeji prednost hram na PC nez zene. Pritom nemusi mit sex, ale aspon byt spolu v posteli, trochu si povidat, obejmout. Ten pocitac a internet nekdy kazi vztahy.

ivuska1986
29. bře 2020

Myslím, že se vše srovná. Podle posledního popsaného vývoje manželovi na vás hodně záleží, jen na něj doléhá prostě asi věk a pohodlnost s tím spojená. Teď něco pro odlehčení, já za normálního stavu bych se usoulozila k smrti, můj muž vždy říká, občas mám z Tebe i strach 🤣 když otehotnim, okamžitě se ze mě stane frigida, ale fakt brutální. Teď jsem v osmém měsíci. Dcera usnula ve 22:30, ta prostě spánek k životu nepotřebuje snad vůbec a já se dovalila na gauč. Muž se pritulil, zrovna běžel můj oblíbený film, on se zeptala, zdali nechci čaj, jídlo, čokoládku- no, já od té doby přestala vnímat jeho, film všechno a intenzivně jsem myslela na tu čokoládku, šel udělat čaj a vrátil se bez čokoládky, chtěl se přitulit a ze mě vypadla věta- kde mám tu čokoládku, začal se smát a říkal, že je to jako ve slunce seno- kde je ten růžový svetr 🤣 celý včerejšek si mě za to dobiral, hlavně když jsem stoupla na váhu a zjistila, že jsem o 14 kilo těžší 🤔😇😎 tím vším chci říct, že prostě vztah prochází určitým vývojem a někdy bude frekvence sexu větší někdy menší. Já stále planuji, že až děti odrostou začneme zase souložit na lavičkách, u řeky, můj muž mi na to vždy odpoví, že po padesátce už mu fakt stát nebude 🤣😇🤔 takže myslím, že intenzita 2x týdně po tolika letech vztahu v 53 letech je fakt krásná 💕

pasiba
29. bře 2020

Nevím jak to mají starší muži, ale mě to přijde k věku manžela hodně pěkný 2x týdně. Máš nízké sebevědomí a strach že tě opustí. To je normální. Když si vyberu staršího muže, musím počítat s tím, že se s jeho postupujícím věkem budou objevovat pauzy a oslabení chuti na sex.
Hledat milence kvůli tomuhle o tobě ledacos vypovídá a tvůj muž s tebou bude mít ještě hoooodne zajímavý život

autor
29. bře 2020

@pasiba Coze? Milenec neprichazi v u ahu, o tom neuvazuji.

pasiba
29. bře 2020

Aha. Já tu větu o milenci tak pochopila. Tak to se omlouvám. Tvůj muž má už nárok na klidný život, kdy se budeš o něj hezky starat

autor
30. bře 2020

Tak ta promluva, i když byla nejdříve nepříjemná, opravdu pomohla. Manžel měl zájem hned včera, což jsem nečekala, když poslední sex byl v pátek ráno. Tak moje přání vyslyšel, a pokud to bude možné, tak se zřejmě bude snažit vyjít mi vstříc. Byla jsem včera moc šťastná, že mě chápe a nenechá to být. A věřím, že mu na mě záleží a má mě pořád rád.

terkakanec
2. dub 2020

Ahojky to je mi líto a ano měl by po tobě toužit a zkoušela jsi sexy prádlo atd?

balogis
5. čer 2020

@aurelie34 tak my jsme s přítelem asi divný ale máme sex každý den nebo spíš obden,já 34 přítel 33 a máme tři děti- 11,2 a půl ,dva měsíce.. každý večer sme oba taky úplně ko ale ten sex člověka tak hezky nabije 😉

aurelie34
5. čer 2020

@balogis no mi by jsme třeba taky měli, ale děti nám chodí spát až kolem půl desáté až desáté, tak že večery prostě jen spolu nemáme. Manžel chodí spát nejpozději v deset, protože vstává ve 4 ráno. Tak že čas je jen o víkendu. Snad se to zlepši až budou děti větší

balogis
5. čer 2020

@aurelie34 hm vstávání ve 4 je teda peklo to se nedivím že chodí spát brzy.My vstáváme v šest .Děti nám chodí spát taky kolem deváté, desáté ale někdy se podaří i dřív když je přes den unavime 😂a my většinou jdeme spát nejpozději o půlnoci, takže čas naštěstí máme ale taky sme občas tak ko ,že max pusu obrátit na bok a adios 😂

marla86
5. čer 2020

Tak dvakrat tydne jsme meli sex pred detma, ted tak dvakrat do mesice 😅 a neprijde mi to nejak nenormalni, kazdy asi ma jinou potrebu, nam to takto vyhovuje, samozrejme bychom nekdy chteli casteji, ale vetsinou uz vecer nejsou sily 🙈 pokud je manzelovi 53 let, tak.je to fakt borec

Strana
z2