Matky, které opustily děti. Příběhy pro anonymní článek.
Ahoj všem. Jsem novinářka a pracuji na článku o matkách, které se z nejrůznějších důvodů rozhodly (nebo měly pocit, že nemají jinou možnost) opustit své děti a nechat je otci/babičce/… apod. Vím, že tady už jednou podobná diskuze byla. Prosím byly byste některá ochotná se se mnou podělit o tyto příběhy, pokud je znáte? Samozřejmě anonymně, nebo jak vám bude příjemné. Klidně můžete napsat i sem příběh někoho, koho znáte. Nebo i z druhé strany, člověka, který byla jako dítě opuštěn matkou. A když připojíte svůj názor na tuto tématiku, budu ráda. (Předesílam, že v textu nebudu nikoho soudit a samozřejmě jsem oslovila i psychology.) :srdce:
@veroniquecz
Ne děti ne ale jejich matku...
@jirina_35 no já to chápu, ale ty píšeš, ze by mu děti nechala. Jako psychopatovi co ji tyra?? Tak to teda určitě ne. Organizaci, které pomohou v takových situacích je mnoho.
@michaela666 přesně tak.

@jirina_35 Jsou různé organizace, které takové ženě jistě pomohou. Děti u tyrana snad nenechá žádná matka, protože ji bude jasné, že se otec s velkou pravděpodobností zaměří na děti.