icon

Manžel se chová divně a odmítá komunikovat. Jak dál?

9. led 2024

Ahoj holky. Poslední asi 3 měsíce se manžel chová dost divně. Jsme spolu 6 let. Máme 2 děti. Oběma je nám 30.
Manžel se mnou odmítá spát, odsedává si ode mě z gauče, nesmím se ho dotýkat. Chová se ke mně pohrdavě, ignoruje mě. Zeptám se ho např.: neviděl jsi někde ty ponožky?
A on hledí do mobilu a scroluje vesele facebookem dál. Tak mu řeknu, že na něj mluvím, on zvedne oči a zas je na mobilu. Vlastně přijde z práce a hraje na PC nebo na mobilu něco čte.. Přistihla jsem ho, jak si prohlíží takové ty polonahé fitnes holky na instagramu. Řekl mi, že si vymýšlím, přitom jsem byla vedle něj a viděla to.. nemá zájem ani s náma trávit čas, všechno je pro něj otrava, nuda. Na výlety jezdím s dětma sama. S náma jezdí jen k jeho rodině, kde na mě taky nemluví, obvykle se tam zavře do pokoje a asi spí...
Cítím se děsně poníženě a chce se mi vzteky brečet, zároveň nevím, co dál. O párové terapii nechce slyšet. Prej mi zaplatí psychologa, protože jsem celá psycho jen já..
Už se ani moc nesnažím, protože když člověk dostává jenom košem, už nemá chuť něco zachraňovat.
Když se zeptám, co se stalo, změnilo.. tak začne řvát, že nic, že ho nemám otravovat.
Cokoliv otáčí proti mně.. např: se ho zeptám, proč mlčí. On odpoví: ty mlčíš. Nebo co mám jako říkat?
Já: co se děje?
On: co se děje s tebou proboha? Co by se mělo dít, nic!
Z toho je třeba pár hodin jako milius a smějeme se, hrajeme si s dětma… a pak mu zas švihne..
V práci je dlouhodobě nespokojený, ale tam se nic neodehrálo zásadního. Děti ho samozřejmě vůbec neberou, protože je tady spíš jako cizí pozorovatel..

Z toho všeho mi logicky vyplývá milenka, ale kde by na ni vzal čas? Chodí jen do práce, mohl tam někoho potkat, ale nechodí upravený. Nic takového mi “šestý smysl” neříká.. nevím..

Strana
z3
trdelnik234
11. led 2024

@reeeza
Ahoj,to je skvely prispevok.
Ta cast o tej detskej verzii pri hadkach,ta je top.
Si skvela...
Diky diky.

klaari
11. led 2024

Neni to jen zavislost na mobilu a hrach? On hraje, ty na nej mluvis a on kvuli tomu prohraje? Bohuzel ty mobily jsou zlo a i kdyby to bylo jen toto, nevím jak to řesit...bude tvrdit že jsi blazen ty...idealni by bylo kdyby si ho rozbil a nebylo na novy....

autor
11. led 2024

@klaari on tam hledí na kdeco, na tik tok, IG, X, zprávy.. někdy hraje.. je na telefonu hodně závislý. Nevydrží 3 minuty, aniž by zkontroloval displej. I při hraní s dětma, kdekoliv. Jednou na dovči už mu takhle letěl mobil do bazénu, jak mi ruply nervy, ale to je tak dobrý 3 roky zpět, to ještě nebyly takové problémy jak teďka.

reeeza
13. led 2024

@trdelnik234 ahoj, tak to mě těší 🙂 to mám z terapie 🙂

trdelnik234
13. led 2024

@reeeza
Aj som si myslela,mam napocuvane

nazka
13. led 2024

Napiš mi IZ, jestli chceš,...

Strana
z3