Moja 4ročná dcérka sa mi vzďaluje

wendy8
23. lis 2015

Ahojte zienky.Chcela by som poradit ako reagovat spravne na spravanie mojej dcerky.Vzdy sme mali ukažkový vyťah ale poslednu dobu ma uplne odmieta a hnusi sa ma.Nemožem sa jej ani dotknut.Je velmi samostatna.Nechce ani puszu a ked jej dam tak si ju zacne utierat, umyvat a kusať.ak jej nahodou upravym kapucnu tak si zese všetko da dole a dava si to naspät od začiatku zato že ja som sa toho dotkla.Ak jej poviem nech si da ponožky tak jej to ani nenapadne až kym nad nou nestojim s varežkou.Aj k inym ludom je zla a už ani zdraviť sa nechce.K detom je tiež nepriatelska.Celkovo bola vždy žive dieťa a nervna ale poslednu dobu si už neviem rady ako nanu aby sme vychadzali.Každy den mi vravi že ma nechce a nema rada.Je toto normalne?je mi z toho nanič.Je pre mna všetkym ale mam pocit že ona namna uplne akosi kašle.Nič zle som jej nikdy neurobila,neviem prečo mi to robi,prečo toto citi kumne.Dakujem za rady.pekny den.

malloryy
23. lis 2015
Uživatel malloryy je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od malloryy.

Je to nepříjemné. Ale nedávno mi mamka říkala, že jsem taky měla v 5 letech takové období, že jsem byla nesnesitelná a chtěla jsem být jenom sama. Nevím přesně čím to bylo, ale v tom věku už dítě vnímá úplně všechno. U mě to bylo i to, že jsem se styděla za to, že je moje mamka starší, než rodiče vrstevníků. Naši se v té době rozváděli a já nesnášela všechny.

pulecp
24. lis 2015

Kdy to začalo a co se kolem té doby dělo?