icon

Manželova pomoc - pomáhá vám doma manžel?

i_vet2
25. črc 2021

holky já si nemůžu pomoct, přijde mi, že mám totálně neschopného muže co se pomoci o malého týče.. musela jsem sama zvládat nejvíc uřvané mimino, které řvalo od rána do večera nonstop.. ted má malý 11 měsíců, občas si ho vezme, ale nic mi nepomůže doma a ještě mi vyčítá že je někde pavučina.. já už nemůžu, jsem na malého pořád sama, je náročné dítě, když spí tak vařím jemu, sobě, hodím pračku aspon vysaju.. ale nezvládám vše, on přijde z práce nažere se co mu přinesu pod nos, nejlíp nechá talíř ze zbytky v obývaku.. a pak bude chodit a tatt se me kdy sem naposledy zalevala kytky, kdy sem utirala prach, kralik zas nema vodu boze... a takove kecy,(ale ty kytky nezaleje ..) už ho mám plné zuby on nikdy nevezme vysavac nikdy nic doma neuklidí.. máme velký dům, nemám rodinu blízko ani kamarádky jsem pořád sama s dítětem a nejsem torpédo fakt to nezvládám vše,..holky pomáhají vám manželé v domácnosti něco??

Strana
z2
zelenaesmolda
26. črc 2021

@i_vet2
A proc mu delas sluzku?On si neumi nabrat jidlo?Uklidit po sobe talir?

anatanka
27. črc 2021

Mela jsem s manzelem taky tak a to i s nejurvanejsim a nejnarocnejsim ditetem v okoli. Navic k nam pravidelne vozil svoje dve male deti, co mel s byvalou partnerkou, ale tím privozem jeho pece koncila. Byla jsem fyzicky i psychicky totalne vyrizena. Nerada na to obdobi vzpominam. Samotne by mi bylo urcite lip.

zuzineckah
27. črc 2021

opravdu nechápu, že tohle někdo dobrovolně podstupuje.... Tohle není ani partner pro život, ani otec. Proč?

Strana
z2